Forrás: Getty

Ez most az 5 legnépszerűbb trend a kertek világában

1. Skandináv minimalizmus

Egyszerűség és funkcionalitás – ezek a skandináv design alappillérei. Ebben a stílusban a természetes anyagok, mint a fa és a kő, dominálnak, melyeket egyszerű vonalvezetésű bútorokkal és letisztult kiegészítőkkel kombinálhatod.

2. Mediterrán hangulat

A mediterrán kertekben a meleg színek, így a terrakotta és az élénk kék, valamint a természetes anyagok és növények dominálnak. Csempézett padok, kerti szökőkutak és függőágyak teremtik meg az igazi déli hangulatot, hogy mindig veled legyen egy csipet Olaszország.

Ez most az 5 legnépszerűbb trend a kertek világában
Forrás: Getty

3. Modern urbánus

Ha a városi dzsungel ihletett meg, akkor a modern urbánus stílus lesz a te választásod. Itt az ipari stílusú kerti bútorok és tartozékok, valamint a beton és acél kombinációja dominál. A szürke árnyalatok és a tiszta vonalak a főszereplők. Sok a virág nélküli növény, ami csak zöld színével dekorál, mégis tökéletes összképet ad.

4. Angol klasszikus

Ha idilli hangulatot és romantikát szeretnél a kertedben, akkor az angol klasszikus stílus való neked. Ebben a hangulatvilágban a gazdag virágágyások, a lombkoronás fák és az antik bútorok dominálnak. A rózsák, liliomok és hortenziák a romantika és elegancia szimbólumai, így nem hiányozhatnak egy angol kertből sem.

Ez most az 5 legnépszerűbb trend a kertek világában
Forrás: Getty

5. Távol-keleti béke és harmónia

Ha nyugalmat és békét keresel, válaszd a távol-keleti stílust. Egy ilyen kertben az egyszerűség és a harmónia az elsődleges. Kavicságyak, bambuszkerítések és japán stílusú pavilonok idézik meg az ázsiai kertek békés atmoszféráját. A bonsai fák, a japán juharok és a kínai lampionok pedig az egzotikus hangulatot erősítik.

Iratkozz fel hírlevelünkre!
Hozzájárulok, hogy a Fundamenta-Lakáskassza Kft. és a Fundamenta-Lakáskassza Zrt. hírlevel(ek)et (reklám) küldjön számomra az Adatvédelmi Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően.