Itt vészeli át a Trump család a telet!

Itt vészeli át a Trump család a telet!

Kemény telek várnak Amerikára, de megnyugodhatunk, mert van hova menekülnie az elnöki családnak télvíz idején.

Ötletládához ad!

Itt vészeli át a Trump család a telet!

A rezidencia története, mintha a csillagokban lett volna megírva…
1924-ben majdnem egy évszázaddal azelőtt, hogy Donald Trump az Egyesült Államok elnöke lett, Marjorie Marieweather Post színre lépett Mar-a-Lago-n. 1979-ig élt itt, majd az USA-nak adományozta az ingatlant, amolyan Téli Fehér Ház gyanánt. Majd 1985-ben Donald Trump megvásárolta és amellett, hogy magántulajdonként használja, 1995-ben exkluzív klubbá alakította. Ezután évtizedekkel később M. M. Post kívánsága újra beteljesült és a Trump birtokában lévő ingatlan újra régi funkcióját is betölti: igazi téli menedéket nyújt az elnöki családnak.

Azok, akik az exkluzív klub tagságát magukénak szeretnék tudni, csupán 100 000 dolláros iniciációs díjat, 14 000 dolláros éves díjat és 2 000 dolláros étkezési díjat kell fizetniük. 

Itt vészeli át a Trump család a telet!

Az üdülőhely 20 hektárra terjed ki.

Mar-a-Lago Palm Beach elsőszámú ingatlana, mind méretét és jellegét tekintve. Az épületet Marion Sims Wyeth építész tervezte, a lakberendezés pedig a Joseph Urban munkája volt. Inspirációi a régi korok, a spanyol, velencei és portugál kultúrák voltak, melytől az egész épületet olyan hangulatot kelt, mint egy európai palota.

Itt vészeli át a Trump család a telet!

Belépés csak tagoknak!

A birtok bejárata, egy kapu, melyet átlépve olyan, mintha egy másik országba, de akár másik világba csöppennénk.
Itt vészeli át a Trump család a telet!

Fényűző, de tényleg!

Trump az ingatlan megvásárlásakor szert tett M.M.Post régiségeinek egy részére is, többek között a lenyűgöző 16. századi flamand gobelinekre. Az előcsarnok egyébként zsúfolásig telt arany és aranyozott tárgyakkal. Itt vészeli át a Trump család a telet! Itt vészeli át a Trump család a telet! Itt vészeli át a Trump család a telet! Itt vészeli át a Trump család a telet!

Hírlevél feliratkozás

Ha nem akarsz lemaradni az Otthonok & Megoldások cikkeiről, akkor iratkozz fel hírlevelünkre mielőbb!

Feliratkozom
Friss Lélegzetelállító tér az év legkülönlegesebb komolyzenei koncertjén

Korábban sehol sem látott produkcióval léptek az ötödik alkalommal életre hívott MVM ZENERGIA színpadára a hazai komolyzene nagyjai augusztus 29-én. Az élő zenei műsor mellett nagyszabású fényfestés, extra tartalmak, helyszíni bejelentkezések és interjúk varázsolták el a zenekedvelőket. Az MVM a koncert teljes jegybevételét megduplázta és a teljes összeget idén is jótékony célra ajánlotta fel, a közönségszavazás eredményeként az összeget a Csalogány EGYMI kapja meg.

Felújítás 4 tipp, hogy készítsd fel ablakaidat a hidegebb napokra

Szeretnél minél hatékonyabban megbirkózni a hideggel? Utálod a telet, mert mindig hideg van az otthonodban, a fűtésszámla pedig az egekben jár? Lehetséges, hogy az ablakaid nem tartják a meleget. Mutatjuk, mit tudsz ellene tenni.

Tipp Lakáshitel kiváltása – Milyen esetekben nincs rá mód?

A lakáshitel kiváltása kapcsán számos dolgot át kell gondolnunk, nehogy a végén ráfizessünk. Lássuk, hogy milyen esetben ajánlott, illetve mikor nem lehetséges a kiváltás.

Stílus Bizonyított: 8 dolog, amitől boldogabb lesz egy lakás

A teljes boldogság eléréséhez nincs pontos recept, viszont számos kutató kiderítette, hogy mivel juthatunk közelebb hozzá. Lássuk, hogy melyek ezek.

Felújítás Így játék lesz a zuhanyzó felújítása – Mutatjuk, hogyan kezdj neki

Gondot okoz a zuhanyzó felújítása? Nem mertél még belevágni, mert nem vagy biztos benne? Túl drágának tartod? Tippjeinkkel segítünk megvalósítani!

Stílus Így kell a dohányzóasztalt dekorálni – Te jól csinálod?

Kíváncsi vagy, milyen a trendi dohányzóasztal dekoráció? Szívesen feldobnád a nappalit? Mutatjuk, hogyan csináld!

Stíluskerék

minimál
klasszikus
egzotikus
retro
nőies
rusztikus
konyha
nappali
háló
fürdő
dolgozó
gyerek
fekete
fehér
hideg
meleg
pasztell
élénk
Pörgess
Mehet

Stílus

Helyiség

Szín

Pörgesd meg a kereket, vagy forgasd be a tárcsákat ízlésed szerint és nézd meg a neked szóló tippünket!

Megjelent a legújabb Otthonok és Megoldások magazin