Járd körbe velünk Audrey Hepburn egykori, Los Angeles-i kúriáját!

Járd körbe velünk Audrey Hepburn egykori, Los Angeles-i kúriáját!

Azt az otthont, ahol az Oscar-díjas színésznő után élt még Mia Farro, Eva Gabor és David Niven is. A falak tehát csak úgy csillognak a Hollywood-i sztárok emlékétől.

Ötletládához ad!

A 650 négyzetméteres birtokot 1938-ben tervezte egy amerikai építész. Ekkora területet pedig bőven ki is használtak, hiszen hat hálószoba, öt és fél fürdőszoba, egy teniszpálya, egy vendégház és egy több mint 1 hektáros területet felölelő, zöldellő udvar kapott rajta helyet.

A kúria egésze méltó azokhoz a filmcsillagokhoz, akiket szolgált már, hiszen minden szegletéből sugárzik a luxus, ahogy a méretek és arányok is a nagyságot jelképezik. Kezdjük rögtön a bejáratnál! Egy óriási előcsarnokba érkezik meg az ember, ahol az első dolog, ami magára vonzza a figyelmet, az a kandalló. Ettől jobbra található egy grandiózus olvasósarok egy kisebb könyvtárnyi könyvvel. Stílusát tekintve meglehetősen eklektikus belső dizájnnal állunk szemben, ami vélhetően minden korábbi tulajdonosa ízlésvilágából megőrzött valamit.

Ebben a házban egyértelműen az étkezésnek osztották ki a főszerepet. A reggeliztető szoba és vacsoraszoba mellett ugyanis a konyhában is található külön étkezőrész, azaz a gasztronómiai élvezeteknek gyakorlatilag bárhol lehet hódolni. A főépület négy óriási hálószobát, köztük egy fő hálót is tartalmaz.

Ahogy már említettük, vendégház is van a birtokon, ami közel 70 négyzetméter alapterületű. Ezen kívül a kiszolgáló személyzet is külön ingatlanban kapott helyet, ez 90 négyzetméteren terül el. Utóbbiban egyébként dolgozószoba is található, így ez tekinthető az egész palota legmunkásabb egységének.

Induljon hát virtuális körsétánk az ötcsillagos sztárpalotában!

Galéria / 13 kép

Megnézem a galériát
Fundatipp
Valósítsd meg terveidet Fundamentával!
Kérj most visszahívást a részletekért!
Visszahívást kérek!

Köszönjük szépen érdeklődésedet!

Köszönjük érdeklődésedet! A megadott elérhetőségen kollégánk hamarosan felkeres téged!

Valami hiba történt.

Munkatársaink már dolgoznak a problémán, kérünk gyere vissza pár perc múlva.

Hírlevél feliratkozás

Ha nem akarsz lemaradni az Otthonok & Megoldások cikkeiről, akkor iratkozz fel hírlevelünkre mielőbb!

Feliratkozom
Tipp Tarts rendet az ékszerek között – Ezekkel a rendezőkkel nem lesz nehéz

Mindenki fiókjában ott vannak azok a kedvenc ékszerek, melyektől igazán jól érzi magát a bőrében. Tartsd őket rendben, hogy könnyen kéznél legyenek mindig!

Otthon Követendő modell – Megosztani ér!

Ingatlanbefektetések tekintetében Nyári Atilla szokatlan, de övedelmező modellt követ. Megvesz Budapest belvárosában egy kisebb lakást, azt megosztja, így hoz az üzlet jóval nagyobb megtérülést annál, mintha a lakást egyben adná ki.

Otthon A tökéletes minimalista otthon – Minden pontja hibátlan

A tökéletes minimalista otthon titka egyszerű: jó ízlés és megfontoltság. Ha ellesnéd a nagyok titkait, less be galériánkba.

Tipp 4 hasznos tipp, ha otthoni festés előtt állsz – Ezeket fogadd meg!

Egy jól időzített festés igazi felüdülést jelenthet az otthonodnak és a lelkednek egyaránt. Érdemes azonban bizonyos szempontokat szem előtt tartanod, mielőtt belevágsz.

Tipp 5 tipp a makulátlan mosogatógép érdekében – Így mindig működni fog

Háztartásod eszközeit nem árt tisztán és karbantartani, hogy hosszútávon szolgálhassanak téged. Ma a mosogatógéppel kapcsolatban segítünk tisztán látni.

Stíluskerék

minimál
klasszikus
egzotikus
retro
nőies
rusztikus
konyha
nappali
háló
fürdő
dolgozó
gyerek
fekete
fehér
hideg
meleg
pasztell
élénk
Pörgess
Mehet

Stílus

Helyiség

Szín

Pörgesd meg a kereket, vagy forgasd be a tárcsákat ízlésed szerint és nézd meg a neked szóló tippünket!

Megjelent a legújabb Otthonok és Megoldások magazin