Így lehet felnőtt és letisztult lakásod egyetlen mozdulattal

Így lehet felnőtt és letisztult lakásod egyetlen mozdulattal

Egy diáklány mutat jó példát erre.

Ötletládához ad!

Felnőttnek lenni nehéz. Egyedülálló, független felnőtt nőnek lenni pedig hatalmas kihívás. Ezt a feladatot oldotta meg briliánsan az a mosolygós lány, aki a most következő 25 négyzetméteres szobát  tudja magáénak egy háromszobás albérleten belül.

Egyetemre érkeztem a városba, és későbbi terveim között egy saját lakás vásárlása is szerepel. Így az egyetemi évek alatt szerettem volna olyan otthont, amire nem kell sokat költenem, ezért döntöttem úgy, hogy két másik lánnyal közösen bérelem ki ezt a rendkívüli lakást. Nincs közös helyiségünk a bérlőtársaimmal, ennek hiányában nekem kellett kialakítanom azt a területet is, ahol a vendégeimet fogadhatom. ” – mutatja be a fiatal diáklány az otthonát.

“Ugyanakkor nem az első albérletem ez a belvárosi világos lakás, és minden költözés alkalmával próbáltam lefaragni a cuccaim mennyiségéből. Végül kidobtam mindent, amire nincs szükségem, és lett egy felnőtt, letisztult szobám, amit így kényelmesen lakhatok be” – meséli a fiatal lány, aki nem ragaszkodott a felesleges csecsebecsékhez, csak a ruháit, a könyveit és a legkedvesebb képeit tartotta meg, melyek egyben szobája dekorációjaként is szolgálnak már.

Ez lett az eredménye!

Galéria / 18 kép

Megnézem a galériát

Forrás

Hírlevél feliratkozás

Ha nem akarsz lemaradni az Otthonok & Megoldások cikkeiről, akkor iratkozz fel hírlevelünkre mielőbb!

Feliratkozom
banner
Váltsd valóra lakásálmaidat a Fundamentával
Megnézem
Bezárom
Tipp Antik and Art Budapest – A Millenárison indul újra!

Több mint 10 éves kihagyás után Antik and Art Budapest néven újjáéled a nagy sikerű Antik Enteriőr kiállítás és vásár.

Tipp Így tedd rendbe az otthonod 10 perc alatt

A legtöbb hétköznapi halandó általában nem rendelkezik huszonnégy órás házvezetőnővel, valamint a 21. században bizonyára sem ideje, sem energiája arra, hogy naponta órákat töltsön azzal, hogy gatyába rázza a házat. Viszont te tedd rendbe otthonod seperc alatt!

Stílus Tavaszi DIY ötletek – Frissek, szépek, imádni valók

Napsütés, színek, friss levegő. Ezek mindig jó hatással vannak a kreativitásra. Ha te is érzed a pezsgést, ne fogd vissza magad. Itt vannak a legjobb tavaszi DIY ötletek hozzá.

Friss Az idén április elején lesz a CONSTRUMA

Az idei évben egészen korán, április 3-7. között ismét érdemes kilátogatni a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontba, a CONSTRUMA Otthonteremtési csokorra mindazoknak, akik már építkeznek vagy csak tervezik, vagy épp már a lakásbelső kialakításánál, esetleg a kerttervezésnél tartanak. Mintegy 500 kiállító 5 pavilonban és a szabadterületen vonultatja fel legújabb kínálatát. Gyakorlati bemutatók, ingyenes tanácsadások, akciók színesítik a kínálatot.

Otthon Sorsszerű: a 45. megnézett ingatlant vette meg a 45. születésnapjára – azonnal beleszeretett!

Házigazdánk, Bella 45. születésnapján találta meg álmai otthonát, misztikus módon a 45. ingatlanként, amit a keresgélése alatt végigjárt.

Stíluskerék

minimál
klasszikus
egzotikus
retro
nőies
rusztikus
konyha
nappali
háló
fürdő
dolgozó
gyerek
fekete
fehér
hideg
meleg
pasztell
élénk
Pörgess
Mehet

Stílus

Helyiség

Szín

Pörgesd meg a kereket, vagy forgasd be a tárcsákat ízlésed szerint és nézd meg a neked szóló tippünket!

Megjelent a legújabb Otthonok és Megoldások magazin