Hatalmas, elegáns és hófehér – egy felújított kádár-kocka konyhájában járunk

Egy szegedi kertvárosi terület kádár-kockákkal teleépített utcájában áll ez a 10×10 méter alapterületű ház. Állapota a felújítás előtt meglehetősen romos volt, a kertje pedig elhanyagolt. Tulajdonosai befektetési céllal vásárolták meg, és magas színvonalú felújítást végeztek rajta. Nem csak a házat renoválták teljesen, hanem beépítették a tetőteret is, felújították a garázst, építettek két teraszt, egy fedett medencét, továbbá parkosították a kertet is.

Az átépítés során két szoba összenyitásából lett egy amerikai konyhás nappali, ahol egyébként a nappali alapterülete lett a kisebb – ami szokatlan, de számukra a konyha volt a fontosabb. Úgy érezték, hogy a konyha jó befektetés lesz, és eladja majd a házat. A folyosó elég széles, volt így ott elfért egy lépcsőház, és megnyitották a tetőteret, ahol elfért 3 háló és egy kisebb fürdőszoba. A földszinten egy dolgozó /vendégszoba, egy mosókonyha és egy fürdő kapott helyet a konyha-étkező mellett.

“Ami érdekes volt, hogy sokat gondolkodtak megbízóim azon, hogy legyen-e konyhasziget is, így 3 különböző terv készült. Ráadásul kompromisszumot kellett kötnünk, hiszen volt egy nagyon alacsony, parapet magasságú ablak a konyhában, ami miatt nem tudtam elhelyezni egy konyhapultot arra a részre semmiképp, így jött létre a nagy méretű, lineáris konyha koncepciója.

Az az ablak egyébként lehetne egy nagy teraszajtó is, mert éppen előtte van egy szép teraszrész, de az új nyílászáró már be volt építve, amikor beléptem a projektbe, és nem szerették volna kibontani. Ezt a lehetőséget azonban az új tulajdonos valószínűleg nem fogja kihagyni. Számos helyen kiépült a hangulatvilágítás, és extra fények kerültek betervezésre, mert a tér benapozottsága nem tökéletes” – összegzi a konyha felújításának legfontosabb elemeit Regina.

A HÓFEHÉR KONYHA

Galéria / 5 kép

Megnézem a galériát

A LAKBERENDEZŐ

Perneczky Regina

Render: Exoarch Vizualizáció

Ezekről a sikertörténetekről se maradj le:

Iratkozz fel hírlevelünkre!
Hozzájárulok, hogy a Fundamenta-Lakáskassza Kft. és a Fundamenta-Lakáskassza Zrt. hírlevel(ek)et (reklám) küldjön számomra az Adatvédelmi Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően.