Tipikusan skandináv – Ez a lakás az északi stílus mintadarabja

Tipikusan skandináv – Ez a lakás az északi stílus mintadarabja

Hogy miért szeretjük a tipikus skandináv lakásbelsőket? Mert letisztultak, közvetlenek, és mert nagyon e világiak. Ezért pedig nagyon egyediek.

Ötletládához ad!

Vegyük például ezt a lakást, mely egy az egyben a természetességre épít. Színeit és anyagait egyaránt a falakon kívülről kölcsönözte, és olyan egyszerűséggel vette körül őket, hogy azok eredeti mivoltukban tudjanak érvényesülni. Ehhez elengedhetetlen volt, hogy a földszinten a falakat fehéren hagyja – egyetlen kivétellel. A nappali egyik oldala ugyanis skandináv mintájú tapétát kapott, melytől csak még erősebb az északi összhatás.

De mindig van feljebb. Ebben a lakásban különösen. Azok ugyanis, akik eddig irtóztak már csak a galéria ötletétől is, garantáltan gondolkodóba esnek majd, miközben “felsétálnak” velünk ennek a felső szintre. Mert ha a galéria ilyen hálót és ilyen kreatív dolgozósarkot jelent, akkor ki tudna rá nemet mondani?!

Tipikus skandináv, tökéletes kislakás

Galéria / 19 kép

Megnézem a galériát

Forrás: pufikhomes.com

Hírlevél feliratkozás

Ha nem akarsz lemaradni az Otthonok & Megoldások cikkeiről, akkor iratkozz fel hírlevelünkre mielőbb!

Feliratkozom
Stílus Babaszoba tervezése – A nélkülözhetetlen “tedd és ne tedd” lista hozzá

Gyermeket vártok? A babaszoba tervezése a boldoggal teli 9 hónap egyik legizgalmasabb pontja. Ugyanakkor nagyon frusztráló is tud lenni, főleg, ha nem tudod, hol állj neki. Ha kapaszkodót keresel, egyszerűen fusd át alábbi összegzésünket, melyen összegyűjtöttük a kötelező és a tiltólistás dolgokat a rendezkedéshez.

Stílus “Zene nélkül mit érek én” – A zene, mint dekor otthonunkban

A zene életünk meghatározó eleme. Miért ne lehetne belőle dekoráció otthon? Eláruljuk: nagyon is lehet. Íme, pár inspiráló példa.

Tipp Lakást tervezőasztalról? – Előnyök és hátrányok, amikkel számolnod kell

Lakást tervezőasztalról – egyre többen bevállalják. Mindamellett viszont, hogy sok szempontból logikus lépés, kockázatos is.

Stílus Ha az utazás a mániád, ezek az ötletek neked szólnak

Az utazás elérhetőbb, mint valaha. Emlékezz meg otthonodban is élményeidről, és idézd meg őket nap, mint nap. Megmutatjuk hogyan.

Tipp A festők egy féltve őrzött titka: meszes fal festése diszperzittel

Első hallásra bonyolultnak hangzik, de ne ijedj meg. Kis ügyességgel a meszes fal festése diszperzittel egy saját kezűleg is elvégezhető munka!

Stíluskerék

minimál
klasszikus
egzotikus
retro
nőies
rusztikus
konyha
nappali
háló
fürdő
dolgozó
gyerek
fekete
fehér
hideg
meleg
pasztell
élénk
Pörgess
Mehet

Stílus

Helyiség

Szín

Pörgesd meg a kereket, vagy forgasd be a tárcsákat ízlésed szerint és nézd meg a neked szóló tippünket!

Megjelent a legújabb Otthonok és Megoldások magazin