Tipikusan skandináv – Ez a lakás az északi stílus mintadarabja

Tipikusan skandináv – Ez a lakás az északi stílus mintadarabja

Hogy miért szeretjük a tipikus skandináv lakásbelsőket? Mert letisztultak, közvetlenek, és mert nagyon e világiak. Ezért pedig nagyon egyediek.

Ötletládához ad!

Vegyük például ezt a lakást, mely egy az egyben a természetességre épít. Színeit és anyagait egyaránt a falakon kívülről kölcsönözte, és olyan egyszerűséggel vette körül őket, hogy azok eredeti mivoltukban tudjanak érvényesülni. Ehhez elengedhetetlen volt, hogy a földszinten a falakat fehéren hagyja – egyetlen kivétellel. A nappali egyik oldala ugyanis skandináv mintájú tapétát kapott, melytől csak még erősebb az északi összhatás.

De mindig van feljebb. Ebben a lakásban különösen. Azok ugyanis, akik eddig irtóztak már csak a galéria ötletétől is, garantáltan gondolkodóba esnek majd, miközben “felsétálnak” velünk ennek a felső szintre. Mert ha a galéria ilyen hálót és ilyen kreatív dolgozósarkot jelent, akkor ki tudna rá nemet mondani?!

Tipikus skandináv, tökéletes kislakás

Galéria / 19 kép

Megnézem a galériát

Forrás: pufikhomes.com

Hírlevél feliratkozás

Ha nem akarsz lemaradni az Otthonok & Megoldások cikkeiről, akkor iratkozz fel hírlevelünkre mielőbb!

Feliratkozom
Otthon Harry herceg és Meghan Markle gyermekének hálószobája

A hercegi pár a babvárás utolsó fázisában van, frogmore-i birtokukon is minden készen áll a kisded érkezésére. Most a babaszoba nyomában jártunk.

Lakások Tetőtér stílusosan – Így is lehet élni ferde falak között

A padlástértől sokan félnek. Pedig a most következő tetőtér stílusosan bizonyítja, hogy jó érzékkel bármilyen térből teljes értékű otthon válhat.

Felújítás Műanyag nyílászárók festése – Így csináld, hogy jól csináld!

A műanyagból készült tárgyak általában nem szorulnak festésre, ez egy hatalmas előnyük. Néha mégis előfordul, hogy esztétikai okokból váltanánk.

Otthon Hibátlanul hangolt galériás kislakás finom homok színekkel

Kis térben élni sok kihívást jelent. Egy lehetséges válasz ezekre, ha felfele is megpróbáljuk kihasználni a lehetőségeinket. Egy galériás kislakás ráadásul jóval több, mint puszta kényszermegoldás.

Tipp Komposzt a lakásban – Igen, abszolút lehetséges!

Komposzt bizony nem csak kertben készíthető. Hulladékaid egy részéből lakásban is készíthetsz magas szervesanyag-tartalmú anyagot.

Stíluskerék

minimál
klasszikus
egzotikus
retro
nőies
rusztikus
konyha
nappali
háló
fürdő
dolgozó
gyerek
fekete
fehér
hideg
meleg
pasztell
élénk
Pörgess
Mehet

Stílus

Helyiség

Szín

Pörgesd meg a kereket, vagy forgasd be a tárcsákat ízlésed szerint és nézd meg a neked szóló tippünket!

Megjelent a legújabb Otthonok és Megoldások magazin