Ide született a kis Jézus
A hónap témája Ide született a kis Jézus

2014-12-25

A hónap témája - Jézus születése nem pompás díszletek között zajlott. A kisded otthona egy istálló volt, melynek egyszerűségére a betlehem-állítás hagyománya emlékeztet a templomokban és az otthonokban egyaránt.

A 2014-es karácsonyfadíszítési trendek
A hónap témája A 2014-es karácsonyfadíszítési trendek

2014-12-23

A hónap témája - A lakberendezési trendek évről-évre változnak. Akik igazán naprakészek, azok az évszakok változásaira is reagálnak. Az ünnepi, így a karácsonyi dekoráció tökéletesen alkalmas arra, hogy izgalmas változást idézzen elő a lakásodban. 5 pontban megmutatjuk, melyek 2014 fadíszítési trendjei.

Készíts mézeskalács karácsonyfát!
A hónap témája Készíts mézeskalács karácsonyfát!

2014-12-22

A hónap témája - Ünnepi asztalod különleges és egyedi dísze lehet a mézeskalácsból összeállított karácsonyfa dekoráció. Segítünk a megvalósításban.

Karácsony: a villanyóra legpörgősebb időszaka
A hónap témája Karácsony: a villanyóra legpörgősebb időszaka

2014-12-18

A hónap témája - Mivel egyre korábban sötétedik, a lakás egyre több fényért kiált. Az adventi-karácsonyi időszakban szívesen is úsztatjuk fényárban a lakást. Az új fogyasztók belépésével azonban megnőhet a villanyszámla, amit tarts mesterségesen alacsonyan! Azt is megmondjuk, hogyan.

Műfenyő vagy eredeti?
A hónap témája Műfenyő vagy eredeti?

2014-12-17

A hónap témája - A címben szereplő kérdés örökzöld téma. Mindenkinek van véleménye róla, a téma említésére bármikor parázs vita kerekedhet. Te melyiket pártolod? Nekünk mindkettő mellett van 5-5 érvünk.

Melyik fához, milyen talpat?
!Kispromo2 Melyik fához, milyen talpat?

2014-12-17

!Kispromo2 - Fenyőfa vásárlásakor nemcsak a lakás belmagasságát, a teret és az anyagi lehetőségeidet érdemes figyelembe venned, hanem azt is, hogy fádat milyen karácsonyfatalpba szeretnéd beállítani.

A fenyő útja az otthonodig
A hónap témája A fenyő útja az otthonodig

2014-12-15

A hónap témája - Hogy kerül a csizma az asztalra? Na és a fenyő a lakásba? A történetek száma erről végtelen, pár verziót mi is összegyűjtöttünk, hogy tudd, mi fán terem a karácsonyfa.

Ezekkel lehet karácsony illatú az otthonod
!Kispromo1 Ezekkel lehet karácsony illatú az otthonod

2014-12-15

!Kispromo1 - A karácsony az illatok ünnepe. Nem csupán a fenyőé, de a karácsonyi süteményeké és a természet kincseié is (narancs, fahéj, szegfűszeg, alma, vanília), melyek jótékonyan teszik otthonosabbá az ünnepeket. Lássuk, mi hozza meg a kívánt hatást!

Adventi takarításnapló
A hónap témája Adventi takarításnapló

2014-12-14

A hónap témája - Az advent része, hogy felkészíted az ünnepekre a lelked, de épp úgy a lakásodat is. Kis adventi naptárunk a rendrakásban segít, napi 1-1 tippel. Ha követed tanácsainkat, otthonod garantáltan tiszta lesz az ünnepekre!

Lakásból otthon - karácsonykor is
A hónap témája Lakásból otthon – karácsonykor is

2014-12-12

A hónap témája - Ha nem akarunk megint inget vagy illatszercsomagot vásárolni a párunknak, meglephetjük valami olyasmivel is, aminek mindketten örülünk, és akár még az otthonunkat is gazdagítja.

Karácsonyi fényszigetek
!Kispromo2 Karácsonyi fényszigetek

2014-12-09

!Kispromo2 - Karácsonykor mindenki igyekszik kitenni magáért. Sok helyen elindultak a fényvetélkedők, hogy kiderüljön, kinek szebb a portája az ünnepen.

Segítünk, milyen beépíthető sütőt válassz!
A hónap témája Segítünk, milyen beépíthető sütőt válassz!

2014-12-08

A hónap témája - Ha itt az idő lecserélni régi gázsütődet vagy villanysütődet egy korszerű, légkeveréses berendezésre, az több problémát is felvet. A választék hatalmas, az interneten fellelhető ár-összehasonlító oldalakon több mint ezerféle beépíthető sütő kelleti magát 45 ezertől több millió forintig. Segítünk a választásban.

Top 5 adventi vásár
A hónap témája Top 5 adventi vásár

2014-12-01

A hónap témája - Az adventi vásárok az ünnep elengedhetetlen tartozékai. Olyan nem fordulhat elő, hogy valaki decemberben ne sétáljon át egy gesztenye-, puncs- és forraltbor illatú vásáron Budapesten vagy akár az adventkor mesevilággá változó Ausztriában, ahová a magyarok örömmel ruccannak át egy kis nézelődésre.

13 érdekesség a gyertyáról
A hónap témája 13 érdekesség a gyertyáról

2014-11-30

A hónap témája - Csaknem két évezrede használjuk a gyertyát. Világít, melegít, elcsendesít, vagy romantikus hangulatot varázsol… Összeszedtünk róla pár érdekességet.

Stíluskerék

minimál
klasszikus
egzotikus
retro
nőies
rusztikus
konyha
nappali
háló
fürdő
dolgozó
gyerek
fekete
fehér
hideg
meleg
pasztell
élénk
Pörgess
Mehet

Stílus

Helyiség

Szín

Pörgesd meg a kereket, vagy forgasd be a tárcsákat ízlésed szerint és nézd meg a neked szóló tippünket!

Megjelent a legújabb Otthonok és Megoldások magazin