Nagy otthonhoroszkóp 2015

Nagy otthonhoroszkóp 2015

Kíváncsi vagy, mi vár rád a lakásoddal kapcsolatban 2015-ben? Nagy otthonhoroszkópunkból megtudhatod.

Ötletládához ad!

Kos

Az élet úgy hozza, hogy 2015-ben közelebb kerülsz a keleti kultúrákhoz. Rájössz arra, elég az oktalan díszítő tárgyak felhalmozásból, bizonyos tárgyakhoz való makacs ragaszkodáshoz. Gyűjtögetés helyett leépítesz és sokkal tudatosabbá teszed otthonod. Buddha világít rá e tekintetben a nagy igazságra, mely szerint:„Valójában semmit sem birtokolsz, csak őrzöl egy darabig. S ha képtelen vagy továbbadni azokat, a tárgyak birtokolnak téged.”

2015 - nyitás a keleti kultúra felé

2015 – nyitás a keleti gondolkodás felé

Bika

Szereted, ha stabil alapokon nyugszik az életed, nem véletlenül kedvenc szavad a stabilitás. Két lábbal állsz a földön és imádsz biztonságosan közlekedni. Nem csoda hát, hogy az otthonszépítő munkálatok során a padló-, illetve burkolatcsere lehet az, amivel 2015-ben meg kell birkóznod. Ha ezek mégsem kerülnének sorra, beruházol egy szép szőnyegbe. Ami pedig elkerülhetetlen,  tárgyaid rendszerezése, mert azokból már annyi van otthon, hogy azokon csak egy alapos szelektálás vagy egy tárolórendszer kiépítése segíthet.

2015 a burkolatváltás éve lehet

2015 a burkolatváltás éve lehet

Ikrek

2015 az átláthatóság éve lesz. Szereted a tágas tereket, ezért ha lakásvásárlás előtt állsz, az ilyenek között keresgélsz és jó eséllyel meg is találod a vágyott otthont. Ha a meglévőből kell kihoznod a legtöbbet, akkor a tavaszi nagytakarítás adja meg a változásokat. Ekkor jó kilátások mutatkoznak arra, hogy eltökéld magad és végre kifestess. A tértágítás legjobb eszköze, ha világos színeket kensz a falra, ha szép tisztára mosod az ablakokat, esetleg a függönyöket vissza sem  helyezed a karnisra!

Az Ikrek számára az átláthatóság éve következik

Az Ikrek számára az átláthatóság éve következik

Rák

A 2015-ös évedet intenzív lakáskeresés jellemzi. Szeretnél továbblépni és nem sajnálod az időt a tökéletes otthon megtalálására. Sok olyat is megnézel, ami szóba sem jöhet, de mivel imádod látni, hogyan élnek mások, a fölösleges köröket nem érzed időpocsékolásnak. Alapvetően teljesen felújítandó lakást keresel, mert kifinomult ízlésed gyakran nem azonos másokéval, inkább vállalod a felújítással járó kellemetlenségeket. Költözés-felújítás szempontjából nehéz időszak vár rád ősszel, ezért nyáron engedélyezz magadnak egy kisebb pihenést.

Lakáskeresés és felújítás vár a Rák jegyűekre

Lakáskeresés és felújítás vár a Rák jegyűekre

 Oroszlán

Amikor már teljesen feladtad a harcot, leírtad magad, megbékéltél a sorssal, hogy csak nem jön az igazi társ, rádöbbensz, hogy ebben az élet nevű filmben nem te vagy a rendező: a gondviselés intéz mindent. A magányt nyáron a mozgalmas mindennapok válthatják fel és annyira felpörögnek az események, hogy nem kizárt, hogy pároddal hamarosan a közös otthont tervezitek. Hosszabb nyaralásra indultok, hogy meggyőződjetek róla, vajon megy-e nektek a közös fedél alatt élés.

A nagy Ő éve lehet 2015

A nagy Ő éve 2015

Szűz

Ez az év igen kedvező a régen tervezett kerti munkák megvalósítására. Ha már régen vágytál egy kis tóra vagy egy kerti lakra, netán egy rendezettebb teraszra, nos, itt az ideje, hogy nekifogj a munkálatoknak, azonban kezdj neki időben. A hosszan elhúzódó kivitelezés miatt kifuthatsz a nyárból, és kevesebb időd lesz élvezni a munka gyümölcsét. Vágj bele tehát már az első meleg tavaszi napokon, hogy családoddal, barátaiddal minél több időt tölthess a takarosan kialakított kültéri pihenőhelyen.

