01
02
03
04
05
06
07
08
09

Színes gömbök

 

Téged a változatosság éltet. Az unalmas, szürke, egyhangú dolgoktól menekülsz. Karácsonyfád is ragyogó színekben pompázik épp úgy, mint az otthonod. Ha csak rajtad múlna, valamennyi helyiséget más színűre festenél. Lehet az kék, piros, sárga, narancs vagy zöld, csak fehér és fekete ne legyen. Bútoraid is modernek és színesek, amilyen egyéniség te magad is vagy.

Fehér fa

 

Számodra a telet a havazás jelenti. Amikor csak teheted, síelsz, szánkózol. A karácsony sem igazi hó nélkül.
Karácsonyfád is fehér, még az sem baj, hogy nem valódi, mert a tűleveleket sem kell az ünnep után összeseperned.
A lakberendezésben is kedveled a fehéret, a falad, a konyhabútorod is ilyen, otthonod mégsem kórházszerű, inkább elegáns és összhangot sugárzó.

Arany gömbök

 

A minőség, a klasszikus elegancia híve vagy. Otthonodban a bézs árnyalatai az uralkodó színek, amelyhez az arany karácsonyfadíszek remekül passzolnak. Ügyelsz a legapróbb részletre is, jó előre kigondolod, a lakás melyik részébe állítod a fát, oda, ahol a leginkább érvényesül szépsége. Az ünnep számodra a meghittséget jelenti, korona az év egészére.

Kézzel készített fa

 

A kreativitás mestere vagy. Otthonodban, amit csak lehet, saját magad készítesz el. Minden karácsonyra más és más egyedi ötlettel rukkolsz elő családod legnagyobb örömére. A fából faragott karácsonyfa a textilből saját kezűleg varrott díszekkel vidámságot, optimizmust tükröz, ami a legnagyobb erényed. Az ünnep nálatok a nevetésről, a boldog együttlétről szól.

Szalma díszek

 

Kedveled a vidéki stílust, a természetes anyagokat. Karácsonyfádról nem hiányozhatnak a szalmadíszek és a pamutmasnik. Otthonodban is rusztikus, vidéki hangulat uralkodik. Leginkább a pasztellszíneket kedveled, vonzódsz a csíkos és pöttyös mintákhoz is. Lakásod a nyugalom szigete, ahol kikapcsolódhatsz a napi pörgésből, rohanásból.

Édesség fa

 

Imádod az édességet – enni és készíteni is. A karácsony ínycsiklandozó süteményeid nélkül elképzelhetetlen lenne. Az ünnep fénypontja neked nem az ajándékozás, hiszen még annál is jobban kedveled az adventi készülődést. Vendégszereteted széles körben ismert, rokonaid, barátaid örömmel járnak hozzád. Otthonodat mindenkor finom, fűszeres süteményillat járja át. Ha nem sütsz éppen, akkor illóolajokkal teszed lakásodat hangulatosabbá.

Ólomkatonás fa

 

Bohókás típus vagy, akiben felnőttként is ott lakozik a csibész kisgyermek, és aki mindenkor megtalálja az alkalmat a jóleső viccelődésre. Egykori játékaidat ma is becsben tartod, más szerint haszontalan holmik, számodra viszont feledhetetlen emlékeket őriznek.
A közös karácsonyi együttléteket juttatják eszedbe, amikor szüleiddel, nagyszüleiddel hatalmas kártyapartikat vívtatok. Talán ezért is vonzódsz annyira az antik bútorokhoz, régi fotókhoz,
pénzérmékhez, amelyek kitüntetett helyet kapnak otthonodban.

Mézeskalács fa

 

Őrzöd és követed a családi hagyomá- nyokat. A mézeskalács is elmaradhatatlan kelléke az ünnepnek. Ajándékba is szívesen készítesz szebbnél szebb, szinte már művészi díszítéssel felérő süteményt.
Türelemmel és rendkívül aprólékosan rajzolod a kalácsokra a csipkés mintákat. Otthonban is megtalálhatók a horgolt, csipkés hófehér terítők, amelyek csodásan mutatnak a diószínű asztalokon, komódon.

Piros fa

 

Energikus vagy, fáradhatatlan, és cseppet sem zavar az adventi rohanás. Sőt, épp ebben az időszakban kerülsz igazán elemedbe. Szívesen nézelődsz, vásárolsz a bevásárlóközpontok vagy a kirakodó vásárok forgatagában. Forralt bort kortyolgatva tervezed az ünnepet, ami számodra meghitt élményt nyújt. Otthonodból sem hiányozhat a piros szín, amely leginkább a drapériákban érvényesül. A piros karácsonyi asztalod kiegészítője is, terítőd, a szalvéták, a gyertyák ebben a színben pompáznak.

Újra

Ereszd el a fantáziát és képzeld el, hogy olyan karácsonyfát állíthatsz magadnak és szeretteidnek, amilyet csak akarsz. Milyen lenne az? Kattints a neked legjobban tetszőre és megmondjuk, mi jellemzi az otthonod!

Stíluskerék

minimál
klasszikus
egzotikus
retro
nőies
rusztikus
konyha
nappali
háló
fürdő
dolgozó
gyerek
fekete
fehér
hideg
meleg
pasztell
élénk
Pörgess
Mehet

Stílus

Helyiség

Szín

Pörgesd meg a kereket, vagy forgasd be a tárcsákat ízlésed szerint és nézd meg a neked szóló tippünket!

Megjelent a legújabb Otthonok és Megoldások magazin