Wiz Khalifa otthonában jártunk – Le fog esni az állad!

Wiz Khalifa otthonában jártunk – Le fog esni az állad!

A híres rapper vagány háza minden fiatal kreatív álma: színes, tágas és tele van energiával. Kivételes pillanat, hogy benézhetsz otthonába. Ne szalaszd el!

Ötletládához ad!

2016-ban költözött jelenlegi rezidenciájába a világhírű rapper, Wiz Khalifa. A mediterrán stílusú, Los Angeles-i luxus lakóépületet havi 16.000 dollárért bérli, melyben hat éves kisfiával él együtt. “Ez egy remek környék. Sokáig nézelődtünk, végül arra jutottam, hogy nem szeretnék messze költözni onnan, ahol dolgozom, ahová a fiam iskolába jár, ahol az életem zajlik” – mesélte a sztár.

A rapper, mint apa

A kemény rapperkülső érző apai szívet takar. A hat hálószobás házban úgy rendezkedtek be, hogy az kisfia, Sebastian igényeinek maximálisan megfeleljen. “Lent van egy játszószobája, és fent is van egy szoba, de az inkább a könyvekről és a tanulásról szól.” 

A felnőtt élet velejárói

A háznak vannak persze kifejezetten felnőtteknek szóló részei is. Ilyen például a marijuana fogyasztásra kialakított bárrész. A neonból készült “High Life” felirat adja meg a kellemes hangulatot, melyet a stílusos bárszékek és üveg kiegészítők fokoznak. “Ez a helyiség nem a bulizásról szól, nem hozok embereket a házamba. Kizárólag a magam szórakoztatására hoztam létre” – mondja a saját kannabiszra szakosodott márkával rendelkező tulajdonos.

Wiz Khalifa otthon los angeles celeb

Forrás: Architecturaldigest.com

A ház tartalmaz egy saját stúdiót is, a művész ugyanis évek óta otthon dolgozik. A legkedvesebb szobája mégis a hálószoba. “Mivel sokat utazom, sajnos kevés időt töltök itt, pedig csodálatos a kilátás. Ha nem utazom vagy nem a fiammal vagyok, akkor leginkább itt szeretek lenni.”

A berendezés koncepciója

A zenész három belsőépítésszel dolgozott együtt, akik egy közös célt tartottak szem előtt a belső tér kialakításakor. Khalifa legfontosabb karakterjegyeit szerették volna megmutatni: az apait, a művészit és a szabad, kreatív szellemiséget. “Ő nagyon fiatal még, tehát a designnak játékosnak és vagánynak kellett lennie. Az érdekes anyaghasználat és a vicces elemek a divattal való kapcsolatra utalnak. Valami olyasmit szerettünk volna, amely reflektál a személyiségére és életstílusára, de egyben nagyon kényelmes is” – mondja egyikük.

A ház fő színe a kék, de a fekete-sárga kombináció játékossága is meghatározó benne. A falakon Khalifa személyes művészi gyűjteménye látható, melyben domináns elem a személyesség, hiszen a legtöbb alkotás kifejezetten neki készült.

Less be itt alább Wiz Khalifa otthonába!

Galéria / 7 kép

Megnézem a galériát
Fundatipp
Valósítsd meg terveidet Fundamentával!
Kérj most visszahívást a részletekért!
Visszahívást kérek!

Köszönjük szépen érdeklődésedet!

Köszönjük érdeklődésedet! A megadott elérhetőségen kollégánk hamarosan felkeres téged!

Valami hiba történt.

Munkatársaink már dolgoznak a problémán, kérünk gyere vissza pár perc múlva.

Hírlevél feliratkozás

Ha nem akarsz lemaradni az Otthonok & Megoldások cikkeiről, akkor iratkozz fel hírlevelünkre mielőbb!

Feliratkozom
Felújítás Így jártam, amikor ablakcserére adtam a fejem

Ablakcsere: erre a szóra 361 ezer oldalt talál a Google. Nincs hát egyszerű helyzetben az, aki ablakcsere előtt áll, és a megfelelő vállalkozót keresi erre a feladatra.

Stílus Pampafű dekor – Fedezd fel magadnak!

Ha hallottál már róla, azért, ha még nem, akkor pedig azért nézd meg, mit is jelent a pampafű dekor.

Otthon Ahol a fa az úr – Apró, mégis rendkívül egyedi stúdióban jártunk

A természetből sosem elég. Minél több van belőle körülöttünk, annál többet akarunk. Most jöjjön egy kis lakás, ahol a fa az úr.

Stílus A legújabb húsvéti trendek, amiket te is imádni fogsz!

A húsvéti trendek jönnek-mennek, egy azonban bizonyos: a nyúl, a tojás, a családi ebédek és gondosan ápolt hagyományok örök értéknek számítanak. Azonban – a karácsonyhoz hasonlóan – a húsvéti trendek, szokások mértéke is egészen új léptéket öltött az elmúlt évek során.

Stílus A legjobb otthoni „csináld magad” praktikák

Ki ne szeretné az igazán hasznos „csináld magad” praktikákat az otthonában, főként, ha még pénzt és időt is tud vele spórolni. Sokan erre csak legyintenek, mondván, hogy kézügyesség és kreatív érzék híján úgysem jutnak semmire.

Stíluskerék

minimál
klasszikus
egzotikus
retro
nőies
rusztikus
konyha
nappali
háló
fürdő
dolgozó
gyerek
fekete
fehér
hideg
meleg
pasztell
élénk
Pörgess
Mehet

Stílus

Helyiség

Szín

Pörgesd meg a kereket, vagy forgasd be a tárcsákat ízlésed szerint és nézd meg a neked szóló tippünket!

Megjelent a legújabb Otthonok és Megoldások magazin