A terasz 2015-ben szebb arcát mutatja majd

A terasz 2015-ben szebb arcát mutatja majd

Mérleg

Veszel egy mély levegőt és vásárolsz egy kutyát, vele pedig rengeteget járod a természetet, a vidéket, erdőt-mezőt. Ha egyedül élsz, a közös túrák során jó eséllyel meg fogod találni kutyád segítségével azt a társat, akivel végre leélheted az életed. A magánéleti változás lakhely-változtatási  kérdéseket is felvet a közeljövőben. Amennyiben van párod, az életmódváltozás jótékony hatással lesz egészségedre, kirobbanó energiádat lehetetlen lesz nem észrevennie a környezetednek.

Egy házikedvenc nagy változást hozhat a Mérleg életébe

Egy házikedvenc nagy változást hozhat a Mérleg életébe

Skorpió

Soha többet adósságcsapda, gondolod most, amikor már épp kezdsz kijönni belőle vagy akár már le is tudtad a lakás árának rendezését a bank felé. A hétköznapjaid jóval tehermentesebbek lesznek, most aztán tényleg fellélegezhetsz. Vagyis fellélegezhetnél, de örökké változtató, szenvedélyes lakberendező lévén, ismét új, világmegváltó dolgokon töröd a fejed. Jó lenne egy új konyhabútor, miképpen a szobában sem jönne rosszul egy új kanapé. Mielőtt azonban elhamarkodottan döntenél, előtte egy kicsit élvezd a gondtalan hétköznapokat!

2015 legyen a pihenés éve!

2015 legyen a pihenés éve!

Nyilas

2015-ben nyitottabbá válsz a természetre. Rájössz, hogy az erkélyen, teraszon, kiskertedben a dísznövények helyett idén haszonnövényekkel próbálkozol. Magról ütetsz, palántozol, locsolsz, aminek meg is lesz az eredménye. Szép termésben bízhatsz, így már a biopiacra sem kell eljárnod. A vegyszermentes gazdálkodás lehet az új mániád, ami utat nyit egy egészségesebb élet felé. A sikerek kicserélnek téged, ezt pedig a környezeted is elégedetten nyugtázza majd.

2015: sikerek a kiskertben

2015: sikerek a kiskertben

Bak

Sosem hittél a mágikus tárgyakban, ám szilveszterkor egy pénzérme, egy szerencsesüti vagy egy szimpla jókívánság meghozhatja elveszettnek hitt szerencsédet. Talán épp ott jelenik meg Fortuna, ahol a legkevésbé várnád. A szerencse nem biztos, hogy azonnal készpénz formájában jelentkezik, lehet ez egy előléptetés, de akár a lakásod sikeres és rég várt eladása is.

A jó fordulatot egy szerencsét hozó tárgy indíthatja el

A jó fordulatot egy szerencsét hozó tárgy indíthatja el

Vízöntő

Az új évben új pénzügyi terveket dédelgetsz. 2015-ben többet szeretnél félretenni. Az öngondoskodás, a lakáscélú megtakarítás kérdése egyre jobban foglalkoztat. A takarékoskodás mellett az élet más területén is változást állhat be. Nem kizárt, hogy ezek kedvező magánéleti vagy egészségügyi változások lesznek, így az idei év végre a kimondott és kimondatlan tervek megvalósulásának esztendeje lehet!

A nagy tervek megvalósulásának ideje jön!

A nagy tervek megvalósulásának ideje jön!

Halak

Otthonodat érintő ügyben támogatnak a csillagok, de ehhez több elszántságot kell mutatnod. Kockázat nélkül nincs siker sem. Szeptemberig minden tervezett átalakítást siker koronázza majd. Ha ehhez valamiről le kell mondanod, tekintsd azt szükséges áldozatnak, ami a későbbiekben kamatostul megtérül. Tisztább, szebb, felszereltebb, jobban funkcionáló otthonba jobb hazatérni, mint egy állandó problémakupacba. Húzd ki a dolog méregfogát, és meglátod, lakásodat egy csapásra megszereted! n

A felújítás elhozhatja vágyott elégedettséget

A felújítás elhozhatja a vágyott elégedettséget

Forrás: www.flickr.com, www.villanova.co.uk, www.skeppsholmen.se, 

www.edwardpartners.se, www.potterybarn.com, www.decoist.com, 

toppict.com, www.potterybarn.com, masonicvillages.files.wordpress.com,

www.pinterest.com, www.faithworksfinancial.or, www.alvhemmakleri.se

Hírlevél feliratkozás

Ha nem akarsz lemaradni az Otthonok & Megoldások cikkeiről, akkor iratkozz fel hírlevelünkre mielőbb!

Feliratkozom
Promóció 5+1 tanács, ha fenntartható otthont szeretnél

Környezettudatos, zöld, fenntartható – rokon értelmű szavak ezek, melyek egyre inkább a mindennapjaink részévé válnak. Ezért is fontos, hogy otthonainkban is minél inkább érvényre jussanak. De mit is tehetsz azért, hogy élettered valóban fenntartható legyen? Alábbi tippjeink segítenek ebben.

Promóció Egyszerre szépít és varázsol köréd különleges illatot – Tudod mi az?

Manapság már nem elég, ha valami egy dologban jó. Többet akarunk! Legyen hasznunkra duplán. Például legyen szép és hasznos egyszerre.

Stílus Így tervezd meg a tökéletes fürdőszobát lépésről lépésre

Fürdőszobát tervezel, és úgy érzed, elveszel a részletekben? Segítünk, hogyan kell lépésről lépésre tökéletesre kialakítanod otthon ezen központi helyiségét.

Kert Organikus kertészkedés – Mi is ez és hogyan lehet megvalósítani?

Napjainkban már túlnyomó többséget képeznek azoknak, akik kifejezetten kerülik a vegyszerrel nevelt zöldségek és gyümölcsök fogyasztását, hiszen ezek nem csak egészségünkre, de a bolygóra nézve is komoly veszélyeket hordoznak. Az organikus kertészkedés népszerűsége ennek köszönhetően folyamatosan nő, hiszen a saját magunk által termelt zöldségek nem csak egészségesebbek, de a kertészkedés örömét is megélhetjük általuk. Összegyűjtöttünk mindent, amit az organikus kertészkedésről tudni kell.

Kert A legszebb növények egy színes és gyönyörű őszi kerthez

Az esős őszies napokon minden porcikánkkal arra vágyunk, hogy valami színt csempésszen a szürke hétköznapokba. Ennek a kívánságunknak pedig tökéletesen eleget tesznek az alábbi gyönyörű virágok.

Tipp 5 szuper trükk, hogy gyorsabban száradjon a frissen mosott ruha

Már biztosan mindenkivel megesett, hogy az aznapra kiszemelt ruhadarabja még mindig a teregetőn lógott vizesen, így nem tudta felvenni. Ennek azonban vége! Az alábbi 5 tippnek hála érdemben gyorsíthatunk a száradási folyamaton.

Tipp Ez az 5 népszerű szobanövény mérgező a kutyák számára

A növényrajongók számára nem ismeretlen az a bosszantó helyzet, amikor egyik kedvenc cserepe leveleit megcsócsálja a család kutyája. Sajnos ezt nem tudjuk teljesen kiküszöbölni, ha kisállatunk van – és nem is ez a legnagyobb ezzel, hiszen cserepeseink viszonylag könnyen pótolhatók. Az igazi veszély kiskedvencünket fenyegeti, hiszen ha számára mérgező növényt harapdál meg, könnyen baj történhet.

Stíluskerék

minimál
klasszikus
egzotikus
retro
nőies
rusztikus
konyha
nappali
háló
fürdő
dolgozó
gyerek
fekete
fehér
hideg
meleg
pasztell
élénk
Pörgess
Mehet

Stílus

Helyiség

Szín

Pörgesd meg a kereket, vagy forgasd be a tárcsákat ízlésed szerint és nézd meg a neked szóló tippünket!

Megjelent a legújabb Otthonok és Megoldások magazin