Soha nem késő – Utolsó pillanatos ünnepi dekorációs ötletek

Ha nem szeretünk túl sok időt tölteni a lakás dekorlásával, és amúgy is hajlamosak vagyunk az utolsó pillanatra halasztani a díszek kicsomagolását, gyors és egyszerű megoldásokra van szükségünk, hogy otthonunk mégis karácsonyi fényekben pompázhasson az ünnepek beköszöntével. Erre mutatunk most néhány nagyszerű ötletet.

Ötletládához ad!

Koszorú a tükör előtt

Ha nincs kandallónk, vagy unjuk már a megszokott sémákat, akasszuk az ünnepi koszorút egyszerűen a tükör elé. Egy aranyozott keret jól mutat majd a zöld fenyőágak körül.

1


Üdvözlő fenyőfűzér

Ahelyett, hogy csak összekötözzük a fenyőt, inkább fonjuk össze az ágakat – elegánsabb és mutatósabb hatást kelt majd a bejárati ajtó körül. Bátran díszíthetjük néhány masnival, karácsonyfadísszel vagy hópehellyel.

2

Képeslap-fal

Ahelyett, hogy a hűtőn gyűjetnénk, készítsünk inkább az ünnepi üdvözlőlapokból egy külön díszfalat. Egy egyszerű táblát fedjünk be csomagolópapírral, majd képeslapokból, jegyzetekből és meghívókból készítsünk egy vicces, kedves kompocíziót.

3

Feldíszített csillár

Az egyik legegyszerűbb módja az étkező feldíszítésének, ha a csillárról lógatunk le karácsonyfadíszeket. Akor néz ki a legjobban, ha nem egyforma hosszan lógnak le a gömbök, hanem esetleges módon, különböző hosszúságú szalagokra kötjük őket. Ráadásul ha figyelünk arra, hogy ne a tipikus karácsonyi színek – így a piros és a zöld – kerüljenek többségbe a dekorációban, akár szilveszter estére is tökéletes megoldás lehet.

4

2D-s karácsonyfa

Ha óvni szeretnénk a fákat (vagy egyszerűen nincs elég helyünk egy élő karácsonyfához), nem az asztali műfenyő az egyetlen alternatíva. Ez a minimalista, kicsit hóbortos megoldás pldául segít valódi karácsonyi hangulatot teremteni odahaza. Kis terekben praktikus, nagy tereket pedig ügyesen kitölt fénnyel.

5

Szívesebben díszítenéd fel már a saját lakásodat az ünnepekre?
Élj az állami támogatás lehetőségével! Kérj visszahívást most a részletekért!
Visszahívást kérek!

Köszönjük szépen érdeklődésedet!

Köszönjük érdeklődésedet! A megadott elérhetőségen kollégánk hamarosan felkeres téged!

Valami hiba történt.

Munkatársaink már dolgoznak a problémán, kérünk gyere vissza pár perc múlva.

Hírlevél feliratkozás

Ha nem akarsz lemaradni az Otthonok & Megoldások cikkeiről, akkor iratkozz fel hírlevelünkre mielőbb!

Feliratkozom

Nézd meg ezeket is

Stíluskerék

minimál
klasszikus
egzotikus
retro
nőies
rusztikus
konyha
nappali
háló
fürdő
dolgozó
gyerek
fekete
fehér
hideg
meleg
pasztell
élénk
Pörgess
Mehet

Stílus

Helyiség

Szín

Pörgesd meg a kereket, vagy forgasd be a tárcsákat ízlésed szerint és nézd meg a neked szóló tippünket!

Megjelent a legújabb Otthonok és Megoldások magazin