Válassz egy tapétamintát és megmondjuk, milyen vagy!

Melyik tapétával dekorálnád ki otthonodat? Választásodból kiderül, hogy milyen típusú ember vagy!

1

2

3

4

5

6

7

8

1. A klasszikus

Szereted az egyszerű, nem túl kirívó, jól bevált, klasszikus dolgokat. Számodra ami fal, az fehér. Mindig is az volt. Ez jellemző az otthonodra is és rád is. Nem bonyolítod túl a dolgokat, és nem követsz semmit csak azért, mert épp most divatos.

2. Az elegáns

A szép, igényes, kifinomult dolgok híve vagy. Szeretsz csinosan felöltözni, ha szórakozásról van szó, akkor is inkább mész színházba, vagy Operába, mint egy romkocsmába. Az otthonodra is inkább jellemző az elegancia, így nem csoda, ha ezt a meseszép tapétát választottad.

3. A bohókás

A pöttyös az igazi!? Igen! Vagy a csillagos, a szívecskés, esetleg a bajszos. Bárhogy is, te szereted a vicces dolgokat, amelyek megnevettetnek, és kicsit kiszakítanak a szürke hétköznapokból. Te magad is ilyen vagy, a társaság mókamestere, ahol megjelensz, ott garantált a móka és a kacagás!

4. A romantikus

A szerelem, a romantika, a meghittség – számodra ezek jelentik a legtöbbet. Az otthonodra is ezek jellemzőek, a gyertyák, a gyönyörű fekvőfelületek és a meseszép csillárok mellett nem is választhatnál mást, mint ilyen szép, virágos, romantikus tapétát.

5. Az extrém

Csontvázakat ábrázoló tapéta? Miért ne! Fogadjunk, hogy az otthonodban is jó néhány különleges dekorációs elem fellelhető már, és biztosan nagy sikered is van velük! Az extrém dolgok iránt vonzódás a mindennapokban is jellemző rád. Bungee jumping? Ejtőernyőzés? Ezek szinte már uncsi dolgok a számodra.

6. A trendi

Figyeled és követed is a trendeket és akkor is bevállalsz új dolgokat, ha tudod, hogy azok csak ideig, óráig divatosak. Lehet, hogy az előszobád egyik fala idén most talán éppen ilyen csíkos? Lehet, hogy jövőre már nem is ilyen lesz. Akár a frizurád, minden szezonban más színű és fazonú. Ugye!?

7. A gyermek lelkű

Ha felnőtt fejjel is a kedvenc filmjeid között Disney mesék szerepelnek és a hálószobádban még mindig fellelhető egy-két plüssállat, akkor nem is kérdés, hogy miért ezt a cuki nyuszis tapétát választottad. Nem is baj! Annyi helyzetben kell felnőttként viselkedni, legalább otthon, a négy fal között maradj legalább még picit gyerekek, nem!?

8. Az egyedi

A DIY, vagyis a ‘csináld magad’ dolgok megszállottja vagy, így nem is kérdés, hogy a tapétára a mintát is te magad tervezed és készíted is el. Jó a kézügyességed, amit lehet, ki is próbálsz a főzéstől a barkácsolásig a varráson át a festésig. Az otthonod is tele van az általad készített dolgokkal.

9. A kreatív

Téglafal helyett az arra megszólalásig hasonlító tapétát választod. Nagyon rafinált! De egyszerűbb, mint falat bontani, építeni. Az élet más területein is jellemző rád a találékonyság, ami nem is baj. Minek dolgozzon az ember feleslegesen olyannal, amit máshogy, könnyebben is elintézhet?

10. A rusztikus

A bolhapiacok, és nagyszüleid padlásai a te bútoráruházad. Azokhoz pedig egy ilyen tapéta tökéletesen menne is! Egyébként is egy hagyományőrző ember vagy, ha ital: pálinka, ha étel: gulyás leves, ha minta, akkor a kalocsai jut elsőként az eszedbe. Tartsd meg jó szokásodat!

Tovább az eredményhez
Újra

Stíluskerék

minimál
klasszikus
egzotikus
retro
nőies
rusztikus
konyha
nappali
háló
fürdő
dolgozó
gyerek
fekete
fehér
hideg
meleg
pasztell
élénk
Pörgess
Mehet

Stílus

Helyiség

Szín

Pörgesd meg a kereket, vagy forgasd be a tárcsákat ízlésed szerint és nézd meg a neked szóló tippünket!

Megjelent a legújabb Otthonok és Megoldások magazin