Forrás: Getty

2024 kedvence: a zsálya a lakás minden pontján jól mutat

Zsálya zöld: friss és stílusos dekorációs ötlet a falakon

Miért jó választás a zsálya zöld?

  1. Egyszerre friss és nyugtató: A zsálya zöld ideális választás lehet olyan helyiségekben, mint a hálószoba vagy a nappali, ahol a relaxáció és a pihenés a cél.
  2. Természetes hangulat: Ez az árnyalat hatásosan idézi meg a természetet a belső terekben, ami idén még mindig kiemelt cél a lakberendezésben.
  3. Könnyen kombinálható: A zsálya zöld könnyen kombinálható más színekkel és stílusokkal, például a fehérrel, a szürkével vagy a fa színeivel, így sokféle belsőépítészeti stílusban jól mutat, és meglévő bútorokhoz is használhatod.
  4. Időtlen elegancia: Bár a divat és trendek változnak, a zsálya zöld időtlen eleganciát sugall, és hosszú távon is modern és stílusos maradhat.

Hogyan tudod alkalmazni a zsálya zöldet a falaidon?

Falfestés: A legkézenfekvőbb módszer, ha a zsálya zöldre festjük a falakat. Fontos, hogy alaposan megtervezz minden lépést, és gondoskodj róla, hogy a választott árnyalat a szobád többi részéhez is illeszkedjen.

Tapéta vagy csempe: Ha nem szeretnél festeni, de szeretnéd a zsálya zöldet viszont látni a falaidon, választhatsz hozzá tapétát is ebben az árnyalatban.

Dekoráció: A zsálya zöld dekorációs elemek, így a párnák, a függönyök vagy a szőnyegek, lehetőséget kínálnak arra, hogy ezt az árnyalatot bevidd a belső tereidbe anélkül, hogy nagyobb munkálatba fognál.

Bútorok és Kiegészítők: Ha a falaidat már más színűre festetted vagy tapétáztad, választhatsz bútorokat vagy kiegészítőket ebben az árnyalatban. Egy zsálya zöld kanapé vagy egy szép fotel stílust és karaktert kölcsönözhet a térnek.

Iratkozz fel hírlevelünkre!
Hozzájárulok, hogy a Fundamenta-Lakáskassza Kft. és a Fundamenta-Lakáskassza Zrt. hírlevel(ek)et (reklám) küldjön számomra az Adatvédelmi Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően.