Válassz egy díszt és megmondjuk, hogyan dekoráld otthonodat karácsonyra!

A kiválasztott karácsonyfadíszt elárulja, milyen ünnepi dekoráció illik hozzád, illetve az otthonodhoz.

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

1. Cuki

Mikulások, rénszarvasok, cuki hóemberek és mindenféle cuki dísz illik az otthonodhoz. Pedig még nincs is gyereked, de lélekben egy nagy gyerek vagy. Így nem csoda, ha otthonodat is elhalmozzák az ilyen díszek. Vagy ha eddig nem, ezután bátran dekoráld otthonodat ilyenekkel!

2. Csillogó

Az elegáns, fényes, csillogó díszek és dekoráció illik legjobban az otthonodhoz. Arany, ezüst, pezsgő és mindenféle csillogó dísz – ezek kellenek neked!

3. Saját készítésű

Igazi DIY mániás vagy, így az a minimum, hogy karácsonykor az általad készített adventi koszorú díszíti az asztalt, te csináltad az adventi naptárat is, de a díszek a fán is a te kezed munkáját kell, hogy dicsérjék.

4. Extrém

Szereted a különleges, nem megszokott dolgokat, és ez alól a karácsonyi időszak sem kivétel. Mivel nem igazán vagy odáig a tucatdolgokért, így te biztos, hogy olyan dolgokkal dekorálod majd az otthonodat az ünnepekre, amikkel senki másnak nem jutna eszébe.

5. Klasszikus

Nem bonyolítod túl, szereted a jól megszokott, klasszikus dolgokat. Így egy-két újdonságot leszámítva ugyanúgy fogod feldíszíteni a fát és az otthonodat is, ahogy minden évben. Zöld fa, piros és arany, esetleg ezüst díszek, klasszikus formák – ez való neked.

6. Mézeskalács

Imádsz sütni és főzni is, jobban mint a dekorációval bíbelődni. Így igazából karácsony idején is nagyobb hangsúlyt fektetsz arra, hogy minél finomabb és minél szebb fogásoktól, de különösképpen édességektől, sütiktől és cukorkáktól roskadozzon az asztal. Illetve utóbbiakból a karácsonyfa is.

7. Minimalista

Se a fényes, se a csillogó, de igazából a nagyon színes dolgokért sem rajongasz. Bár a karácsonnyal semmi bajod, de ilyenkor sem árasztod el a lakást díszek tömkelegével. Egy kis szolid, visszafogott fa, minimalista díszekkel, és esetleg egy egyszerű adventi koszorú – ennyi való a te otthonodba.

8. Színes

Egész évben erre az időszakra vártál, hogy végre korlátok nélkül díszíthesd fel otthonodat színesebbnél színesebb dolgokkal. Ám te nem állsz meg a pirosnál és az aranynál, az összes színt akarod! Hihetetlen érzékednek köszönhetően pedig nagyon ízléses lesz a végeredmény.

9. Természetes

Mivel a természet szerelmese vagy, így nem is kérdés, hogy csakis ilyen dolgok valóak karácsonykor is az otthonodba. Az igazi fenyőfa alap, akárcsak a tobozból készült karácsonyfa-, ajtódísz vagy adventi koszorú. Ne feledd a narancs héját sem, és a fahéjrudakat, isteni illat lesz tőlük!

10. Újrahasznosított

Nagyon fontos számodra a környezetvédelem, így karácsonykor is ügyelsz arra, hogy újrahasznosított dolgokkal dekoráld az otthonodat. A fád is kartonból lesz, a díszek is újrahasznosított tárgyakból, mondjuk gombból, vagy régi pulcsikból.

Tovább az eredményhez
Újra

Stíluskerék

minimál
klasszikus
egzotikus
retro
nőies
rusztikus
konyha
nappali
háló
fürdő
dolgozó
gyerek
fekete
fehér
hideg
meleg
pasztell
élénk
Pörgess
Mehet

Stílus

Helyiség

Szín

Pörgesd meg a kereket, vagy forgasd be a tárcsákat ízlésed szerint és nézd meg a neked szóló tippünket!

Megjelent a legújabb Otthonok és Megoldások magazin