Egy fővárosi lakás, amiről majdnem lemondtak – A felújítás után mégis 2 nap alatt gazdára talált

“Ez egy egyszobás, egy ablakos, első emeleti, 40 nm-es erősen felújítandó retró lakás volt. A bejárati ajtó a konyhába nyílt, ami alaprajzilag egy hosszú téglalap volt, a hátsó végéből a kamrába lehetett bejutni. A konyhából nyílt az egyetlen szoba is, aminek a végében (a kamra mellett) volt a fürdő. Finoman szólva sem egy ideális elrendezés…

A lakás eredeti állapota

Galéria / 6 kép

Megnézem a galériát

Alaprajz – akkor és most

Galéria / 2 kép

Megnézem a galériát

Mielőtt megvásároltam volna a lakást, futottam egy kört az önkormányzatnál, hogy esetleg engedélyeznék-e új nyílászáró nyitását az ingatlanon. Engedték, ezért belevágtam a felújításba.

Első utam itt is a tervezőmhöz vezetett. Elmondtam neki az elképzelésemet: a bejárati ajtót át szeretném helyezni, az ajtó helyére pedig tenni egy ablakot, és így kialakítani egy 1,5 szobás lakást. Neki azonban volt más ötlete. Szokás szerint átküldött 3-4 változatot, és végül ebből az egyik lett a befutó. Végeredményben a bejárati ajtó maradt a helyén, nyitottunk egy új ablakot a nappalira, a fürdőt összenyitottuk a kamrával (ebből lett a konyha), a nappali egy részére csináltunk egy hálót, és ide még áthelyeztük a fürdőt is, a megmaradt részre pedig a nappali került.

Ezután még végig kellett vinnem az ablaknyitás ötletét a házon is, ami már nem ment olyan könnyen, de végül csak meglett.

A felújítás maga 2 hónapig tartott, nem spóroltunk semmin. Teljesen egyedi megoldásokat alkalmaztunk – ilyen a lézervágott fémlemez térelválasztó, a kék konyha, a dizájnos lámpák, az összepasszoló csempék a fürdőben és a konyhában. A végeredményt itt is a Lakásszépítő home staging csapat koronázta meg.

Egy szuper élhető, nagy terekkel rendelkező, világos kislakás lett belőle, és két nap alatt új gazdára is talált.”

A káprázatos végeredmény

Galéria / 15 kép

Megnézem a galériát

Ne maradj le a My Craft 2016 Kt. másik csodamunkáiról sem:

Iratkozz fel hírlevelünkre!
Hozzájárulok, hogy a Fundamenta-Lakáskassza Kft. és a Fundamenta-Lakáskassza Zrt. hírlevel(ek)et (reklám) küldjön számomra az Adatvédelmi Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően.