Újjászületett panellakások II. – Kedvenc történeteink a közelmúltból

Csoda! Ez a fővárosi 27 nm-es panellakás legalább 30 évet fiatalodott

Kata és családja nagy fába vágta a fejszéjét: egy 27 nm-es, eredeti állapotban lévő panellakásból egy többfunkciós és modern hangulatú életteret szerettek volna faragni. Elöljáróban annyit elárulunk: hibátlanra vizsgáztak.

Egy frissen felújított 7 nm-es panelkonyha sok-sok okos részlettel

Sokan hiszik azt, hogy egy panel konyha csak egy panel konyha lehet. Barbaráék felújításának története azonban (egy újabb) bizonyíték arra, hogy okos tervezéssel néhány négyzetméterből is lehet kényelmes és praktikus főzőteret kialakítani.

Egy 67 nm-es panellakás 6,5 nm-es pici panel konyhájának újjászületése

Fény és hely alig van, ellenben elavult vezetékek és idejét múlt dizájn annál inkább. Nagyon sok panellakás konyhájára igaz ez a leírás. Ahogy igaz volt Edit főzőterére is – éppen ezért vágyott régóta egy alapos renoválásra. Sok hónapos ötletelés és tervezgetés után aztán a régi vágy végre valóra vált. Edit ma már egy fényes, ízléses, tárolóhelyekben bővelkedő konyhában tevékenykedhet.

Egy ékszerdobozzá varázsolt panellakás Budapest szívében

Ezt a lakást úgy vettük, hogy kereséskor nem is vettem észre, mit nézek – kezd bele történetükbe János, aki szakmájából kifolyólag sokféle ingatlant látott már. Ez az egy a maga nemében mégis kuriózum volt a számára.

Megérte merésznek lenni! – Ez a budapesti panel fürdőszoba mindössze 8 nap alatt tetőtől talpig megújult

Nézzétek csak ezt a fotót! Gondolnátok, hogy egy panellakásban készült? Bizony, egy panellakásban! Különleges csempe, matt szaniterek és LED fények – ennyi kell csupán a mindent felülíró modern hangulathoz. Ezúttal Beatrix mesélt nekünk tervekről és tanulságokról, amiből hasonló felújítás előtt állva bárki sokat okulhat.

Válogatásunk első részéről se maradj le:

Iratkozz fel hírlevelünkre!
Hozzájárulok, hogy a Fundamenta-Lakáskassza Kft. és a Fundamenta-Lakáskassza Zrt. hírlevel(ek)et (reklám) küldjön számomra az Adatvédelmi Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően.