01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
10
10

Vízöntő

 

Passzív ház – Nagyon fontos számodra a környezetvédelem, imádod a természetet és személyes ügyednek érzed a világ jobbá tételét. Ezért számodra csakis egy igazi energiatakarékos ház képzelhető el, amely nem árt a a környezetnek.

Halak

 

Sorház – Bár szereted a társaságot, igényled is, azért szükséged van az egyedüllétre is. Ezért egy sorházban nagyon jól éreznéd magad, ahol bár van néhány szomszédod, de nem olyan sok, mint mondjuk egy társasházban vagy egy panelban. Viszont azért van kihez átszaladnod, ha szükséged van egy kis cukorra, lisztre, vagy éppen egy kis hétvégi pletyizésre kertészkedés közben.

Kos

 

A környék legnagyobb háza – Nagyon ambiciózus és független személyiség vagy, így semmiképp sem egy sorház, vagy egy panel illik hozzád. Neked inkább egy külön ház való, egy szép és drága környéken. Sőt, igazából a legszebb és a legnagyobb, amitől garantáltan tátva marad a szája mindenkinek.

Bika

 

Parasztház – Imádod a természetet, és a nagy tereket, szereted a nyugit és a csöndet. Egy nagy tanya lenne számodra a legmegfelelőbb, rajta pedig egy szép nagy parasztházzal. Gondolj csak bele: ott élne veled az egész család, a kertben gyümölcsfák lennének, tyúkok és kacsák szaladgálnának az udvaron, és ha szeretnéd, még lovaid is lehetnének. Se idegesítő és hangos szomszédok, sem büdös városi szmog.

Ikrek

 

Luxuslakás – Szereted az elegáns, feltűnő dolgokat, és szeretsz társadalmi életet is élni. Úgyhogy egy igazi penthouse illene hozzád, tele modern, luxus dolgokkal, sok szobával, nagy terekkel és medencével, hogy minden adott legyen a nálad rendezett legnagyobb partikhoz (is).

Rák

 

Vízparti ház – Legyen egy tó, egy folyó vagy akár a tenger partján, egy igazi rákhoz egy vízközeli ház illik. Egy szép nagy ház, ahol senki nem zavarja, ahol jókat tud pihenni, kikapcsolódni, úszkálni, kikapcsolódni és feltöltődni.

Oroszlán

 

Kastély – Mi illene az állatok királyához, ha nem egy palota, egy igazi kastély? Tele szobákkal, csodás fürdőkkel, drága csillárokkal, hatalmas kerttel, parkkal, medencékkel, istállóval és minden luxussal? Valld be, hogy te is erre vágysz!

Szűz

 

Modern lakás – A szüzek szeretik a modern, különleges és drága dolgokat. Így hozzád egy igazi 21. századi, modern otthon illene, telis tele a legújabb kütyükkel, és bútorokkal.

Mérleg

 

Társasházi lakás/panel – A mérlegek nagyon szeretik a társaságot, a sok embert, megosztani a dolgaikat a közösséggel. Így egy társasházi lakásban, de akár egy szép panellakásban is nagyon jól éreznéd magad. Hidd el, imádnád!

Skorpió

 

Lakókocsi – Igazából annyira szeretsz utazni, világot járni, és annyira szeretsz időnként elbújni a világ elől és csak magad lenni, hogy számodra a legtökéletesebb nem is egy lakás vagy egy ház lenne, hanem egy lakókocsi.

Nyilas

 

Belvárosi lakás – Szereted a pörgést, állandóan bulizol, emellett sokat dolgozol is, otthon szinte alig vagy. Viszont fontos, hogy a lakásod közel legyen mindenhez, így számodra egy kicsike belvárosi lakás lenne a legközelebb, ami közel van a munkahelyedhez is és a partinegyedekhez.

Bak

 

Klasszikus kertes ház – A bakok semmire nem vágynak jobban, mint letelepedni egy szép környéken, egy szép kertes házban, ahol családot alapíthatnak. Itt aztán kedvükre játszhatnak a gyerekek az udvaron a kutyákkal. Ugye, hogy erről álmodtál mindig!?

Újra

Milyen lakás illik hozzád a csillagjegyed szerint?

Válaszd ki a csillagjegyed és eláruljuk, milyen lakás illene hozzád!

Stíluskerék

minimál
klasszikus
egzotikus
retro
nőies
rusztikus
konyha
nappali
háló
fürdő
dolgozó
gyerek
fekete
fehér
hideg
meleg
pasztell
élénk
Pörgess
Mehet

Stílus

Helyiség

Szín

Pörgesd meg a kereket, vagy forgasd be a tárcsákat ízlésed szerint és nézd meg a neked szóló tippünket!

Megjelent a legújabb Otthonok és Megoldások magazin