Katalin hercegné és Vilmos herceg londoni rezidenciája! Fotók!

Katalin hercegné és Vilmos herceg londoni rezidenciája! Fotók!

Barack és Michelle Obamát látta vendégül Vilmos herceg és Katalin hercegné londoni otthonában, a Kensington-i Palotában található rezidenciájukon.

Ötletládához ad!

Szerencsénkre pedig jó néhány fotó készült is a nemrég lezajlott találkozásról, így habár csak egy nagyon aprócska szeletkét, de valamennyit mégis meg tudunk mutatni arról, hogy hol, és milyen körülmények között élnek a brit királyi család legnépszerűbb tagjai, Katalin hercegné, Vilmos herceg és a tündéri gyermekeik, a kis Sarolta hercegné és bátyja, György herceg.

A Kensington-i Palota kívülről.

A Kensington-i Palota kívülről.

Obamát a késői időpont miatt már köntösben fogadja a kis György herceg...

Az amerikai elnököt, Barack Obamát a – gyermeki mércében – késői időpont miatt már köntösben fogadja a kis György herceg…

... aki meg is köszönte az Amerikai Egyesül Államok (jelenlegi) elnökétől születésekor kapott hintalovat, amely nagy kedvence és tökéletesen beleillik a nappali stílusába.

… aki azért lefekvés előtt meg gyorsan meg is köszönte az Amerikai Egyesül Államok (jelenlegi) elnökétől születésekor kapott hintalovat, amely máig nagy kedvence. És nem mellesleg tökéletesen beleillik a nappali stílusába is.

Katalin és fia az egyik ablak előtt. A helyiségben több nagy ablak is van, amelyeket földig érő hosszú zöld függönyök díszítik.

Katalin és fia az egyik ablak előtt. A helyiségben több nagy ablak is van, amelyeket földig érő hosszú zöld függönyök díszítik.

Katalin hercegné és a first lady, Michelle Obama a nappali egyik gyönyörű, antik kanapéján ült és beszélgettek.

A háttérben jól látható, hogy a brit család nem csak a virágos dolgokkal (textíliákkal, függönnyel, kispárna és kanapé huzattal), de élő virággal is szereti díszíteni otthonát, valamint kedveli a régi, elegáns, antik és bizonyára nagyon értékes bútorokat is. Ezek többségét vélhetően azonban örökölték.

Katalin és a first lady, Michelle Obama a nappali egyik kanapéján. A háttérben jól látható, hogy a család nem csak virágos dolgokkal, de élő virággal is szeretik díszíteni otthonukat. Valamint kedveli a régi, elegáns, antik bútorokat.

Gyönyörű antik székek, bútorok, asztalok, lámpák és festmények találhatók a szobában. Nagy kedvencünk középen a nagy és gyönyörű ottomán, valamint a falakra szerelt "fél" asztalok.

Lélegzetelállítóan gyönyörű antik székek, kanapék, szekrények, bútorok, asztalok, lámpák és festmények találhatók a szobában. Nekünk nagy kedvencünk például a szoba közepén látható nagy és gyönyörű ottomán, valamint a falakra szerelt “fél” asztalok.

Rengeteg lámpa, rengeteg családi kép, gyertyák, festmények, sok-sok kispárna, köztük rengeteg virágos. Nagyon hangulatos az összhatás.

Rengeteg  antik lámpa, rengeteg családi kép, hangulatos gyertyák, festmények, sok-sok kispárna, köztük rengeteg virágos díszíti a szobát. Nagyon hangulatos az összhatás.

Hogy tetszik a hercegi pár rezidenciájának nappalija?

Hogy tetszik a Katalin hercegné és Vilmos herceg rezidenciájának ez a kis részlete?

Ha nem akarsz lemaradni az Otthonok&Megoldások cikkeiről, akkor iratkozz fel hírlevelünkre mielőbb!
<< Ezt ITT tudod megtenni! >>

Hírlevél feliratkozás

Ha nem akarsz lemaradni az Otthonok & Megoldások cikkeiről, akkor iratkozz fel hírlevelünkre mielőbb!

Feliratkozom
Friss Apróságok, melyektől még kuckósabb lesz az otthonod

Az ősz mindig a lecsendesedésről, befelé fordulásról szól. Egyre csillapodik a nyári nyüzsi és egyre több időt töltesz a lakás falai között, épp ezért kifejezetten fontos, hogy meleg hangulatot árasszon minden szoba.

Tipp Panel fürdőszoba dekoráció – Ezek az ötletek még a helyet sem foglalják

Ha a panel fürdőszoba dekoráció kerül szóba, elsőre alig szokott valami az eszünkbe jutni, hiszen ezek a helyiségek olyan szűkösek, hogy már annak örülünk, ha a legszükségesebb dolgok beférnek. Ennek ellenére hiba lenne a dekorációról megfeledkezni, főleg azért, mert olyan tárgyakra is tekinthetünk így, amelyeknek amúgy is helyet kell szorítanunk.

Tipp Tippek parkettaválasztáshoz – Így voksolj, ha háziállatod van

A parketta sokkal több egy egyszerű padlónál, hiszen ez egy fából készült anyag, amivel az otthonunkba tudjuk varázsolni a természetet. Természetesen típus és típus közt is vannak különbségek, így például az sem mindegy, hogy milyen fából készültet választunk. Lássuk, hogy mire érdemes figyelni a megfelelő parketta kiválasztása során.

Stílus Kreatív hálószoba ötletek képekkel – Így tűnjön ki a hálod a többi közül

Szeretnél egyedi hálószobát? Szereted a különleges lakberendezési megoldásokat? Akkor ezek a kreatív hálószoba ötletek képekkel neked szólnak! Csak tudj dönteni, melyik tetszik legjobban!

Stílus 2020 legfontosabb dekorációs trendjei – Ezeket érdemes jövőre is megtartani

Ki gondolta volna, hogy egy év ilyen gyorsan eltelik... December közeledtével viszont már érdemes számot vetni. Ilyenkor már tisztán látjuk, melyik trendek igazán közkedveltek idén – annyira, hogy talán még jövőre is velünk maradnak.

Tipp Háztervezés menete – Ez a 4 legfontosabb lépés

A rengeteg munka ellenére nagyon sok embernek a házépítés az álma. Ehhez először szükségünk lesz egy megfelelő telekre, majd következhet a kreatívabb része, a tervezés. Cikkünkből kiderül, hogy mi a háztervezés menete nagyvonalakban.

Stíluskerék

minimál
klasszikus
egzotikus
retro
nőies
rusztikus
konyha
nappali
háló
fürdő
dolgozó
gyerek
fekete
fehér
hideg
meleg
pasztell
élénk
Pörgess
Mehet

Stílus

Helyiség

Szín

Pörgesd meg a kereket, vagy forgasd be a tárcsákat ízlésed szerint és nézd meg a neked szóló tippünket!

Megjelent a legújabb Otthonok és Megoldások magazin