Forrás: Getty

Benny Blanco eklektikus nappalija a ’70-es években is menő lett volna

Az egyedi gyártású márvány-, réz- és fabútorok, illetve kiegészítők igazán különleges hatást keltenek az egyszerű, fehérre festett falakkal, amik szinte reflektorfénybe állítják őket:

Benny Blanco nappalijának egyik titka, hogy gondosan kitalált és elhelyezett vizuális kapaszkodókat, úgynevezett fókuszpontokat foglal magában, ami szinte magától vezeti a nézelődők tekintetét. A zöld virágmintás kanapé mondható kiindulópontnak – egy zenész esetében talán találóbb kifejezés, hogy az adja meg az alaphangot.

Noha a földszíneket felvonultató színpaletta kifejezetten visszafogottnak mondható, az anyagok, a minták és a textúrák a legkevésbé sem azok.

Ez az eklektikus stílus egyértelműen az 1970-es éveket idézi, de nagyon átgondolt és művészi formában. Az ívelt bútordarabok is tökéletes összhangban állnak a többi elem egyenes vonalvezetésével. A kontrasztokra épülő enteriőr úgy sikerült izgalmasra, hogy közben egyfajta nyugalmat is áraszt.

Iratkozz fel hírlevelünkre!
Hozzájárulok, hogy a Fundamenta-Lakáskassza Kft. és a Fundamenta-Lakáskassza Zrt. hírlevel(ek)et (reklám) küldjön számomra az Adatvédelmi Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően.