Ez a 45 nm alapterületű móri panellakás alig 1 hónap alatt született újjá

„Rengeteg könyv és macskák”

Ezek voltak a tervezés főbb kulcsszavai. Ugyanis a lakásban el kellett férnie a számtalan könyvnek, és a két házi kedvencet is figyelembe kellett venni Andok Zsuzsannának a tervezés során.

Panellakás lévén falmozgatásokat nem végeztek, illetve végezhettek, de nem is volt indokolt, mert jól szervezett volt a tér, és az adottságai megfeleltek a megrendelőik igényeinek.

A teljes körű felújítás során a külső nyílászárókon (bejárati ajtó és ablakok) és a radiátorokon kívül minden újonnan került kialakításra.

Megrendelői kérésre a lámpahelyek könnyebb elhelyezése miatt – mivel a konyha-étkező és a háló-gardrób többfunkciós helyiségek – mindenhova gipszkarton álmennyezet került, a világítótesteknek spotokat alkalmaztak.

Emellett a bohém design jelentette a tervezési alapot – az izgalmas színek, a szokatlan formák, a dekorációs elemek bősége és merész kombinációja.

A padlóburkolat az egész lakásban – megrendelői kérésre – küszöb nélkül került le. A fahatású 15,5×60 cm-es lapok halszálkamintában kerültek az előszoba, a konyha, a fürdő, a WC és a nappali padlójára. Több fal teljes egészében klinker téglaburkolatot kapott, elsősorban a praktikum és a házi kedvencek miatt, mert a korábban tapétázott falakat eléggé megviselték a macskakarmok.

A burkolatokhoz választott sötét tölgy bútorváz és a színes frontok fekete antikolt fogantyúkkal határozzák meg a lakás egész stílusát.

A fürdőben és a WC-ben a költséghatékonyság jegyében egyszerű fehér csempe került a falra, amit egyedileg tervezett színes mozaik csíkkal egészítettek ki. Ezáltal kapcsolódik a színvilág a lakás többi helyiségének hangulatához.

A loftos kiegészítőket is ehhez igazították az összhatás érdekében: színes szőnyeg, fekete-piros étkezőasztal-szék kombináció, bárszékek, feketére mázolt radiátorcsövek, indusztriális lámpák.

A megrendelők meglévő tárgyaival, dekorációival fűszerezve egy igazán színes, bohém és laza lakás lett.

Galéria / 10 kép

Megnézem a galériát

A TERVEZŐ

AZDesign – Andok Zsuzsanna enteriőrtervező, lakberendező

Elérhetőségek:

Ezekről a sikertörténetekről se maradj le:

Iratkozz fel hírlevelünkre!
Hozzájárulok, hogy a Fundamenta-Lakáskassza Kft. és a Fundamenta-Lakáskassza Zrt. hírlevel(ek)et (reklám) küldjön számomra az Adatvédelmi Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően.