Álomkertben jártunk: barackosból privát paradicsom
Kert Álomkertben jártunk: barackosból privát paradicsom

2015-06-10

Kert - Gyümölcsöskertre épült a most bemutatásra kerülő ingatlan, amely mára dísznövénykertté változott. A Kertnézőben program egyik szervezett túráján fedeztük fel ezt a minioázist.

A szép gyep 10 titka, avagy miért zöldebb a szomszéd fűje?
A hónap témája A szép gyep 10 titka, avagy miért zöldebb a szomszéd fűje?

2015-05-31

A hónap témája - Mindenki gyönyörű, harmatosan zöld, álomszerű gyepről álmodik, ám a valóság gyakran felülírja elképzeléseinket. Nézzük, mit tehetünk, hogy ne a szomszéd kertje legyen irigylésre méltó, hanem a miénk!

A legigényesebb kertészeti vásár
A hónap témája A legigényesebb kertészeti vásár

2015-05-29

A hónap témája - Kertbarátok év közben esedékes karácsonya az Európai Dísznövény és Kertművészeti Napok elnevezésű kiállítás és vásár, amelynek tizenegyedjére ad otthont a fehérvárcsurgói kastély kertje június 5-7. között.

Szabadulj meg a kerti munkától! Tippjeink robotfűnyíróhoz
A hónap témája Szabadulj meg a kerti munkától! Tippjeink robotfűnyíróhoz

2015-05-25

A hónap témája - A fűnyírás egy méretesebb kertnél igénybe vehet akár egy komplett hétvégét is. Hogy ez ne így legyen, arról robotizált világunkban ma már robotfűnyírók gondoskodnak.

Miért jó a kerti kemence?
A hónap témája Miért jó a kerti kemence?

2015-05-21

A hónap témája - Vidéket, de akár a városokat is járva egyre több szép kertbe botlunk. Ha az alap megvan, bővítsük hasznos és a szemnek is tetszetős kerti berendezéssel körletünket, mondjuk egy kerti kemencével.

A teraszod legyen a nyári nappalid!
A hónap témája A teraszod legyen a nyári nappalid!

2015-05-21

A hónap témája - Globális trend a szobásítás. Ha szobahangulatúvá varázsolod a fürdőt, tedd meg ugyanezt az erkélyeddel, amit ezekben a hónapokban nagyképűség nélkül átkeresztelhetsz nyári nappalinak is. S hogy mi kell egy kültéri nappalihoz? Eláruljuk!

Gyerekkuckó a kertben
A hónap témája Gyerekkuckó a kertben

2015-05-20

A hónap témája - Korábban már írtunk a gyerekeknek épített pici házakról, ám mivel elérkezett a jó idő, most a kertben használatos játszóházakról lesz szó.

A szaletliről alapfokon
A hónap témája A szaletliről alapfokon

2015-05-19

A hónap témája - Kerti tartózkodásod ne csak a fűnyírásról, kapálásról, permetezésről szóljon, pihenj is közben! Egy jól megtervezett kertben helye van a szaletlinek, amely a pár négyzetméternyi tetővel ellátott kiülőt jelöli.

Futónövények a házon
A hónap témája Futónövények a házon

2015-05-13

A hónap témája - Sokan azért futtatnak fel növényt a házuk falára, mert takargatnivalójuk akad, mások pedig egyszerűen a szépség kedvéért. De vajon csak romantikusak vagy hasznosak is a kúszónövények?

Semmit a szemnek: az átláthatatlan kerítés
A hónap témája Semmit a szemnek: az átláthatatlan kerítés

2015-05-12

A hónap témája - Azok a műsorok, amelyek belátást engednek a privát szférába, népszerűek, mégsem mindenki szereti, ha meghitt pillanatait vigyázó szemek kísérik. Hogy lehet ezeket távoltartani? Belátásgátló kerítéssel.

Ne hagyd megfagyni!
!Kispromo2 Ne hagyd megfagyni!

2015-05-11

!Kispromo2 - Van egy dátum, ami szent, s amit nem csak a kertészkedők ismernek. Május 12-14 között érkeznek a fagyosszentek, addig a melegkedvelő palánták ne kezdjék meg a földi életüket!

Kommersz kert? Felejtsd el!
A hónap témája Kommersz kert? Felejtsd el!

2015-05-08

A hónap témája - A kertben lehetnek kommersz növények, de szavazhatsz a különlegesre is. Ha ez utóbbit választod, május 10-én irány a budapesti Füvészkert és a különleges palánták vására!

7+1 kérdés és válasz az üvegházakról
A hónap témája 7+1 kérdés és válasz az üvegházakról

2015-05-06

A hónap témája - Az üvegház a hobbikertészek legromantikusabb álma. De vajon mennyire a földtől elrugaszkodott dolog egy ilyen építésébe fogni? Nézzünk utána az 7+1 legalapvetőbb kérdésnek az üvegházak kapcsán.

Mezítláb a parkban
A hónap témája Mezítláb a parkban

2015-05-04

A hónap témája - R betűs hónapokban nem szabad a földre ülni – szól a mindenki által jól ismert általános iskolai tanítás. Ez pedig azt jelenti, hogy májustól augusztus végéig szabad a piknik. Éljünk hát a lehetőséggel!

Stíluskerék

minimál
klasszikus
egzotikus
retro
nőies
rusztikus
konyha
nappali
háló
fürdő
dolgozó
gyerek
fekete
fehér
hideg
meleg
pasztell
élénk
Pörgess
Mehet

Stílus

Helyiség

Szín

Pörgesd meg a kereket, vagy forgasd be a tárcsákat ízlésed szerint és nézd meg a neked szóló tippünket!

Megjelent a legújabb Otthonok és Megoldások magazin