Kádár-kockák rengetege – A legelképesztőbb átalakulások egy csokorban II.

Hatalmas, elegáns és hófehér – egy felújított kádár-kocka konyhájában járunk

Előkelő, tágas és igazán egyedi – ilyen is lehet egy konyha egy újragondolt kádár-kockában. Ennek a különleges főzőtérnek a történetét ismerhetjük most meg a tervezőtől, Perneczky Regina lakberendezőtől.

Nem hiszed el, ha nem látod! Ebből a budapesti 50-éves kádár-kockából modern otthont varázsoltak

Szeretjük az olyan sikersztorikat, mint amilyen Barbaráéké is. Hiszen ugyanolyan hétköznapi történet az övék, mint sokunké, és ugyanúgy tele van szuper megoldásokkal, ötletekkel és inspirációval.

Megérte a rengeteg tervezést: egy 50 éves kádár-kocka Tiszalökről, mely skandináv stílusba öltözött

Tímea és párja, Dávid sokunk számára ismerős projektre vállalkozott: egy 50 éves kádár-kockából faragtak maguknak modern, élhető, szerethető otthont. Az ő történetüket ismerhetitek meg – a legfontosabb tanulságokkal.

Nem hiszel a szemednek! Ezek a kádár-kockák páratlan átalakuláson estek át

Egy kádár-kocka felújítása hatalmas vállalkozás – nincs ezen mit szépíteni. De azok, akik végigcsinálják, utólag sorra elmondják: megérte! Megérte, mert ezek a 70-80 éves házak tökéletes alapot adnak ahhoz, hogy modern, kényelmes otthont faragjunk belőlük.

Másfél kőkemény év, de megérte! Ízlésesen felújított 120 nm-es kádár-kocka az alapoktól újratervezve

Egy újabb kádár-kocka, egy újabb “új esély”, és egy újabb sikersztori, ami újra csak bizonyítja: ezek a 60-70 éves épületek tökéletesen alkalmasak arra, hogy modern otthont varázsoljunk belőlük. Marcsi és férje mesélt nekünk az ő saját “kocka csodájukról”.

Iratkozz fel hírlevelünkre!
Hozzájárulok, hogy a Fundamenta-Lakáskassza Kft. és a Fundamenta-Lakáskassza Zrt. hírlevel(ek)et (reklám) küldjön számomra az Adatvédelmi Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően.