Erkélykorlátra akasztható asztal – Íme, a legjobb inspirációk hozzá

Erkélykorlátra akasztható asztal – Íme, a legjobb inspirációk hozzá

Már látjuk a tél végét, vele együtt pedig a tavasz kezdetét is. A legkevésbé sem korai hát nekilátni tervezgetni, hogyan rendezed be a balkont idén. Ha helyed nincs sok, egy erkélykorlátra akasztható asztalka lesz nagy segítségedre.

Ötletládához ad!

Szívesen fogyasztanád  el reggelidet az erkélyen, de túl kicsi ahhoz, hogy egy asztal elférjen ott? Bánj okosan a térrel! Ennek leghatékonyabb eszköze egy mobilis megoldás, az erkélykorlátra akasztható asztal. Gyakorlatilag csak rá kell helyezd a korlátra, és máris nekiláthatsz az evésnek. Vagy ha kell, olvashatsz, dolgozhatsz is rajta. Ehhez adunk most egy kis inspirációt. Mert sem formára, sem méretre, sem anyagára nézve nem mindegy, mit állítasz központba apró balkonodon. Ami viszont garantált: a négy fal közül kiszabadulni garantáltan felszabadító érzés lesz.

Erkélykorlátra akasztható asztal – Ötletek

 

Galéria / 6 kép

Megnézem a galériát

Forrás: Pinterest

Hírlevél feliratkozás

Ha nem akarsz lemaradni az Otthonok & Megoldások cikkeiről, akkor iratkozz fel hírlevelünkre mielőbb!

Feliratkozom
Tipp Antik and Art Budapest – A Millenárison indul újra!

Több mint 10 éves kihagyás után Antik and Art Budapest néven újjáéled a nagy sikerű Antik Enteriőr kiállítás és vásár.

Tipp Így tedd rendbe az otthonod 10 perc alatt

A legtöbb hétköznapi halandó általában nem rendelkezik huszonnégy órás házvezetőnővel, valamint a 21. században bizonyára sem ideje, sem energiája arra, hogy naponta órákat töltsön azzal, hogy gatyába rázza a házat. Viszont te tedd rendbe otthonod seperc alatt!

Stílus Tavaszi DIY ötletek – Frissek, szépek, imádni valók

Napsütés, színek, friss levegő. Ezek mindig jó hatással vannak a kreativitásra. Ha te is érzed a pezsgést, ne fogd vissza magad. Itt vannak a legjobb tavaszi DIY ötletek hozzá.

Friss Az idén április elején lesz a CONSTRUMA

Az idei évben egészen korán, április 3-7. között ismét érdemes kilátogatni a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontba, a CONSTRUMA Otthonteremtési csokorra mindazoknak, akik már építkeznek vagy csak tervezik, vagy épp már a lakásbelső kialakításánál, esetleg a kerttervezésnél tartanak. Mintegy 500 kiállító 5 pavilonban és a szabadterületen vonultatja fel legújabb kínálatát. Gyakorlati bemutatók, ingyenes tanácsadások, akciók színesítik a kínálatot.

Otthon Sorsszerű: a 45. megnézett ingatlant vette meg a 45. születésnapjára – azonnal beleszeretett!

Házigazdánk, Bella 45. születésnapján találta meg álmai otthonát, misztikus módon a 45. ingatlanként, amit a keresgélése alatt végigjárt.

Stíluskerék

minimál
klasszikus
egzotikus
retro
nőies
rusztikus
konyha
nappali
háló
fürdő
dolgozó
gyerek
fekete
fehér
hideg
meleg
pasztell
élénk
Pörgess
Mehet

Stílus

Helyiség

Szín

Pörgesd meg a kereket, vagy forgasd be a tárcsákat ízlésed szerint és nézd meg a neked szóló tippünket!

Megjelent a legújabb Otthonok és Megoldások magazin