1
2
3
4
5
6
7
8
9
10

1. lámpa
Csendes, visszahúzódó típus vagy, ugyanakkor megfontolt is, aki egyetlen szót sem ejt ki a száján meggondolatlanul. Nagy önuralommal és türelemmel rendelkezel, hosszan tűrsz, de ha egyszer felbosszantanak, akkor a tányérok is repülnek. A praktikum, a kényelem, a tradicionális dolgok szeretete jellemzi az otthonodat, de a csecsebecsék számodra értéktelenek. Hintaszékedben ülve szívesen olvasgatsz, tévézel, vagy forró gyümölcsteát kortyolgatsz.

2. lámpa
A modern stílushoz vonzódsz a leginkább. A letisztult, egyszerű formákat kedveled. A személyiséged is ilyen: egyenes, nyíltszívű ember vagy. Nem tűröd a sunyiságot, a hazugságokat. Tudod, mit akarsz elérni az életben, a céljaidat többnyire meg is valósítod. Nem viseled jól, ha mások irányítani próbálnak. Kapcsolataidban nem szívesen kötsz kompromisszumokat, inkább egyedül élsz, mintsem hogy meg kelljen alkudnod a körülményekkel.

3. lámpa
Minden újdonság érdekel. Otthonodra is a frissesség jellemző, a helyiségeket gyakran átrendezed, változtatod, a megunt holmiktól könnyedén megválsz. Követed a legújabb trendeket. Sokat olvasol, naprakész vagy a világ történéseiből, de a sportesemények eredményeit is csípőből vágod. Céltudatos, határozott és barátságos a személyiséged, a korlátozást ugyanakkor nehezen tűröd. A versenyszellem sem áll tőled távol, és vitatkozni sem igazán érdemes veled, mert a szócsatákban is verhetetlen vagy.

4. lámpa
Izgalmas, titokzatos személyiség vagy. Otthonod is téged tükröz: kedveled a hangulatvilágítást, a félhomályt. Lassan és nehezen nyílsz meg, eleinte bizalmatlan vagy másokkal. Csak nagyon kevesen képesek közel kerülni hozzád, akinek sikerül, azzal életre szóló kapcsolatot ápolsz. Szereted a hosszú téli, meghitt estéket, amikor a kandalló ropogó tüze mellett barátaiddal beszélgethetsz, vagy együtt lehetsz a pároddal.

5. lámpa
Vidám, szinte már-már bohém típus vagy. Kedveled a vidám színeket és formákat – az otthonod is ilyen. Sosem unatkozol, mindig van tennivalód. Még a lakásfelújítást is magadra vállalod. Szívesen fested a falakat, bátran kipróbálsz új és merész ötleteket. Szereted a fényt, amikor hazaérsz, azonnal felkapcsolod a lámpákat. A legtöbb időt a nappaliban töltöd. Barátaid gyakran meglátogatnak, hiszen tudják, nálad mindig vidám beszélgetésekre, kellemes társaságra, jó hangulatra számíthatnak.

6. lámpa
Filozofikus alkat vagy, aki sokat mereng a világ történésein. Próbálsz harmóniában élni önmagaddal, ami ugyanakkor nem mindig sikerül. Könnyen átérzed mások problémáit, történeteik mélyen megérintenek, amelyek könnyen kizökkentek zen-állapotodból. Otthonodban a tisztaság jelképe, melyben a fehér szín dominál. Már-már laboratóriumi rend van nálad. Próbálj meg időnként lazítani egy kicsit, és ne vedd olyan komolyan az életet, meglátod, sokkal boldogabb leszel.

7. lámpa
Téged az átláthatóság, az egyszerűség jellemez. Kedveled a hagyományos, megszokott, bevált dolgokat, az egyhangúságot ugyanakkor rosszul viseled. A színeknek, a színterápiának fontos jelentése és szerepe van az életedben. A vidám, meleg árnyalatok hozzájárulnak optimizmusodhoz, a sötét színeket messze elkerülöd. Otthonodat a letisztult formák jellemzik, a vidám narancs és sárga árnyalatai minden helyiségben megtalálhatók.

8. lámpa
Számodra a családi hagyományok őrzése, továbbörökítése szinte kötelező jellegű feladat. Szívesen porolgatod vitrined ékszereit – a nagyszüleidtől örökölt gyönyörű porcelán csészéket, tányérokat. A felújított régi bútorok otthonod díszei, melyek büszkeséggel töltenek el, ahányszor csak rájuk nézel. A lakásod hangulata a boldog békeidőket idézi, aki belép, olyan érzése támad, mintha visszarepült volna az időben.

9. lámpa
Te aztán igazán romantikus alkat vagy! Hálószobádból nem hiányozhat a baldachinos ágy, a csipkés ágynemű és ágytakaró sem. Még a gyerekkori plüssállataidat is megtartottad. Ha tehetnéd, középkori palotában élnél. Nagyon jószívű és kedves ember vagy, mindenkiben a jót látod és keresed, viszont éppen ezért sokan kihasználnak. Légy picit tartózkodóbb és bizalmatlanabb, és meglátod, felismered, aki nem tiszta szándékkal közelít feléd.

10. lámpa
Kedveled a minőséget, az eleganciát. Otthonod is ugyanezt tükrözi – harmonikusan, finom ízléssel összeállított, kiváló minőségű bútordarabokkal rendezted be a lakásodat. A barna és bézs árnyalatai mellett nagyon jól mutatnak az aranyszínű kiegészítők, az ajtókilincsek, a szekrények fogantyúi. A mediterrán vagy a toszkán stílus áll hozzád a legközelebb. Kiegyensúlyozott, de határozott típus vagy, aki tűzön-vízen át megvalósítja a céljait. Maximalista vagy a munkádban, a kapcsolataidban egyaránt.

Újra

Te melyik lámpával világítanál az otthonodban?

A stílus maga az ember – tartja a mondás. Válaszd ki a neked legjobban tetsző lámpát, melyet el tudnál képzelni saját lakásodban és megmondjuk, milyen vagy!

Stíluskerék

minimál
klasszikus
egzotikus
retro
nőies
rusztikus
konyha
nappali
háló
fürdő
dolgozó
gyerek
fekete
fehér
hideg
meleg
pasztell
élénk
Pörgess
Mehet

Stílus

Helyiség

Szín

Pörgesd meg a kereket, vagy forgasd be a tárcsákat ízlésed szerint és nézd meg a neked szóló tippünket!

Megjelent a legújabb Otthonok és Megoldások magazin