Forrás: Getty

Őszi terasz dekorációs ötletek – Mutatjuk a legszebb megoldásokat
  • Modern farmház

Az ősz tipikus kiegészítői mind megtalálhatók egy farmon: dísztökök, száraz kukoricacsuhé, szalma, lámpások… A modern farmház stílus egyre több ember otthonába (és szívébe) belopta magát, amihez tökéletesen passzolnak a farmon megtalálható tárgyak. Akár kerti szerszámokat is beépíthetünk a dekorációba, hiszen teljesen autentikusan mutatnak majd.

  • Klasszikus narancssárga

Az ősz klasszikus színe a narancssárga, ezért az őszi hangulatot a legkönnyebben ezzel az árnyalattal tudjuk megteremteni. Cseréljük le a kültéri huzatokat narancssárgára, és szerezzünk be pár halloweeni tököt, hogy igazán őszies legyen az összkép.

  • Zöld ősz

Azonban nem csak sárgás vagy barnás őszi dekoráció létezik. Az őszi díszek lehetnek zöldek és fehérek is, és ugyanolyan hangulatosak. Válaszd a hagyományos őszi kiegészítőket zöld, fehér vagy akár kék színben. A végeredmény ugyanolyan szemrevaló lesz.

  • Minimalista fehér

A minimalizmus továbbra is a legnépszerűbb lakberendezési stílus, ezért a visszafogott őszi dekoráció is virágkorát éli. A halloweeni tökök, dísztökök és szárított virágok is jól mutatnak fehérben – miért ne dekorálnák velük?

  • Halloweeni dekor

Ha azok közé tartozol, akik imádjak a halloweent, miért ne szólhatna nálad az őszi dekor a rémisztő ünnepről? Jöhetnek a töklámpások, denevérek, pókok és minden, ami csak felerősíti az ijesztő hangulatot.

Iratkozz fel hírlevelünkre!
Hozzájárulok, hogy a Fundamenta-Lakáskassza Kft. és a Fundamenta-Lakáskassza Zrt. hírlevel(ek)et (reklám) küldjön számomra az Adatvédelmi Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően.