Az ablak új ruhája – egy ablakülő tervezése és megvalósítása képekben!

Az ablak új ruhája – egy ablakülő tervezése és megvalósítása képekben!

Mindenki szereti a napfényt és a világosságot. Ez alól a most bemutatásra kerülő ablakülőt megálmodó fiatal nő sem kivétel.

Ötletládához ad!

Először a tervezés

Egy megfontolt, jó ízléssel és nagy odafigyeléssel kivitelezett projektet mutatunk be, melyet egy fiatal nő álmodott meg első otthonában. Az a szerencsés helyzet adatott meg a számára, hogy napfényes ablaka a saját aprócska, de bensőséges kertjére nyílik, amit szívesen nézegetett eddig is finom kávéja szürcsölgetése közben. Mígnem aztán…

“Meguntam, hogy mindig székeket húztam az ablak alá, ahol aztán hamar kényelmetlennek bizonyult az üldögélés. Ezért elhatároztam, hogy egy széles, párnázott kényelmes és kuckós ablakülővel fogom beépíttetni a kedvenc ablakomat. A nap minden délután odasüt, és a napkeltét is gyönyörűen látom innen. Tudtam, hogy nagy munka lesz, így egyedül nem is mertem belevágni. Az én részem a varrás és a tervezés volt, a kivitelezéshez  pedig szakszerű segítséget kértem” – beszélt az ötlet megszületésének hátteréről annak gazdája.

Tudatos és kifinomult választások

Egy sötét alapszín rajta tavaszi virágokkal – ezt lett az ülőalkalmatosság kárpitja, mely amellett, hogy látványos, még könnyen tisztítható is. Az otthon egészére a fehér szín dominanciája a jellemző, így az ablakülő szerkezetén is ez köszön vissza. Az okos helykihasználás érdekében pedig hatalmas tárolófiókok kaptak helyet alatta. Így már nem csupán mutatós, de hasznos elem is, hiszen több funkciót is képes ellátni egyszerre.

Galéria / 14 kép

Megnézem a galériát

Hírlevél feliratkozás

Ha nem akarsz lemaradni az Otthonok & Megoldások cikkeiről, akkor iratkozz fel hírlevelünkre mielőbb!

Feliratkozom
banner
Váltsd valóra lakásálmaidat! Válaszd a Fundamentát, az otthonteremtés szakértőjét
Megnézem
Bezárom
Tipp Antik and Art Budapest – A Millenárison indul újra!

Több mint 10 éves kihagyás után Antik and Art Budapest néven újjáéled a nagy sikerű Antik Enteriőr kiállítás és vásár.

Tipp Így tedd rendbe az otthonod 10 perc alatt

A legtöbb hétköznapi halandó általában nem rendelkezik huszonnégy órás házvezetőnővel, valamint a 21. században bizonyára sem ideje, sem energiája arra, hogy naponta órákat töltsön azzal, hogy gatyába rázza a házat. Viszont te tedd rendbe otthonod seperc alatt!

Stílus Tavaszi DIY ötletek – Frissek, szépek, imádni valók

Napsütés, színek, friss levegő. Ezek mindig jó hatással vannak a kreativitásra. Ha te is érzed a pezsgést, ne fogd vissza magad. Itt vannak a legjobb tavaszi DIY ötletek hozzá.

Friss Az idén április elején lesz a CONSTRUMA

Az idei évben egészen korán, április 3-7. között ismét érdemes kilátogatni a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontba, a CONSTRUMA Otthonteremtési csokorra mindazoknak, akik már építkeznek vagy csak tervezik, vagy épp már a lakásbelső kialakításánál, esetleg a kerttervezésnél tartanak. Mintegy 500 kiállító 5 pavilonban és a szabadterületen vonultatja fel legújabb kínálatát. Gyakorlati bemutatók, ingyenes tanácsadások, akciók színesítik a kínálatot.

Otthon Sorsszerű: a 45. megnézett ingatlant vette meg a 45. születésnapjára – azonnal beleszeretett!

Házigazdánk, Bella 45. születésnapján találta meg álmai otthonát, misztikus módon a 45. ingatlanként, amit a keresgélése alatt végigjárt.

Stíluskerék

minimál
klasszikus
egzotikus
retro
nőies
rusztikus
konyha
nappali
háló
fürdő
dolgozó
gyerek
fekete
fehér
hideg
meleg
pasztell
élénk
Pörgess
Mehet

Stílus

Helyiség

Szín

Pörgesd meg a kereket, vagy forgasd be a tárcsákat ízlésed szerint és nézd meg a neked szóló tippünket!

Megjelent a legújabb Otthonok és Megoldások magazin