Wiz Khalifa otthonában jártunk – Le fog esni az állad!

Wiz Khalifa otthonában jártunk – Le fog esni az állad!

A híres rapper vagány háza minden fiatal kreatív álma: színes, tágas és tele van energiával. Kivételes pillanat, hogy benézhetsz otthonába. Ne szalaszd el!

Ötletládához ad!

2016-ban költözött jelenlegi rezidenciájába a világhírű rapper, Wiz Khalifa. A mediterrán stílusú, Los Angeles-i luxus lakóépületet havi 16.000 dollárért bérli, melyben hat éves kisfiával él együtt. “Ez egy remek környék. Sokáig nézelődtünk, végül arra jutottam, hogy nem szeretnék messze költözni onnan, ahol dolgozom, ahová a fiam iskolába jár, ahol az életem zajlik” – mesélte a sztár.

A rapper, mint apa

A kemény rapperkülső érző apai szívet takar. A hat hálószobás házban úgy rendezkedtek be, hogy az kisfia, Sebastian igényeinek maximálisan megfeleljen. “Lent van egy játszószobája, és fent is van egy szoba, de az inkább a könyvekről és a tanulásról szól.” 

A felnőtt élet velejárói

A háznak vannak persze kifejezetten felnőtteknek szóló részei is. Ilyen például a marijuana fogyasztásra kialakított bárrész. A neonból készült “High Life” felirat adja meg a kellemes hangulatot, melyet a stílusos bárszékek és üveg kiegészítők fokoznak. “Ez a helyiség nem a bulizásról szól, nem hozok embereket a házamba. Kizárólag a magam szórakoztatására hoztam létre” – mondja a saját kannabiszra szakosodott márkával rendelkező tulajdonos.

Wiz Khalifa otthon los angeles celeb

Forrás: Architecturaldigest.com

A ház tartalmaz egy saját stúdiót is, a művész ugyanis évek óta otthon dolgozik. A legkedvesebb szobája mégis a hálószoba. “Mivel sokat utazom, sajnos kevés időt töltök itt, pedig csodálatos a kilátás. Ha nem utazom vagy nem a fiammal vagyok, akkor leginkább itt szeretek lenni.”

A berendezés koncepciója

A zenész három belsőépítésszel dolgozott együtt, akik egy közös célt tartottak szem előtt a belső tér kialakításakor. Khalifa legfontosabb karakterjegyeit szerették volna megmutatni: az apait, a művészit és a szabad, kreatív szellemiséget. “Ő nagyon fiatal még, tehát a designnak játékosnak és vagánynak kellett lennie. Az érdekes anyaghasználat és a vicces elemek a divattal való kapcsolatra utalnak. Valami olyasmit szerettünk volna, amely reflektál a személyiségére és életstílusára, de egyben nagyon kényelmes is” – mondja egyikük.

A ház fő színe a kék, de a fekete-sárga kombináció játékossága is meghatározó benne. A falakon Khalifa személyes művészi gyűjteménye látható, melyben domináns elem a személyesség, hiszen a legtöbb alkotás kifejezetten neki készült.

Less be itt alább Wiz Khalifa otthonába!

Galéria / 7 kép

Megnézem a galériát
Fundatipp
Valósítsd meg terveidet Fundamentával!
Kérj most visszahívást a részletekért!
Visszahívást kérek!

Köszönjük szépen érdeklődésedet!

Köszönjük érdeklődésedet! A megadott elérhetőségen kollégánk hamarosan felkeres téged!

Valami hiba történt.

Munkatársaink már dolgoznak a problémán, kérünk gyere vissza pár perc múlva.

Hírlevél feliratkozás

Ha nem akarsz lemaradni az Otthonok & Megoldások cikkeiről, akkor iratkozz fel hírlevelünkre mielőbb!

Feliratkozom
Tipp Tarts rendet az ékszerek között – Ezekkel a rendezőkkel nem lesz nehéz

Mindenki fiókjában ott vannak azok a kedvenc ékszerek, melyektől igazán jól érzi magát a bőrében. Tartsd őket rendben, hogy könnyen kéznél legyenek mindig!

Otthon Követendő modell – Megosztani ér!

Ingatlanbefektetések tekintetében Nyári Atilla szokatlan, de övedelmező modellt követ. Megvesz Budapest belvárosában egy kisebb lakást, azt megosztja, így hoz az üzlet jóval nagyobb megtérülést annál, mintha a lakást egyben adná ki.

Otthon A tökéletes minimalista otthon – Minden pontja hibátlan

A tökéletes minimalista otthon titka egyszerű: jó ízlés és megfontoltság. Ha ellesnéd a nagyok titkait, less be galériánkba.

Tipp 4 hasznos tipp, ha otthoni festés előtt állsz – Ezeket fogadd meg!

Egy jól időzített festés igazi felüdülést jelenthet az otthonodnak és a lelkednek egyaránt. Érdemes azonban bizonyos szempontokat szem előtt tartanod, mielőtt belevágsz.

Tipp 5 tipp a makulátlan mosogatógép érdekében – Így mindig működni fog

Háztartásod eszközeit nem árt tisztán és karbantartani, hogy hosszútávon szolgálhassanak téged. Ma a mosogatógéppel kapcsolatban segítünk tisztán látni.

Stíluskerék

minimál
klasszikus
egzotikus
retro
nőies
rusztikus
konyha
nappali
háló
fürdő
dolgozó
gyerek
fekete
fehér
hideg
meleg
pasztell
élénk
Pörgess
Mehet

Stílus

Helyiség

Szín

Pörgesd meg a kereket, vagy forgasd be a tárcsákat ízlésed szerint és nézd meg a neked szóló tippünket!

Megjelent a legújabb Otthonok és Megoldások magazin