Forrás: Getty

Bámulatos lett Robert Downey Jr. sarokétkezője

A játékos megoldásokkal megvalósított étkező tulajdonképpen a lehető legtöbbet hozza ki a sarokból, így akár helytakarékos megoldásnak sem utolsó kisebb lakásban, vagy éppen hatalmas amerikai konyha dísze is lehet:

Erre az étkezőre természetesen nemcsak a színész rajongói kapták fel a fejüket, hanem a lakberendezés szerelmesei is. Az asztal és kétfajta ülőalkalmatosság találkozása éppúgy ideális étkezéshez, mint családi vagy baráti beszélgetésekhez.

Már csak azért is, mert ezeken a székeken és a sarokpadon egyaránt látszik, hogy „életre tervezték” őket: olyan kényelmesnek tűnnek, hogy órákig szívesen elücsöröghet rajtuk az ember. A pad mellett szól, hogy többen tudnak rá leülni adott térfoglalás mellett, mint különálló székekre. Sőt, ha Tony Stark helyhiánnyal küszködne az otthonában, akár igen praktikus tároló is megbújhatna a pad alatt.

Az étkezősarok helyiségen belüli elhelyezkedése is remek, mivel a lehető legtöbb természetes fény világítja meg, az asztalnál ülők egy része pedig kiláthat a zöld kertre.

Iratkozz fel hírlevelünkre!
Hozzájárulok, hogy a Fundamenta-Lakáskassza Kft. és a Fundamenta-Lakáskassza Zrt. hírlevel(ek)et (reklám) küldjön számomra az Adatvédelmi Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően.