Ezt árulja el rólad a kedvenc lakberendezési stílusod!

Sok mindent árul el a személyiségedről a kedvenc lakberendezési stílusod!

1

2

3

4

5

6

1. A dizájner

 

Intelligens és analitikus alkat vagy, akit vonzanak a kreatív és saját készítésű megoldások. Te aztán tudod, mi az a DIY! Nagyon különleges ízlésed van és fontos számodra a letisztultság, a rendszer és a szimmetria.

2. Az ügyvezető

 

Komoly és kifejezetten szervezett személyiség vagy. Inkább racionális, mint emocionális és mindig próbálsz higgadtan viselkedni. Ezt a magabiztosságot szeretnéd az otthonodban is érezni, mely azt sugallja másoknak, hogy sikeres és intelligens vagy. Nem csoda, hogy kedvenc tárgyaid elég drágák és igényesek.

3. A házmester

 

Inkább introvertált alkat vagy, de sokat foglalkozol a környezetedben élőkkel és segíted őket, ahol csak tudod. Számodra az ingatlanod tényleg az otthonod és jobban érdekel, hogy a meghitt hangulatot megteremtsd, mint a legújabb trendek követése. Az ‘otthonos’ kifejezést a te lakásodról alkották meg.

4. A művész

 

Nagyon ötletes és intuitív vagy! Nem ragaszkodsz egy stílushoz és mindig valami újdonságot keresel, amit szerethetsz. Számodra az otthon nem csak élettér, hanem valami, aminek inspirálnia kell téged. Lenyűgöző megoldásokat hozol létre otthonodban, ami igazi műalkotás!

5. A felfedező

 

Hatalmas benned a kíváncsiág! Néha úgy érzed, túl nagy a nyomás rajtad, mert annyi mindent meg kell még tapasztalnod, hogy az szinte lehetetlen! Valójában nehezedre esik egy helyen és egy stílusnál megragadni, mert rövid idő alatt ráunsz és hajt a felfedező vágy az újdonságok felé! Az otthonodban sincs ez másként! Nincs egy hétvége, hogy ne rendeznéd át a nappalit!

6. A vendéglátó

 

Igazán mozgalmas személyiség vagy, aki szeret a társaság középpontja lenni, így otthonodat is szereted a vendégseregre felkészülten tudni. 
Sok minden iránt lelkesen érdeklődsz és szereted, há ez a sokrétűség a
lakásodon is látható!

Tovább az eredményhez
Újra

Stíluskerék

minimál
klasszikus
egzotikus
retro
nőies
rusztikus
konyha
nappali
háló
fürdő
dolgozó
gyerek
fekete
fehér
hideg
meleg
pasztell
élénk
Pörgess
Mehet

Stílus

Helyiség

Szín

Pörgesd meg a kereket, vagy forgasd be a tárcsákat ízlésed szerint és nézd meg a neked szóló tippünket!

Megjelent a legújabb Otthonok és Megoldások magazin