Álmaid konyhája elárulja, milyen ember vagy!

A konyhád tükrözi a hozzáállásod az élethez. A nagy ebédeket és családi összejöveteleket szereted? Vagy inkább csak könnyű vacsorák készítésére használod a konyhát? Álmaid konyhája megmutatja milyen a személyiséged és mi a célod az életben!

1

2

3

4

5

6

1. A védelmező

 

Hűséges és nagylelkű vagy, erős igazságérzettel. Védelmezed azt, aki fontos számodra és mindig, felszólalsz ha igazságtalansággal találod szemben magad.

2. Az igazgató

 

Ambíciózus és intuitív vagy, emellett jó stratégiai érzéked van. Akár egy csoport vezetőjeként is megállod a helyed. Szívesen veszed magadra a felelősséget, ha egy esemény megszervezéséről van szó. Magas az érzelmi intellgienciád és könnyen kommunikálsz másokkal.

3. Az elemző

 

Logikus, rendezett és praktikus személyiség vagy. Valódi erőfeszítéseket teszel a dolgok iránt és becsületesen dolgozol. Az emberek számíthatnak a véleményedre és a döntéseidre.

4. A tanácsadó

 

Szimpatikus és elfogadó személyiség vagy. A barátaid és családod gyakran fordulnak hozzád, objektív tanácsodat kérve, vagy ha szükségük van bátorításra.

5. A szórakoztató

 

Spontán, kreatív és karizmatikus. Ez vagy te. Egy olyan ember, aki a leghétköznapibb szituációkban is megtalálja a szórakozást. Jó szemed van az esztétikához és mindig találsz időt a kreativitásod gyakorlására.

6. Az úttörő

 

Szevedélyes és kreatív vagy, nem ismersz határokat, ha a céljaidról és az újdonságokról van szó. Nem félsz kockázatot vállalni. Szívesen állsz új kihívások elé.

Tovább az eredményhez
Újra

Stíluskerék

minimál
klasszikus
egzotikus
retro
nőies
rusztikus
konyha
nappali
háló
fürdő
dolgozó
gyerek
fekete
fehér
hideg
meleg
pasztell
élénk
Pörgess
Mehet

Stílus

Helyiség

Szín

Pörgesd meg a kereket, vagy forgasd be a tárcsákat ízlésed szerint és nézd meg a neked szóló tippünket!

Megjelent a legújabb Otthonok és Megoldások magazin