Forrás: Getty

Kerti csobogót minden udvarba! – Inspirálódj velünk!

Minimalista

Ha az egyszerű, de nagyszerű dekorációkat szereted, akkor egy ilyen betonhatású szökőkút ideális választás lesz számodra. Letisztult és egyenes vonalvezetésének hála tökéletesen beillik egy minimalista berendezésű udvarba.

Természetközeli

Amennyiben jobban szereted a természetre hajazó formákat, akkor egy ilyen kőhatású vagy valódi kőből készült szökőkút illik a kertedbe. Ha még egy Buddha szobrot is elhelyezel mellette, garantált a zen.

Mesébe illő

Rajongsz a Csipkerózsika és a Szépség és a szörnyeteg című mesékért? Akkor ez az álomszép, mesébe illő szökőkút biztosan elnyeri a tetszésed. Ha szerencséd van, akkor egy ilyen csobogó még a madarakat is odacsalogatja egy kis fürdőzésre.

Izgalmas elegy

Szereted a modern, de természetes anyagokat? Akkor biztosan tetszeni fog a képen látható szökőkút, amely kőből és fémből készült. Az egyenes vonalvezetésnek köszönhetően remekül mutat egy modern kertben, de a kőnek hála egy kevésbé letisztult udvarba is jól beleillik.

Különleges

Egy ilyen vázaformájú csobogó nem mindennapi látvány! Ha szereted az egyedibb darabokat, akkor ez lesz a te irányod.

Iratkozz fel hírlevelünkre!
Hozzájárulok, hogy a Fundamenta-Lakáskassza Kft. és a Fundamenta-Lakáskassza Zrt. hírlevel(ek)et (reklám) küldjön számomra az Adatvédelmi Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően.