Erkélykorlátra akasztható asztal – Íme, a legjobb inspirációk hozzá

Erkélykorlátra akasztható asztal – Íme, a legjobb inspirációk hozzá

Már látjuk a tél végét, vele együtt pedig a tavasz kezdetét is. A legkevésbé sem korai hát nekilátni tervezgetni, hogyan rendezed be a balkont idén. Ha helyed nincs sok, egy erkélykorlátra akasztható asztalka lesz nagy segítségedre.

Ötletládához ad!

Szívesen fogyasztanád  el reggelidet az erkélyen, de túl kicsi ahhoz, hogy egy asztal elférjen ott? Bánj okosan a térrel! Ennek leghatékonyabb eszköze egy mobilis megoldás, az erkélykorlátra akasztható asztal. Gyakorlatilag csak rá kell helyezd a korlátra, és máris nekiláthatsz az evésnek. Vagy ha kell, olvashatsz, dolgozhatsz is rajta. Ehhez adunk most egy kis inspirációt. Mert sem formára, sem méretre, sem anyagára nézve nem mindegy, mit állítasz központba apró balkonodon. Ami viszont garantált: a négy fal közül kiszabadulni garantáltan felszabadító érzés lesz.

Erkélykorlátra akasztható asztal – Ötletek

 

Galéria / 6 kép

Megnézem a galériát

Forrás: Pinterest

Hírlevél feliratkozás

Ha nem akarsz lemaradni az Otthonok & Megoldások cikkeiről, akkor iratkozz fel hírlevelünkre mielőbb!

Feliratkozom
Otthon Fák köré épült társasház – Amikor mi igazodunk a természethez

Lehet (a levegőbe) beszélni a környezetvédelemről, és lehet tenni is érte. Tökéletes példával szolgálnak utóbbira azok, akiknek a fejében ez a fák köré épült társasház megszületett.

Tipp Lehetőségek az ágy alatti tér kihasználására – 4 alternatívát mutatunk

Mindig az a fránya helyszűke... Most jobbnál jobb tippeket hoztunk az ágy alatti tér megfelelő kihasználására, hogy többé ne legyen ilyen gondod.

Kert Fa vagy műanyag kerti játék? – Ez itt a kérdés

Az élettartamra vagy a természetességre szavazzunk-e inkább, avagy (röviden) fa vagy műanyag kerti játék kerüljön az udvarra? Nem is olyan egyszerű a kérdés, hiszen – mint minden másban – gyermekeinknek itt is a legjobbat akarjuk.

Tipp Szúnyogmentes otthon természetesen – 5 növény, amire rábízhatod magad

Sok szépsége mellett a nyár egyik legnagyobb hátránya a rengeteg vérszívó, ami miatt nem győzzük zárva tartani az ablakokat. Pedig a szúnyogmentes otthon nem elérhetetlen.

Lakások Lakberendezési ötletek kis lakás esetén – Tágítsd a teret!

Sokunk küzd a "kis lakás - kevés tér" üggyel. De ne problémaként fogd fel. Néhány okos tanáccsal meglepően sokat hozhatsz ki az aprócska terekből.

Stíluskerék

minimál
klasszikus
egzotikus
retro
nőies
rusztikus
konyha
nappali
háló
fürdő
dolgozó
gyerek
fekete
fehér
hideg
meleg
pasztell
élénk
Pörgess
Mehet

Stílus

Helyiség

Szín

Pörgesd meg a kereket, vagy forgasd be a tárcsákat ízlésed szerint és nézd meg a neked szóló tippünket!

Megjelent a legújabb Otthonok és Megoldások magazin