Melyik Halloween-i tököt választod?

Válassz egy tököt és elmondjuk milyen vagy és hogyan rendezd be a lakásod!

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

1. A minta nélküli

 

Szereted a természetet és a természet adta dolgokat. Nem követsz valamit csak azért, mert az épp divat. Otthonodba válassz sok természetes anyagot, fát, köveket és díszítsd a tereket sok-sok élő növénnyel.

2. A klasszikus

Nem szereted az extrém dolgokat, a klasszikus, jól bevált szokások híve vagy. Otthonodat is ennek megfelelően rendezd be: fehér falak, klasszikus bútorok. Azért ha megfogadod a tanácsunkat, időnként egy-egy olyan dolgot is próbálj ki, amit egyébként nem tennél. Hidd el, jobban fog tetszeni, mint gondolnád!

3. A rémisztő

Bizonyára nagyon szereted az izgalmas akció-, illetve horror filmeket, és könyveket. Lakásodba válassz néhány olyan extrém kiegészítőt, amelyben visszaköszön ezen szenvedélyed. Koponya formájú gyertyák, sötét falak, díszfegyverek, boszorkák, szellemek. Csak ne ess túlzásba, nehogy a szívbajt hozd vendégeidre!

4. A gyermeki

Reggelente még mindig szívesebben nézel mese-, mint hírműsorokat? Nincs ezzel semmi gond! Otthonodba is nyugodtan csempéssz néhány gyermeki dolgot. Na, nem azt mondjuk, hogy plüssállatokkal rakd tele a polcokkal, de egy-két cukiságot a konyhától kezdve a hálóig el fog bírni a lakás!

5. A kreatív

Szeretsz szembe menni az árral, illetve máshogy látni, használni dolgokat? Ha három tökből te is inkább ilyen ötletes hangyát csinálnál, akkor bizony te is ilyen vagy! Érdemes a jövőben otthonodba is olyan dolgokat beszerezni, mint a raklapbútorok. Szeretni fogsz új, szokatlan dolgokra használni régi tárgyakat!

6. A csillivilli

Szereted a szépet, az elegánsabb, értékesebb dolgokat. Ha ezt a tököt választottad, akkor valószínűleg színházba vagy operába is előbb mész, mint mondjuk romkocsmába, vagy csocsózni. Otthonodat is ennek megfelelően rendezd be, válaszd az elegánsabb dolgokat: egy szép, nagy csillár a nappaliba, csipkék a hálószobába, vagy például perzsaszőnyeg a nappaliba.

7. A modern

A divatos, aktuális, modern dolgok híve vagy. Rendszeresen vásárolod és olvasod is a divatmagazinokat, de nem csak ruháidat választod a trendeknek megfelelően, hanem például a telefonodat is. Lakásodat is be tudod trendin, modernül rendezni, csak olvasd rendszeresen cikkeinket. Legyél merész és próbáld ki az új dolgokat!

8. A továbbgondolt

Kinek jutna eszébe tököt virágcserépnek használni? Hát neked! Mert te bizony nagyon kreatív és újító vagy, jó a fantáziád! Ha lesz egy felesleges kádad, készíts belőle kanapét, vagy már megunt, kötött pulóvereidet alakítsd át kispárna huzattá. Te is imádni fogod és majd a vendégeid is, meglásd!

9. A „csináld magad” DIY

Nem nagyon szereted a kész dolgokat, mert mire kigondolsz valamit, már te magad meg is csinálod. Igazi „DIY” emberke vagy, már csak azért is, mert jobban bízol a magad által kreált dolgokban. Szerencsés vagy, mert így nagyon különlegessé és egyedivé fogod tudni varázsolni otthonodat, ráadásul fillérekből.

10. A mesteri

Ha ezt a tököt választottad, akkor te igazán maximalista vagy és szereted a mesterműveket is. Készen vennél, illetve veszel is tököt és a legszebbet, legjobbat. Otthonodat is ennek megfelelően rendezd be, ha ránk hallgatsz egy profi lakberendező segítségével, aki majd a maximumot is hozza ki a lakásodból. Egy-két értékesebb festményre, szoborra is érdemes pénzt áldozni, de tényleg csak néhányra, mert tudod: a kevesebb néha több!

Tovább az eredményhez
Újra

Stíluskerék

minimál
klasszikus
egzotikus
retro
nőies
rusztikus
konyha
nappali
háló
fürdő
dolgozó
gyerek
fekete
fehér
hideg
meleg
pasztell
élénk
Pörgess
Mehet

Stílus

Helyiség

Szín

Pörgesd meg a kereket, vagy forgasd be a tárcsákat ízlésed szerint és nézd meg a neked szóló tippünket!

Megjelent a legújabb Otthonok és Megoldások magazin