Újabb home staging csoda: erre a 14. kerületi lakásra rá sem lehet ismerni

Újabb home staging csoda: erre a 14. kerületi lakásra rá sem lehet ismerni

Vasziljevics Erika és csapata csodákra képes egy-egy elhagyott, elhanyagolt lakással. Megmutatják nekünk, hogy kellő szakértelemmel és érzékkel a legreménytelenebbnek tűnő térből is otthon faragható. Álljon itt jó példaként a most következő történet azok számára, akik hasonló feladatra készülnek. A tanulság: tényleg nincs lehetetlen!

Ötletládához ad!

“A budapesti Padlizsán utcai ingatlan egy 1. emeleti, erkélyes, egy szobás, borzasztóan lelakott lakás volt.

A lakás eredeti állapota

Galéria / 16 kép

Megnézem a galériát

Volt egy hasonló kialakítású lakásom korábban, ahol a tervezőmmel kitaláltunk egy jó alaprajzot, és így 1,5 szobássá tudtuk varázsolni. Az akkori koncepció itt is használható volt. A lakásban lévő válaszfalakat lebontottuk, és az eredetire merőlegesen építettünk falat, ezáltal a régi ablakos konyha egy részéből, a kamrából és fürdőszobából ki tudtunk alakítani egy fél szobát, melyet megnyitottunk a nappali felől. Az előszoba felől pedig a konyha másik feléből csináltunk egy fürdőszobát, és maradt egy kis helyiség egy külön WC-nek is. A konyha-étkező bement a nappaliba, mert elég nagy volt ahhoz, hogy elbírja.

A dizájn szerencsére kellemesen osztotta meg a teret, így jól nézett ki az amerikai konyhás nappali is. A háló és a nappali is rendkívül világos volt a nagy ablakoknak és a tájolásnak köszönhetően.

A saját csapatom minőségi munkája után kiemelném a home staging csapat fontosságát. A Lakásszépítő Stúdió profi munkájának köszönhetően az üres terek megteltek élettel, érzésekkel, emócióval. A lakásvásárlás teljesen érzelmi alapon történik. Belép valaki a lakásba, és két perc alatt el tudja dönteni, hogy jól érzi-e benne magát, tetszik-e neki, el tudja-e képzelni, hogy ott fog élni. Az emberek a döntéseik 99%-át érzelmi alapon hozzák. Ezért nagyon fontos, hogy a lakás szépen és ízlésesen legyen berendezve, hogy jól el legyenek találva a színek, ne legyen túlzsúfolva, de érezhető legyen, hogy hol milyen bútor fél el, milyen tárolási lehetőségek vannak.

A Lakásszépítőimmel, akik egyben a barátaim is, már fél szavakból megértjük egymást, tudják, hogy mivel tudnak levenni a lábamról. Kapnak egy kulcsot a lakáshoz, és innentől nekem nem is kell ott lennem, nélkülem is tökéleteset alkotnak. Azért is fontos a home staging, mert tapasztalatom alapján az embereknek kevés a fantáziájuk ahhoz, hogy egy üres lakásba el tudják képzelni a bútoraikat, a kanapét, az ágyat. Hiába mérik le például, hogy befér az az ágy oda, ahova szánják, nem hiszik el. A home staging megmutatja nekik a lakásban rejlő lehetőségeket, és mellette érzelmi töltés is ad. Én 2019-ben használtam először a home staging erejét, és onnantól kezdve minden lakásomat berendezzük. A képek magukért beszélnek.”

A káprázatos végeredmény

Galéria / 31 kép

Megnézem a galériát

Ne maradj le a My Craft 2016 Kft. másik csodamunkájáról sem:

Hírlevél feliratkozás

Ha nem akarsz lemaradni az Otthonok & Megoldások cikkeiről, akkor iratkozz fel hírlevelünkre mielőbb!

Feliratkozom
Stílus A napfelkelte színpalettája az év legnagyobb trendje

Egyre több olyan trend lát napvilágot, ami uralni fogja a 2023-as évet. Az egyik ilyen az otthonok színvilágát érinti, legyen szó a falakról, a bútorokról, a textilekről vagy a dekorációkról. Míg az utóbbi hónapokban főként a zöld árnyalatok domináltak a lakásokban, idén egy teljesen új színvilág nyer teret, méghozzá a napfelkelte színei. Beleértve mindent – a burgundi vöröstől kezdve a sáfránysárgán és aranysárgán át egészen az őszibarackig.

Stílus 5 egyszerűen megvalósítható ötlet a divatos otthon jegyében

A magazinok oldalain szebbnél szebb divatos otthon megoldásokat láthatsz, és mindig ámulatba ejtő, hogy micsoda összhang tud áradni egy jól átgondolt otthoni berendezéséből. Szerencsére nem atomfizika áll a divatos otthonok mögött, sőt, néhány egyszerű tipp segítségével a te otthonod is trendi lehet.

Stílus 20 nm-es lakás berendezése – 4 tipp, amivel kihozhatod a maximumot egy garzonból

Az új típusú társasházak elterjedésével sok olyan lakás születik, ami meglehetősen pici. Egy embernek ezek is elegek lehetnek, de egy 20 nm-es lakás berendezése nem egyszerű feladat. Ha te is ilyen kihívás előtt állsz, adunk 4 tippet, hogy könnyebben boldogulj.

Tipp Eltört egy pohár? Így szedj össze minden apró üvegszilánkot a földről

Amikor egy pohár vagy villanykörte eltörik, az apró üvegdarabok pillanatok alatt futnak ezerfele a padlón. Összeszedésük nem könnyű feladat, főleg, ha nincs kéznél egy porszívó, ezért minden praktika jól jön ilyenkor. Ilyet hoztunk most neked.

Gyerek Fiús szoba színek – Ezek a legtrendibb megoldások napjainkban

A fiús szoba színek már közel sem csak a kék árnyalataiból állnak, rengeteg trendi megoldás van, amiket mind a szülők, mind a gyerekek imádnak. Elhoztuk a profi lakberendezők és az Instagram kedvenc megoldásait.

Stíluskerék

minimál
klasszikus
egzotikus
retro
nőies
rusztikus
konyha
nappali
háló
fürdő
dolgozó
gyerek
fekete
fehér
hideg
meleg
pasztell
élénk
Pörgess
Mehet

Stílus

Helyiség

Szín

Pörgesd meg a kereket, vagy forgasd be a tárcsákat ízlésed szerint és nézd meg a neked szóló tippünket!

Megjelent a legújabb Otthonok és Megoldások magazin