Forrás: Getty

4 ötlet, amivel szebbé varázsolhatod az udvart

Legyen saját padod

Minden kertnek van legalább egy olyan pontja, ahova tökéletesen beillik egy pad vagy egy kis asztal két székkel. Ez a hely ráadásul általában egy nagy fa tövében van, így a kényelem mellett a hűsítő árnyék is biztosított.

Egy kényelmes ülősarok kialakítása azonban nem csupán azért jó ötlet, mert szebbé varázsolja a kerted, hanem azért is, mert remek helyet biztosít a pihenéshez, az alkotáshoz – de akár a kreatív munkához is.

Az igazi sztár: egy kerti tó

Tény, hogy egy kerti tó kiépítése több energiát igényel, de biztos lehetsz abban, hogy megéri! Egy tó – akár halakkal, akár azok nélkül – minden kert dísze, emellett pedig segíti a kikapcsolódást, főleg akkor, ha csobogót is teszel bele. Vásárolhatsz hozzá műanyag tómedret, amit csak bele kell helyezned egy gödörbe, de tófóliával is készíthetsz teljesen egyedi, a te elképzeléseidre szabott tavacskát.

4 ötlet, amivel szebbé varázsolhatod az udvart
Forrás: Getty

A nyugalom garanciája: egy hintaágy

A fából készült bútorok mindig remekül mutatnak a kertben! Ezért is jó ötlet beszerezni egy fa hintaágyat, amiben le tudsz pihenni a szabad perceidben. Ha pedig fényfüzérekkel is feldíszíted, a kényelem mellett az egyedi hangulat is garantált.

Rendezz be egy kerti bárt

Ha szívesen adsz kerti partikat, akkor számodra a legjobb választás egy bár, amelyből kényelmesen és egyben stílusosan tudod kiszolgálni a barátaidat. A fából – akár saját kezűleg – készített darabok remekül mutatnak a kertben, és garantáltan egyedi stílust kölcsönöznek neki.

Iratkozz fel hírlevelünkre!
Hozzájárulok, hogy a Fundamenta-Lakáskassza Kft. és a Fundamenta-Lakáskassza Zrt. hírlevel(ek)et (reklám) küldjön számomra az Adatvédelmi Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően.