Így lehet felnőtt és letisztult lakásod egyetlen mozdulattal

Így lehet felnőtt és letisztult lakásod egyetlen mozdulattal

Egy diáklány mutat jó példát erre.

Ötletládához ad!
Fundatipp
Valósítsd meg terveidet Fundamentával!
Kérj most visszahívást a részletekért!
Visszahívást kérek!

Köszönjük szépen érdeklődésedet!

Köszönjük érdeklődésedet! A megadott elérhetőségen kollégánk hamarosan felkeres téged!

Valami hiba történt.

Munkatársaink már dolgoznak a problémán, kérünk gyere vissza pár perc múlva.

Felnőttnek lenni nehéz. Egyedülálló, független felnőtt nőnek lenni pedig hatalmas kihívás. Ezt a feladatot oldotta meg briliánsan az a mosolygós lány, aki a most következő 25 négyzetméteres szobát  tudja magáénak egy háromszobás albérleten belül.

Egyetemre érkeztem a városba, és későbbi terveim között egy saját lakás vásárlása is szerepel. Így az egyetemi évek alatt szerettem volna olyan otthont, amire nem kell sokat költenem, ezért döntöttem úgy, hogy két másik lánnyal közösen bérelem ki ezt a rendkívüli lakást. Nincs közös helyiségünk a bérlőtársaimmal, ennek hiányában nekem kellett kialakítanom azt a területet is, ahol a vendégeimet fogadhatom. ” – mutatja be a fiatal diáklány az otthonát.

“Ugyanakkor nem az első albérletem ez a belvárosi világos lakás, és minden költözés alkalmával próbáltam lefaragni a cuccaim mennyiségéből. Végül kidobtam mindent, amire nincs szükségem, és lett egy felnőtt, letisztult szobám, amit így kényelmesen lakhatok be” – meséli a fiatal lány, aki nem ragaszkodott a felesleges csecsebecsékhez, csak a ruháit, a könyveit és a legkedvesebb képeit tartotta meg, melyek egyben szobája dekorációjaként is szolgálnak már.

Ez lett az eredménye!

Galéria / 18 kép

Megnézem a galériát

Forrás

Hírlevél feliratkozás

Ha nem akarsz lemaradni az Otthonok & Megoldások cikkeiről, akkor iratkozz fel hírlevelünkre mielőbb!

Feliratkozom
banner
Váltsd valóra lakásálmaidat! Válaszd a Fundamentát, az otthonteremtés szakértőjét
Megnézem
Bezárom
Gyerek RAJZPÁLYÁZAT! Rajzold le nekünk álmaid otthonát, és nyerj alkotásoddal

Szeretsz rajzolni? No, és tervezgetni? Ha mindkettőre egy nagy igen a válasz, akkor tarts velünk, mert egy szuper játékra invitálunk.

Friss Kreativitást, teljesítményt ösztönző alkotótér – dolgozószoba máshogyan

Mindenki másképpen dolgozik, és mindenkire más hat ösztönzőleg. De azt egyértelműen kijelenhetjük, hogy ha jó eredményeket szeretnénk elérni, akkor a jó munkához olyan helyiség szükséges, ahol minden komfort rendelkezésre áll és ahol jól érezzük magunkat. Engedd szabadon a fantáziád és álmodd meg azt a dolgozószobát, ahol szárnyalhatnak a gondolataid és ahol kiteljesedhetnek az új ötletek és a kreativitásod is.

Tipp Lakás szigetelés belülről – Ezek a legtutibb megoldások

Lakás szigetelés belülről – sokan szitokszóként emlegetik a szigetelés ezen fajtáját, de előfordul, hogy olyan épületbe költözöl, ahol másként nem oldható meg a meleg bent tartása.

Tipp 4 tipp, hogyan védd meg a tetőd a viharkároktól

Ahogy beköszönt az ősz, egyre gyakoribbak a viharok, melyek sajnos a tetőket sem kímélik. Szerencsére a viharkárok ellen védekezni nem lehetetlen. Az újHÁZ Centrum szakértői az alábbi tippekkel segítenek felkészíteni a tetőszerkezetet a szélsőséges időjárási viszonyokra.

Tipp Mikor szükséges a kéményseprés? Minden hasznos tudnivaló egy helyen

Ha van kémény az otthonunkban, akkor oda kell figyelnünk annak tisztítására és karbantartására. Mutatjuk, melyek az alapszabályok.

Otthon Etnós eklektika – 53 négyzetméternyi rajongás

Egy otthon szerencsére azért otthon, hogy az ajtaját becsukva magunk mögött hagyjuk a külvilágot. Ez sikerült, odabent már nem is éreztünk zavart az erőben.

Stíluskerék

minimál
klasszikus
egzotikus
retro
nőies
rusztikus
konyha
nappali
háló
fürdő
dolgozó
gyerek
fekete
fehér
hideg
meleg
pasztell
élénk
Pörgess
Mehet

Stílus

Helyiség

Szín

Pörgesd meg a kereket, vagy forgasd be a tárcsákat ízlésed szerint és nézd meg a neked szóló tippünket!

Megjelent a legújabb Otthonok és Megoldások magazin