Milyen konyha illik hozzád a csillagjegyed szerint?

Válaszd ki, melyik jegy szülöttje vagy és elmondjuk, milyen konyha illene hozzád.

1

2

3

4

5

6

7

8

8

8

8

8

Kos – Praktikus

Legyen szó pici vagy nagy konyháról, a lényeg, hogy praktikusan legyen kialakítva. Minden kéznél legyen, minden a megfelelő helyen és magasságban legyen, és minden négyzetcenti ki legyen használva. A padlótól a mennyezetig, faltól falig érő konyhabútort ajánlunk, beépíthető konyhabútorokkal neked, falra szerelhető, összecsukható kis étkezőasztallal és székekkel és nagy ablakokkal. Ugye, hogy imádnád?

Bika – Vintage és kényelmes

Nem vagy oda a modern dolgokért, jobb szereted a jól bevált, klasszikus megoldásokat – a konyhádban is. Így egy vintage konyhabútor, vagy a régi időket idéző apró csempeburkolat a padlón, néhány tányér a falon díszként jó választás lehet. Ami azonban talán ennél is fontosabb: a kényelem. Egy bárpultot például imádnál, ahova fel tudsz ülni, enni is tudsz és akár dolgozni is, az alsó része pedig szekrényként is használható.

Ikrek – Modern és klasszikus

Az ikrek jegy szülöttei szeretik keverni a stílusokat, akár két olyan végletet is mint, az új, modern stílust a régi, klasszikus jegyekkel. És bár furcsának tűnhet, mivel az ellentétes dolgok kiegészítik egymást, így biztos, hogy csodás lenne a végeredmény. Egy modern, letisztult, hófehér konyhában egy szép, régimódi étkezőasztal, függönyök vagy fogantyúk… Próbáld ki ezt a megoldást, szeretni fogod!

Rák – Meghitt és természetes

A rák számára fontos, hogy a konyha a családi események számára tökéletes, családias, meghitt hely legyen, nagy étkezővel, mindenki számára elegendő hellyel. És kell is a megfelelő méretű munkafelület, ha épp mindenki a konyhában akar segíteni, vagy csak szimplán ott lenni, a lakás központjában. Mivel szereted a természetes dolgokat, így a fából, esetleg kőből készült bútorok és kiegészítők illenének a konyhába a legjobban. És virágból se legyen hiány!

Oroszlán – Luxus és feltűnő

Ahogy az élet minden más területén is, úgy a konyhájában is vágyik az oroszlán a feltűnő, különleges, szép, drága dolgokra. Valld be: imádod a luxust. Nincs ezzel semmi gond, ám ahhoz, hogy jól érezd magad, és szívesen főzőcskézz is ott, olyannak is kell lennie a helységnek. Válassz különleges, fényes, lakkozott konyhabútort, dobd fel a helységet néhány dögös színnel, mondjuk pirossal, és egy szép csillár sem árthat. Sőt! A háztartási gépekről se feledkezz meg, egy nagy, kétajtós hűtőszekrény a minimum, amire szükséged lesz.

Szűz – Rendezett

Egy szűz számára mindegy is, hogy néz ki a konyha, a lényeg, hogy mindennek meglegyen a maga helye, és ott is legyen. Ehhez azért szükség lesz sok pakoló felületre, polcokra, tárolókra egy kis kamra sem árt, ahova mindent szépen el tudsz rakni. Azért ha választani kellene, neked egy szép, hófehér konyhát tudnánk elképzelni, ami a tisztaságtól állandóan csillogna-villogna.

Mérleg – Kifinomult és elegáns

A mérlegek imádják a kifinomult, klasszikus és elegáns részleteket, és ez visszaköszön a konyhájukban is. Ügyelj olyan aprócska, de fontos részletekre, mint a konyhalap, a világítás, a színek és textíliák és a fali dekorációk. Ne az aktuális trendek vezéreljék a döntéseidet, próbálj inkább időtlen, klasszikus dolgokban gondolkozni. Fában, fekete-fehér színekben, természetes kiegészítőkben.

