Szellemes ajtódíszek – Így várd a cukorkagyűjtő gyerekeket Halloweenkor

Szellemes ajtódíszek – Így várd a cukorkagyűjtő gyerekeket Halloweenkor

Bár elsősorban az angolszász kultúrához köthető, idehaza is egyre nagyobb hagyománnyal bír a Halloween. A boszorkányok és szellemek éjszakájához csatlakozni félelmetesen jó buli – néhány órára denevérek, pókok, világító töklámpások és cukrot gyűjtögető gyerekek veszik át az irányítást. Hogy utóbbiból minél több kopogtasson be hozzánk, a lakást is öltöztessük a haláli hangulathoz mérten. A bejárati ajtóhoz máris van néhány tippünk.

Ötletládához ad!

1. Ha valaki igazán sokkolni szeretne, ne spóroljon a műpókhálóval. Némi sejtelmes fénnyel megvilágítva garantált a hidegrázás.

Woman and dogs look out glass door at halloween

2. Állatok minden mennyiségben! Nincs Halloween csapkodó denevérek és fel-alá futkosó pókok nélkül. Az erős kontraszt pedig tovább erősíti a hatást: nincs, aki ne szúrná ki ezeket a koromfekete állatokat egy hófehérre meszelt ajtó előtt lógva.

Front door decorated for Halloween

 

3. A szellemek éjszakáján bejárati ajtónkat díszítheti mindösszesen egy hangsúlyos kopogtató is – természetesen az ősz szimbolikus terméseiben díszelegve.

Halloween decorations on doorway

4. Azoknak, akik nem akarnak félni és megfélemlíteni, itt egy szolidabb kiadás: sárga és bordó színben pompázó virágok, különféle méretű dísztökök és egy jópofa bábu az ajtó mellett.

House doorway decorated for Halloween.

Fundatipp
Valósítsd meg terveidet Fundamentával!
Kérj most visszahívást a részletekért!
Visszahívást kérek!

Köszönjük szépen érdeklődésedet!

Köszönjük érdeklődésedet! A megadott elérhetőségen kollégánk hamarosan felkeres téged!

Valami hiba történt.

Munkatársaink már dolgoznak a problémán, kérünk gyere vissza pár perc múlva.

Hírlevél feliratkozás

Ha nem akarsz lemaradni az Otthonok & Megoldások cikkeiről, akkor iratkozz fel hírlevelünkre mielőbb!

Feliratkozom
Friss Jól szellőző hálószoba, kellemes klíma és fényviszonyok, hogy pont úgy induljon a nap, ahogy szeretnéd

A hálószoba a ház, lakás legintimebb területe, ide bújunk el párunkkal, itt hajtjuk fejünket pihenésre éjszakára. Fontos, hogy ez a szoba kellemes érzetet keltsen bennünk, kényelmes legyen, és biztosítsa számunkra mindazt a komfortot, amire vágyunk. A szobának kialakításában biztosítania kell nyugalmunkat, intim szféránk megőrzését és az egészséges klímát is. A VELUX tetőtéri ablakok minderre megoldást kínálnak számunkra.

Tipp Milyen redőny a legjobb a számomra? Mutatjuk a legfontosabb tudnivalókat

Manapság már bőven van választási lehetősége annak, aki redőnyt szeretne az ablakára. Többféle műszaki tartalommal, különféle anyagokból, gyakorlatilag bármilyen színben van megoldás. A kérdés egyedül a pénztárca mélysége.

Tipp Szódabikarbóna a háztartásban – Íme, a legújabb felhasználási módok

A szódabikarbóna áldásos hatásairól regényeket lehetne teleírni. A mindennapos háztartásvezetés során is igen hasznos kiegészítőnek bizonyul.

Otthon 5+1 szuper zuhanykabin – Ahol te is órákat töltenél el

Korábban a fürdőkád volt a trendi, ma már egyre többen választják a zuhanykabin beépítését. Összegyűjtöttük kedvenceinket, melyekből te is inspirálódhatsz.

Otthon Édes otthon négy személyre szabva

Három pasi meg egy kicsi, azaz apuka, két nagyobb fiúgyermek, egy újszülött kisfiú az alapfelállás. Férfiuralom a javából, pláne, ha az előző házasságból való fiú is itt időzik. A nemek aránya ilyenkor négy az egyhez.

Otthon Kukkants be a Szex és New York producerének álomlakásába

A Szex és New York producerének, Darren Starnak az otthonába nézhetünk be a most következő cikkben. Induljon a New York-i kirándulás!

Stíluskerék

minimál
klasszikus
egzotikus
retro
nőies
rusztikus
konyha
nappali
háló
fürdő
dolgozó
gyerek
fekete
fehér
hideg
meleg
pasztell
élénk
Pörgess
Mehet

Stílus

Helyiség

Szín

Pörgesd meg a kereket, vagy forgasd be a tárcsákat ízlésed szerint és nézd meg a neked szóló tippünket!

Megjelent a legújabb Otthonok és Megoldások magazin