Lakberendezési tippek jógázóknak, otthonra!
A hónap témája Lakberendezési tippek jógázóknak, otthonra!

2015-01-28

A hónap témája - A jóga az a mozgásforma, melyet otthonodban is bármikor gyakorolhatsz. Hogy mire figyelj, hogyan alakítsd át a szobát, és milyen eszközökre lehet szükséged, adunk néhány tippet.

Zöld segédek a dolgozóban
A hónap témája Zöld segédek a dolgozóban

2015-01-26

A hónap témája - A természetnél jobb formatervező nem létezik. Vigyél be szobanövényt a dolgozószobádba! Kreatívabb, egészségesebb leszel és a hangulatod is jelentősen javulni fog tőle.

10 tipp hosszú téli estékre
A hónap témája 10 tipp hosszú téli estékre

2015-01-26

A hónap témája - Hosszú téli estéken nem kell unottan a tavaszt várni! Sőt, a számítógép vagy a tévé előtt ülni sem érdemes túl sokat. Inkább használjuk ki a nyugalmat, az idő lassú múlását, és kapcsolódjunk ki otthonunkban.

5 dolog, amit talán te sem tudtál a masszázskádakról
A hónap témája 5 dolog, amit talán te sem tudtál a masszázskádakról

2015-01-22

A hónap témája - Télen a begubózás közben álmokat szövögetünk. Vajon mi segíthetné még jobban a relaxálást otthon? A masszázskádakról való álmok ilyenkor az elsők között sejlenek fel...

Feng shuival a relaxált otthonért
A hónap témája Feng shuival a relaxált otthonért

2015-01-22

A hónap témája - A feng shui célja, hogy megtanítson harmóniában élni a környezeteddel. Ha hiszel a keleti tanokban, íme pár feng shui alapvetés, ami a relaxált otthon kialakításában segít.

A teakészítés titkai
A hónap témája A teakészítés titkai

2015-01-21

A hónap témája - A teázás története ősidőkre nyúlik vissza, ugyanakkor Európában csak a 14. században jelent meg. Innentől kezdve elképesztő népszerűségnek örvend ez a frissítő és számtalan aromával hódító ital. Milyen teát válassz, hogyan készítsd el, adunk néhány ötletet is.

Otthonod finomhangolásának 2 módja
A hónap témája Otthonod finomhangolásának 2 módja

2015-01-19

A hónap témája - Az otthon finomhangolásának két módjával ismertetünk meg ma, mellyel a lakberendezés magasabb fokára léphetsz.

5 tárgy az otthoni relaxációhoz
A hónap témája 5 tárgy az otthoni relaxációhoz

2015-01-18

A hónap témája - Az otthonod a testi-lelki feltöltődés helyszíne, amely nem létezhet relaxációt segítő tárgyak nélkül. Mi a következő 5 kiegészítőt hívjuk segítségül, ha pihenni vágyunk.

Ne hagyd ki az élményzuhanyt!
A hónap témája Ne hagyd ki az élményzuhanyt!

2015-01-14

A hónap témája - A kis fürdőszobák tulajdonosai gyakran keseregnek, hogy le kell mondaniuk a kád nyújtotta élményről. Előfordulhat, hogy végül ők járnak jobban, hiszen a zuhanyozás lehet luxus a javából.

10 dolog, ami mindenképpen kell egy hálószobába
A hónap témája 10 dolog, ami mindenképpen kell egy hálószobába

2015-01-14

A hónap témája - Tudtad, hogy a legtöbb időt a lakáson belül a hálóban töltöd? Add meg neki, ami jár! 10 ötletünk azt mutatja meg, mi minden kell egy világbajnok hálószobába.

Alvásakadémia - Tippek a tökéletes hálószobáért
A hónap témája Alvásakadémia – Tippek a tökéletes hálószobáért

2015-01-05

A hónap témája - Az ember teljes életének egyharmadát ugyanott, a hálószobában tölti. A nyugodt álom fontosságát, jó egészségre és jó közérzetre vonatkozó hatását könyvtárnyi irodalom igazolja. Egy igazán otthonos, kellemes hálószoba kialakításához azonban sok-sok feltételnek kell együtt állnia.

Így alakítsd ki a tökéletes házimozizós szobát otthonodban!
!Kispromo2 Így alakítsd ki a tökéletes házimozizós szobát otthonodban!

2015-01-04

!Kispromo2 - Első látásra csak a leggazdagabbakról gondolnánk, hogy házimoziszobát alakíthatnak ki maguknak. Irigykedve nézzük azokat a filmeket, ahol a jómódú főszereplő kedvesével romantikus filmekre ül be egy erre rendszeresített moziterembe, méghozzá otthon. Szerencsére akár saját nappalink, vagy családi házunk nem használt, igényes befejezésére is nyílik ilyen lehetőség. Ráadásul nem is kell hozzá milliós havi jövedelem.

Stíluskerék

minimál
klasszikus
egzotikus
retro
nőies
rusztikus
konyha
nappali
háló
fürdő
dolgozó
gyerek
fekete
fehér
hideg
meleg
pasztell
élénk
Pörgess
Mehet

Stílus

Helyiség

Szín

Pörgesd meg a kereket, vagy forgasd be a tárcsákat ízlésed szerint és nézd meg a neked szóló tippünket!

Megjelent a legújabb Otthonok és Megoldások magazin