virag1
virag2
virag3
virag4
virag5
virag6
virag7
virag8
virag9
virag10

Tulipán: igazi trendszetter vagy. A tavasz első virágaival idő előtt megidézed lakásodban a kikeletet. Multikulturális érzelmeid vitán felül állnak. A tulipán Hollandia nemzeti virága, de a magyar szimbólumrendszer is előszeretettel használja. Ha a kapudba faragod, a gonosz szellemek messze elkerülik a házad!

Rózsa: szerelmes típus vagy és ismered a virág főbb üzeneteit is. Egy szál a szerelem jelképe, több szál, csokorban az áhított szerelemé. Ha van valakid, ha nincs, otthonodban gyakran megtalálható díszítőelem, mely a lakáskiegészítőiden is ott virít, legyen szó terítőtől, függönyről, kárpitról vagy akár ágyneműről.

Pipacs: tüzes, lobbanékony, lánglelkű ember vagy, szereted a szabadságot, mint ez a kis gyomnövény a búzaföldek árnyékában. A mezei csokrokban a kedvenc virágod girbegurba szárával, mely elhiteti veled, korlátok nélkül is lehet élni, s hogy a szabadság vándora te magad vagy!

Orchidea: szeretsz biztosra menni. Az orchidea korunk celebvirága, ami majdnem minden háztartásban megtalálható, lakásban és ajándékként is biztosan szállítja a sikereket. A szépség, a finomság szimbóluma, virágzásakor nincs is nála szebb dísz a lakásban. Tökéletesen illeszkedik minimál enteriőrökbe.

Napraforgó: életigenlő és vitális vagy. Imádod a napot, mész utána, keresed, és szívesen használod jótékony hatásait. Szereted a harsogó, élettel teli színeket, ugyanakkor nagy vidékjáró vagy, a napraforgótáblák a kedvenc fotótémáid. Vágyad, hogy egyszer eljuss Provence-ba, ahol Van Gogh a híres napraforgókat festette.

Írisz: reményteljes, bizakodó vagy és tudod, a remény hal meg utoljára. Optimizmusodat sokan irigylik. Az íriszt sokszor látni menyasszonyi csokorba kötve, ami a jövendőbelivel kapcsolatos reményt táplálja, de gyakori falusi kertek előtt nagy tömegben ültetve, ahol talán még lenyűgözőbb látvány.

Liliom: méltóságteljes, fenséges és tiszta vagy. Választásod egy olyan virágra esett, amire az Anjou-uralkodóháznak is. Tökéletes választás azért is, mert a liliom a tisztaság, az ártatlanság virága, Mária tisztaságáról és ártatlanságáról üzen. Magyarország pedig Mária országa, így nem véletlen, hogy itthon is nagy a liliom népszerűsége.

Hortenzia: megértő vagy. A hortenzia ugyanis a megértés, az empátia virága. Ízlésed pedig kifinomult, hiszen a legszebb díszítővirágok egyike, óriás feje még kiszárítva is csodás dísze a lakásnak. Előnye továbbá, hogy nem kommersz, így aki hortenziát kap, különlegesnek érezheti magát.

Nárcisz: szereted önmagad, de ez nem baj! Ki törödne veled, ha te sem törődnél önmagaddal? Kedvenc virágod nevét egy görög mítosz kapcsán kapta, amelyben az ifjú Narkisszosz beleszeret saját tükörképébe, és egész idejét a vízben tükröződő képmásának nézegetésével tölti. Te nem ilyen vagy, szereted az élet minden percét eseménnyel megtölteni.

Tavirózsa: termékeny, alkotó ember vagy, kedvenc közeged a víz, így virágodat is itt kell keresni. Szeretsz teremteni, de a pusztítást nehezen viseled, így örülsz, hogy ebben a virágban inkább csak gyönyörködni lehet, leszakítani nem, vagy csak nagy nehézségek árán.

Újra

Stíluskerék

minimál
klasszikus
egzotikus
retro
nőies
rusztikus
konyha
nappali
háló
fürdő
dolgozó
gyerek
fekete
fehér
hideg
meleg
pasztell
élénk
Pörgess
Mehet

Stílus

Helyiség

Szín

Pörgesd meg a kereket, vagy forgasd be a tárcsákat ízlésed szerint és nézd meg a neked szóló tippünket!

Megjelent a legújabb Otthonok és Megoldások magazin