Elárverezték Leonardo DiCaprio házát!

Elárverezték Leonardo DiCaprio házát!

Az aukció nyertese egy hétig – nem kevés pénzért cserébe – Leonardo DiCaprio házában lakhat. De úgy, hogy a színész nem lesz otthon.

Ötletládához ad!

Lassan hagyománnyá válik, hogy Leonardo DiCaprio elárverezi házát. No, nem kell aggódni, nem örökre, és nem is azért, mert anyagi problémái lennének. Bár nem kevés pénz üti ezért az “akciójáért” cserébe a markát. amit állítólag csupán azért tesz, mert gyönyörű otthonát – majd mindjárt meglátod, hogy tényleg milyen gyönyörű – szeretné mással is megosztani. Azért reméljük, hogy legalább egy alapítványt, vagy valamilyen szervezetet támogat picikét ebből a nem kevés összegből.

150.000 euróért, vagyis nagyjából 45 millió forintért lakhat majd valaki Leonardo DiCaprio házában!

A ház, amelyben a legmagasabb licitet ajánló 2017. január 16-tól 23-ig lakhat, összesen 12 fő befogadására lesz alkalmas. Annyian férnek el kényelmesen a Palm Springs-i, 650 négyzetméteres csodás birtokon, amit az Oscar-díjas színész 2014-ben vett és már nem először bocsátotta árverésre, illetve korábban 1-2 napokra is bérbe adta. Persze szintén busás áron, egy éjszaka ugyanis nagyjából másfél millió forintba került. Hat hálószoba, hét fürdőszoba, kültéri medence, teniszpálya, fűtött wellness-részleg, gyönyörű kandallók, és még egy csodás zongora is rendelkezésükre áll majd az ott lakóknak ez alatt az egy hét alatt. A ház egyébként a vásárláskor lett felújítva, és még ma is a környék legmenőbb ingatlana.

Egyetlen rossz dolog van csak az egészben. Bár a licit nyertese nagyon sokat fizet azért, hogy Leonardo DiCaprio otthonában élhessen pár napig, a színész előre jelezte, hogy ez idő alatt ő nem lesz majd a házban, még egy rövid találkozó idejére sem fog odamenni. Valószínűleg jachtján fog pihenni, ha nem éppen egy újabb filmet forgat majd valahol a világ másik végén. Pedig azért ennyi pénzért talán egy öt percre beugorhatna. Nem!?

És most jöjjön a hír főszereplője, Leo háza, amelyre olyan sokat és olyan sok pénzért licitáltak.

01 02 03

04 05 06 07 08

Mit szólsz Leonardo DiCaprio gyönyörű házához? Te kibérelnéd, licitáltnál rá, egyáltalán fizetnél érte ennyi pénzt?

Ha nem akarsz lemaradni az Otthonok&Megoldások cikkeiről, akkor iratkozz fel hírlevelünkre mielőbb!
<< Ezt ITT tudod megtenni! >>

Hírlevél feliratkozás

Ha nem akarsz lemaradni az Otthonok & Megoldások cikkeiről, akkor iratkozz fel hírlevelünkre mielőbb!

Feliratkozom
Gyerek Gyerekek és a házimunka – Így neveljük őket otthontudatosságra

Ha jót akarunk gyermekünknek, már korán megbízzuk különféle feladatokkal oahaza. Bár rövid távon a házimunka leosztása kemény feladat, annak hatása egy életen át kitart majd.

Otthon Tényleg nincs lehetetlen! Így változott OTTHONNÁ egy taszári katonalakás

Bármennyire reménytelennek is tűnik elsőre, kitartó munkával, némi saját (kéz)erővel és kellő türelemmel bármilyen térből lehet valódi otthon. Így járt ez a taszári katonalakás is.

Otthon Kis szobák, szűk terek – A legjobb megoldás a tolóajtó

A tolóajtó számos esetben nyújt praktikus megoldást. És szerencsére ma már annyi a lehetőség, hogy esztétikailag sem kell kompromisszumokat hoznunk.

Otthon Fák köré épült társasház – Amikor mi igazodunk a természethez

Lehet (a levegőbe) beszélni a környezetvédelemről, és lehet tenni is érte. Tökéletes példával szolgálnak utóbbira azok, akiknek a fejében ez a fák köré épült társasház megszületett.

Tipp Lehetőségek az ágy alatti tér kihasználására – 4 alternatívát mutatunk

Mindig az a fránya helyszűke... Most jobbnál jobb tippeket hoztunk az ágy alatti tér megfelelő kihasználására, hogy többé ne legyen ilyen gondod.

Stíluskerék

minimál
klasszikus
egzotikus
retro
nőies
rusztikus
konyha
nappali
háló
fürdő
dolgozó
gyerek
fekete
fehér
hideg
meleg
pasztell
élénk
Pörgess
Mehet

Stílus

Helyiség

Szín

Pörgesd meg a kereket, vagy forgasd be a tárcsákat ízlésed szerint és nézd meg a neked szóló tippünket!

Megjelent a legújabb Otthonok és Megoldások magazin