Tipikusan skandináv – Ez a lakás az északi stílus mintadarabja

Tipikusan skandináv – Ez a lakás az északi stílus mintadarabja

Hogy miért szeretjük a tipikus skandináv lakásbelsőket? Mert letisztultak, közvetlenek, és mert nagyon e világiak. Ezért pedig nagyon egyediek.

Ötletládához ad!

Vegyük például ezt a lakást, mely egy az egyben a természetességre épít. Színeit és anyagait egyaránt a falakon kívülről kölcsönözte, és olyan egyszerűséggel vette körül őket, hogy azok eredeti mivoltukban tudjanak érvényesülni. Ehhez elengedhetetlen volt, hogy a földszinten a falakat fehéren hagyja – egyetlen kivétellel. A nappali egyik oldala ugyanis skandináv mintájú tapétát kapott, melytől csak még erősebb az északi összhatás.

De mindig van feljebb. Ebben a lakásban különösen. Azok ugyanis, akik eddig irtóztak már csak a galéria ötletétől is, garantáltan gondolkodóba esnek majd, miközben “felsétálnak” velünk ennek a felső szintre. Mert ha a galéria ilyen hálót és ilyen kreatív dolgozósarkot jelent, akkor ki tudna rá nemet mondani?!

Tipikus skandináv, tökéletes kislakás

Galéria / 19 kép

Megnézem a galériát

Forrás: pufikhomes.com

Hírlevél feliratkozás

Ha nem akarsz lemaradni az Otthonok & Megoldások cikkeiről, akkor iratkozz fel hírlevelünkre mielőbb!

Feliratkozom
Otthon Tesz-vesz város lakója – Csodalakás Ceglédről

Cegléd egyik utcája tündéri sorházairól híres, mely hangulatában a Tesz-vesz várost idézi. Itt egy örökifjú nagymamához visz az utunk, aki nemcsak a lakásfelújítását vezényelte le egy személyben, de maga dekorálta is otthonát.

Tipp Így lesz háromszor akkora a konyhád átalakítás nélkül – Erre a 10 apró változtatásra lesz szükség

Nem mindenki számára adott a nagy és tágas konyha. Azonban néhány apró változtatással, rendszerezéssel a kis konyhából is kényelmes helyiség varázsolható.

Kert Ültetésre fel! – 7 gyönyörű évelő virág kora tavaszra

A tavasz legszebb része, amikor virágba borul a kert. Ne várj sokáig az ültetéssel: a következő növények hamar tavaszi hangulatba hoznak.

Tipp 12 egyszerűen elkészíthető, de csoda szép tavaszi asztaldísz

Túl vagy a téli “hibernált állapoton”? Szuper, itt az ideje, hogy az új szezonra készülj, méghozzá néhány csinos asztali dísszel.

Tipp Tavaszi nagytakarítás – Erről a 7 dologról ne feledkezz meg, ha nem akarsz félmunkát végezni

Annyira jó érzés arra hazaérni, hogy az otthonunkban rend és tisztaság uralkodik. Egy nagytakarítás azonban, pláne ha az tavaszi fáradtsággal is társul, eléggé kimerítő lehet. A tavasz viszont mindjárt itt van, és nem árt, ha a lakás különböző részein már nekilátsz rendet tenni.

Stíluskerék

minimál
klasszikus
egzotikus
retro
nőies
rusztikus
konyha
nappali
háló
fürdő
dolgozó
gyerek
fekete
fehér
hideg
meleg
pasztell
élénk
Pörgess
Mehet

Stílus

Helyiség

Szín

Pörgesd meg a kereket, vagy forgasd be a tárcsákat ízlésed szerint és nézd meg a neked szóló tippünket!

Megjelent a legújabb Otthonok és Megoldások magazin