Skorpió – Minimalista és praktikus

A skorpió jegy szülötte nem nagyzol, nem költ felesleges dolgokra, a konyhája is úgy néz ki és annyi dolog van benne, amire valóban szüksége van. Kihasznál persze minden helyet, pláne, ha pici konyhája van. Ha szükséges, a mennyezetig ér a konyhabútor, hogy legyen hova. De ha nem tölt túl sok időt a konyhában, akkor viszont csak egy kis szekrénye van, talán még tűzhelye sincs, csak egy kis villanyrezsó. Az esztétikumra azért figyelj, azért, mert praktikus, még nézhet ki jól!

Nyilas – Szórakoztató és barátságos

Mivel a nyilasnak rengeteg barátja van, akiket gyakran is lát vendégül egy finom vacsorára vagy ebédre, így számára a legjobb megoldás vagy egy jó nagy konyha étkezővel, ahol sokan elférnek, vagy pedig az amerikai konyhás megoldás. Ha ugyanis egybe van nyitva a konyha és a nappali, akkor szórakoztatni is tudod a vendégeket, miközben ínycsiklandozó ételeket készítesz a számukra.

Bak – Természet közeli

A bakok imádják a természetet, legszívesebben mindent kint csinálnának. Még az ebédet és a vacsorát is. A szabadság megszállottjai, ezáltal jobban is szeretik a nagyobb tereket, ahol nem érzik bezárva magukat, mintha kalitkában lennének. Így számodra egy hatalmas, nagy belmagasságú konyhát ajánlunk, óriási ablakokkal, hogy a természetes fények betölthessék a teret és fa bútorokkal. No meg persze sok-sok növénnyel.

Vízöntő – Dizájnos és egyedi

A vízöntők nem szeretik a klasszikus, hétköznapi, régimódi vagy retro dolgokat. Odáig vannak viszont a modern, dizájnos darabokért, de talán még ennél is jobban szeretik a különleges, személyes, egyedi lakáskiegészítőket. Figyeld a trendeket, ötvözz különböző stílusokat, és ezzel hozd létre a sajátodat. Futurisztikus anyagok, ötletes megvilágítás, a legmodernebb kütyük – ezekre szükséged lesz!

Halak – Kreatív és praktikus

Bár a halak szeretik az egyedi, kreatív megoldásokat, fontos számukra a funkcionalitás is. Bármekkora
legyen is a konyhád, használd ki minden centijét, mert hidd el: szükséged lesz rá. A praktikusság mellett azonban fontos, hogy jól is nézzen ki a konyha, egyedi legyen. Ahelyett, hogy egy bútorboltban egy kész konyhabútort, illetve étkezőasztalt vásárolsz székekkel, inkább fogadj egy asztalost, aki garantáltan segít álmaid konyhájának megvalósításában.

Tovább az eredményhez
Újra
Gondolj a gyermeked jövőjére!i

Az állami támogatás mértéke, szerződésenként és személyenként, havi rendszeres megtakarítást feltételezve legfeljebb évi 72.000. A 821. számú módozat (4 év, 4 hónap) állami támogatással együtt számított EBKM értéke 10,56%; az állami támogatás nélkül számított EBKM érték: -0,72%. A jelen tájékoztatóban megjelölt EBKM érték a betéti kamat és az értékpapírok hozama számításáról és közzétételéről szóló 82/2010. (III. 25.) Korm. rendelet alapján került megállapításra, havi 20.000,- Ft folyamatos betételhelyezést feltételezve. A jelen tájékoztatás nem tekinthető a Fundamenta-Lakáskassza Zrt. részéről hivatalos ajánlattételnek, az itt leírtak kizárólag a figyelemfelkeltését célozzák. A tájékoztatás nem teljes körű, a betéti szerződés részletes leírását az Általános Szerződési Feltételek (Üzletszabályzat) tartalmazza.

Használd ki az állami támogatást gyermeked otthonteremtéséhez, és nyiss FundiMini Gyerekszámlát!
Fundamenta róka
Visszahívást kérek!
visszahívás

Köszönjük szépen érdeklődésedet!

visszahívás Köszönjük érdeklődésedet! A megadott elérhetőségen kollégánk hamarosan felkeres téged!

Valami hiba történt.

Munkatársaink már dolgoznak a problémán, kérünk gyere vissza pár perc múlva.