Tipikusan skandináv – Ez a lakás az északi stílus mintadarabja

Tipikusan skandináv – Ez a lakás az északi stílus mintadarabja

Hogy miért szeretjük a tipikus skandináv lakásbelsőket? Mert letisztultak, közvetlenek, és mert nagyon e világiak. Ezért pedig nagyon egyediek.

Ötletládához ad!

Vegyük például ezt a lakást, mely egy az egyben a természetességre épít. Színeit és anyagait egyaránt a falakon kívülről kölcsönözte, és olyan egyszerűséggel vette körül őket, hogy azok eredeti mivoltukban tudjanak érvényesülni. Ehhez elengedhetetlen volt, hogy a földszinten a falakat fehéren hagyja – egyetlen kivétellel. A nappali egyik oldala ugyanis skandináv mintájú tapétát kapott, melytől csak még erősebb az északi összhatás.

De mindig van feljebb. Ebben a lakásban különösen. Azok ugyanis, akik eddig irtóztak már csak a galéria ötletétől is, garantáltan gondolkodóba esnek majd, miközben “felsétálnak” velünk ennek a felső szintre. Mert ha a galéria ilyen hálót és ilyen kreatív dolgozósarkot jelent, akkor ki tudna rá nemet mondani?!

Tipikus skandináv, tökéletes kislakás

Galéria / 19 kép

Megnézem a galériát

Forrás: pufikhomes.com

Hírlevél feliratkozás

Ha nem akarsz lemaradni az Otthonok & Megoldások cikkeiről, akkor iratkozz fel hírlevelünkre mielőbb!

Feliratkozom
Otthon Követendő modell – Megosztani ér!

Ingatlanbefektetések tekintetében Nyári Atilla szokatlan, de övedelmező modellt követ. Megvesz Budapest belvárosában egy kisebb lakást, azt megosztja, így hoz az üzlet jóval nagyobb megtérülést annál, mintha a lakást egyben adná ki.

Otthon A tökéletes minimalista otthon – Minden pontja hibátlan

A tökéletes minimalista otthon titka egyszerű: jó ízlés és megfontoltság. Ha ellesnéd a nagyok titkait, less be galériánkba.

Tipp 4 hasznos tipp, ha otthoni festés előtt állsz – Ezeket fogadd meg!

Egy jól időzített festés igazi felüdülést jelenthet az otthonodnak és a lelkednek egyaránt. Érdemes azonban bizonyos szempontokat szem előtt tartanod, mielőtt belevágsz.

Tipp 5 tipp a makulátlan mosogatógép érdekében – Így mindig működni fog

Háztartásod eszközeit nem árt tisztán és karbantartani, hogy hosszútávon szolgálhassanak téged. Ma a mosogatógéppel kapcsolatban segítünk tisztán látni.

Otthon Hírességek és fényűző nyaralóik – Így nyaralnak a sztárok

A hírességek élete – átlag feletti életszínvonaluk miatt – természetesen mindig izgalmas téma Ma nyaralóikra vetünk egy pillantást!

Stíluskerék

minimál
klasszikus
egzotikus
retro
nőies
rusztikus
konyha
nappali
háló
fürdő
dolgozó
gyerek
fekete
fehér
hideg
meleg
pasztell
élénk
Pörgess
Mehet

Stílus

Helyiség

Szín

Pörgesd meg a kereket, vagy forgasd be a tárcsákat ízlésed szerint és nézd meg a neked szóló tippünket!

Megjelent a legújabb Otthonok és Megoldások magazin