Újabb home staging csoda: erre a 14. kerületi lakásra rá sem lehet ismerni

Újabb home staging csoda: erre a 14. kerületi lakásra rá sem lehet ismerni

Vasziljevics Erika és csapata csodákra képes egy-egy elhagyott, elhanyagolt lakással. Megmutatják nekünk, hogy kellő szakértelemmel és érzékkel a legreménytelenebbnek tűnő térből is otthon faragható. Álljon itt jó példaként a most következő történet azok számára, akik hasonló feladatra készülnek. A tanulság: tényleg nincs lehetetlen!

Ötletládához ad!

“A budapesti Padlizsán utcai ingatlan egy 1. emeleti, erkélyes, egy szobás, borzasztóan lelakott lakás volt.

A lakás eredeti állapota

Galéria / 16 kép

Megnézem a galériát

Volt egy hasonló kialakítású lakásom korábban, ahol a tervezőmmel kitaláltunk egy jó alaprajzot, és így 1,5 szobássá tudtuk varázsolni. Az akkori koncepció itt is használható volt. A lakásban lévő válaszfalakat lebontottuk, és az eredetire merőlegesen építettünk falat, ezáltal a régi ablakos konyha egy részéből, a kamrából és fürdőszobából ki tudtunk alakítani egy fél szobát, melyet megnyitottunk a nappali felől. Az előszoba felől pedig a konyha másik feléből csináltunk egy fürdőszobát, és maradt egy kis helyiség egy külön WC-nek is. A konyha-étkező bement a nappaliba, mert elég nagy volt ahhoz, hogy elbírja.

A dizájn szerencsére kellemesen osztotta meg a teret, így jól nézett ki az amerikai konyhás nappali is. A háló és a nappali is rendkívül világos volt a nagy ablakoknak és a tájolásnak köszönhetően.

A saját csapatom minőségi munkája után kiemelném a home staging csapat fontosságát. A Lakásszépítő Stúdió profi munkájának köszönhetően az üres terek megteltek élettel, érzésekkel, emócióval. A lakásvásárlás teljesen érzelmi alapon történik. Belép valaki a lakásba, és két perc alatt el tudja dönteni, hogy jól érzi-e benne magát, tetszik-e neki, el tudja-e képzelni, hogy ott fog élni. Az emberek a döntéseik 99%-át érzelmi alapon hozzák. Ezért nagyon fontos, hogy a lakás szépen és ízlésesen legyen berendezve, hogy jól el legyenek találva a színek, ne legyen túlzsúfolva, de érezhető legyen, hogy hol milyen bútor fél el, milyen tárolási lehetőségek vannak.

A Lakásszépítőimmel, akik egyben a barátaim is, már fél szavakból megértjük egymást, tudják, hogy mivel tudnak levenni a lábamról. Kapnak egy kulcsot a lakáshoz, és innentől nekem nem is kell ott lennem, nélkülem is tökéleteset alkotnak. Azért is fontos a home staging, mert tapasztalatom alapján az embereknek kevés a fantáziájuk ahhoz, hogy egy üres lakásba el tudják képzelni a bútoraikat, a kanapét, az ágyat. Hiába mérik le például, hogy befér az az ágy oda, ahova szánják, nem hiszik el. A home staging megmutatja nekik a lakásban rejlő lehetőségeket, és mellette érzelmi töltés is ad. Én 2019-ben használtam először a home staging erejét, és onnantól kezdve minden lakásomat berendezzük. A képek magukért beszélnek.”

A káprázatos végeredmény

Galéria / 31 kép

Megnézem a galériát

Ne maradj le a My Craft 2016 Kft. másik csodamunkájáról sem:

Hírlevél feliratkozás

Ha nem akarsz lemaradni az Otthonok & Megoldások cikkeiről, akkor iratkozz fel hírlevelünkre mielőbb!

Feliratkozom
Promóció 4 hasznos kiegészítő, ami egy sportos otthonban nélkülözhetetlen

Az ízig-vérig sportos emberek élete ízig-vérig sportos otthont kíván. Kezdjük ott, hogy a felszerelésnek kell tároló, a bemelegítéshez és a nyújtáshoz pedig elegendő hely. No, meg persze néhány hasznos kiegészítő is jól jön, hogy a lelkesedés és a lendület töretlen maradhasson. Ez utóbbiakat gyűjtöttük össze alább.

Promóció Okosan bánnál az energiával? Adunk hozzá 4 tuti tippet

Az energia nagy kincs, és nem olcsó mulatság. Nincs hát más választásunk, muszáj okosan bánni vele. Mutatjuk is, hogyan.

Tipp 4 lakberendezési tárgy, amivel energiát spórolhatsz

Az idei őszi és téli szezonban minden a spórolásról szól. Nem meglepő, hogy mindenki különböző trükkökkel próbálja csökkenteni a fogyasztást. Jelen esetben azt szeretnénk bemutatni, hogy bizonyos lakberendezési tárgyakkal is spórolhatsz az energián.

Otthon Lakberendezés csavarokkal – És happy enddel

Egy otthon kialakításánál biztosan előfordulnak meglepetések, és az már csak a kreativitáson és a fantázián múlik, hogy ezeket a javunkra fordítsuk. Anya és fia költözését több újratervezés is megelőzte, visszatekintve azonban minden úgy lett jó, ahogy alakult.

Stílus Ez az 5 lakberendezési trend már lejárt lemez

A trendek mindig jönnek és mennek, a lakberendezők pedig időről időre összegzik, mik nem tartoznak már a divatos kategóriába. Így történt ez 2022-ben is, mi pedig tolmácsoljuk a lakberendezők ítéletét. Eláruljuk, melyik trendek mellett nem voksolnának már (legalábbis egy ideig) a profik.

Stílus Lehet, hogy neked nem való a kék a lakberendezésbe? Íme, 5 árulkodó jel

A kéket a lakberendezés örök kedvencének tartják, hiszen rengeteg fajta időtálló megoldást lehet ezzel a színnel megvalósítani. Azonban nem mindenki egyforma, így megeshet, hogy hozzád vagy a te lakásodhoz egyáltalán nem passzol. Ne érezd emiatt rosszul magad, csupán ismerd fel időben, nehogy megutáld az otthonod.

Tipp Állandóan hideg van a lakásban? Ez a 4 leggyakoribb ok

Egy hideg lakás nem csak kellemetlen és bosszantó, de hosszútávon még káros is az ingatlanra nézve. Épp ezért annyira fontos, hogy mielőbb kiderítsd, mi okozza ezt a problémát.

Stíluskerék

minimál
klasszikus
egzotikus
retro
nőies
rusztikus
konyha
nappali
háló
fürdő
dolgozó
gyerek
fekete
fehér
hideg
meleg
pasztell
élénk
Pörgess
Mehet

Stílus

Helyiség

Szín

Pörgesd meg a kereket, vagy forgasd be a tárcsákat ízlésed szerint és nézd meg a neked szóló tippünket!

Megjelent a legújabb Otthonok és Megoldások magazin