A történet folytatódik: díjnyertes látványtervek és egy cicomamentes családi fészek

“Ebben a szokványos beosztású városi sorházban 15 évvel ezelőtti megoldások, ötletek szorultak újratervezésre. Az akkori tulajdonosai is megbíztak egy lakberendezőt a tervezésével, de azok az egyébként szakmailag megalapozott megoldások már nem voltak megfelelőek a jelenlegi tulajdonosok számára. A tervezéskor három hölgyre plusz egy kutyusra kellett szabni az új belsőt.

Az épület hordozta a sorházakra jellemző általános jegyeket. Hosszúkás alaprajz, szűkös előtér és társai… Így igyekezni kellett, hogy minden olyan körülményt ki tudjunk alakítani, ami a tulajdonos és lányai számára elsődleges, mégis szépen illeszkedik a speciális adottságokhoz.

A lakók kevés támpontot határoztak meg a tervezés kezdetekor. Abban azonban az elejétől fogva biztosak voltak, hogy a jó értelemben vett egyszerűségnek és a fehér árnyalatainak kell uralkodniuk a térben. Nem vágytak cicomára, sem drámai fordulatokra. Olyan terekben szerettek volna mozogni, mely otthonos, kényelmes, és egy családi fészek nyugalmát adja.

Perneczky Regina ezekkel a látványtervekkel megnyerte az Archline Év Képe pályázatot 2022-ben

Galéria / 12 kép

Megnézem a galériát

A ház további részei:

A LAKBERENDEZŐ

Perneczky Regina

Render: Exoarch Vizualizáció

Perneczky Regina további munkái

Iratkozz fel hírlevelünkre!
Hozzájárulok, hogy a Fundamenta-Lakáskassza Kft. és a Fundamenta-Lakáskassza Zrt. hírlevel(ek)et (reklám) küldjön számomra az Adatvédelmi Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően.