Az ablak új ruhája – egy ablakülő tervezése és megvalósítása képekben!

Az ablak új ruhája – egy ablakülő tervezése és megvalósítása képekben!

Mindenki szereti a napfényt és a világosságot. Ez alól a most bemutatásra kerülő ablakülőt megálmodó fiatal nő sem kivétel.

Ötletládához ad!

Először a tervezés

Egy megfontolt, jó ízléssel és nagy odafigyeléssel kivitelezett projektet mutatunk be, melyet egy fiatal nő álmodott meg első otthonában. Az a szerencsés helyzet adatott meg a számára, hogy napfényes ablaka a saját aprócska, de bensőséges kertjére nyílik, amit szívesen nézegetett eddig is finom kávéja szürcsölgetése közben. Mígnem aztán…

“Meguntam, hogy mindig székeket húztam az ablak alá, ahol aztán hamar kényelmetlennek bizonyult az üldögélés. Ezért elhatároztam, hogy egy széles, párnázott kényelmes és kuckós ablakülővel fogom beépíttetni a kedvenc ablakomat. A nap minden délután odasüt, és a napkeltét is gyönyörűen látom innen. Tudtam, hogy nagy munka lesz, így egyedül nem is mertem belevágni. Az én részem a varrás és a tervezés volt, a kivitelezéshez  pedig szakszerű segítséget kértem” – beszélt az ötlet megszületésének hátteréről annak gazdája.

Tudatos és kifinomult választások

Egy sötét alapszín rajta tavaszi virágokkal – ezt lett az ülőalkalmatosság kárpitja, mely amellett, hogy látványos, még könnyen tisztítható is. Az otthon egészére a fehér szín dominanciája a jellemző, így az ablakülő szerkezetén is ez köszön vissza. Az okos helykihasználás érdekében pedig hatalmas tárolófiókok kaptak helyet alatta. Így már nem csupán mutatós, de hasznos elem is, hiszen több funkciót is képes ellátni egyszerre.

Galéria / 14 kép

Megnézem a galériát

Hírlevél feliratkozás

Ha nem akarsz lemaradni az Otthonok & Megoldások cikkeiről, akkor iratkozz fel hírlevelünkre mielőbb!

Feliratkozom
banner
Váltsd valóra lakásálmaidat! Válaszd a Fundamentát, az otthonteremtés szakértőjét
Megnézem
Bezárom
Friss Lélegzetelállító tér az év legkülönlegesebb komolyzenei koncertjén

Korábban sehol sem látott produkcióval léptek az ötödik alkalommal életre hívott MVM ZENERGIA színpadára a hazai komolyzene nagyjai augusztus 29-én. Az élő zenei műsor mellett nagyszabású fényfestés, extra tartalmak, helyszíni bejelentkezések és interjúk varázsolták el a zenekedvelőket. Az MVM a koncert teljes jegybevételét megduplázta és a teljes összeget idén is jótékony célra ajánlotta fel, a közönségszavazás eredményeként az összeget a Csalogány EGYMI kapja meg.

Stílus Így kell a dohányzóasztalt dekorálni – Te jól csinálod?

Kíváncsi vagy, milyen a trendi dohányzóasztal dekoráció? Szívesen feldobnád a nappalit? Mutatjuk, hogyan csináld!

Otthon Love ya-project – Csoda 29 nm-en

Szeret, nem szeret, szeret. Ez amolyan szeretem munka volt a tulajdonos-tervező számára, hiszen nem ült a nyakán megrendelő, aki felülbírálta volna az elképzeléseit. Így egy év leforgása alatt pont az született meg a gyakorlatban, ami a terveken is szerepelt – kompromisszumok nélkül.

Tipp Csak 1 perc! – Ennyi idő kell, hogy mindig tiszta legyen az otthonod

Nincs idegesítőbb és utálatosabb dolog a rendrakásnál és takarításnál. Pedig, ha jól szerevzzük, elég lehet rá 60 másodperc is. Kíváncsi lettél, hogy ez hogyan működik? Cikkünkből kiderül!

Tipp Készülj fel mindenre! 7 dolog, amit mindenképp tudnod kell, mielőtt házat építesz

Házépítés előtt állsz? Szeretnél felkészülni minden eshetőségre? Íme 7 dolog, amit mindenképp tudnod kell, mielőtt belevágsz.

Tipp Így tartsd tisztán a matracod a nyugodt alvás érdekében

Azt mindenki tudja, hogy az ágyneműt 1-2 hetente le kell cserélni. De vajon hányan tudnak arról, hogy a matracot minden évszakban ki kell jó alaposan takarítani? Ha te sem tudtad, illetve azt sem tudod, hogy állj neki, tarts velünk, mert ebből a cikkből mindent megtudhatsz, ami a matrac takarításánál fontos lehet.

Stíluskerék

minimál
klasszikus
egzotikus
retro
nőies
rusztikus
konyha
nappali
háló
fürdő
dolgozó
gyerek
fekete
fehér
hideg
meleg
pasztell
élénk
Pörgess
Mehet

Stílus

Helyiség

Szín

Pörgesd meg a kereket, vagy forgasd be a tárcsákat ízlésed szerint és nézd meg a neked szóló tippünket!

Megjelent a legújabb Otthonok és Megoldások magazin