Taylor Swift otthonai – Mert- hogy nem csak egy van neki

Taylor Swift amerikai énekesőt elsősorban igen sikeres zenei karrierjéről, szerelmes balladáiról és rejtélyes dalszövegeiről ismerjük. A sok millió eladott példányszámú kis- és nagylemez mellett azonban ingatlanjainak számát sem egyszerű fejben tartani.

Ötletládához ad!

Taylor Swift sok millió dolláros vagyona gyakorlatilag felbecsülhetetlen. Talán ebből is adódik, hogy a csodás házak, zöldellő birtokok és a tengerparti séták nagy rajongója. Nem kis ingatlanbefektetései között találhatunk New York-i luxus penthouse lakást, kaliforniai ranch-ot és Tennesse-beli apró házikót is. Biztos lehet benne, hogy akárhol is jár az Egyesült Államokban, mindenhol várja egy (vagy több) jól karbantartott luxusotthon.

  • Tribeca Penthouse

A New York-ban található trendi Tribeca-negyedben vásárolt penthouse nem egyszerűen egy lakásból áll. Swift kisasszony kapásból két egymás melletti, összenyitható lakást vásárolt meg A Gyűrűk Ura rendezőjétől, Peter Jacksontól. A kettő összenyitásával egy szolid, 10 hálószobával és 10 fürdőszobával megáldott ingatlanra tett szert.

Taylor Swift otthonai – Mert- hogy nem csak egy van neki
  • Rhode Island tengerparti villa

A szintén keleti-parti beruházások egyike a Rhode Island partszakaszán található impozáns „beach house”. Ez a hatalmas alapterületű birtok egyik oldalon a tengerrel határos. Az énekesnő összes A-listás partijának helyszíneként szolgál a maga hét vendégszobájával, nyolc kandallójával és a hatalmas úszómedencével.

Taylor Swift otthonai – Mert- hogy nem csak egy van neki
  • Beverly Hills birtok

Taylor Swift összesen három ingatlannal rendelkezik Kaliforniában, amelyből a leglátványosabb kétségkívül az a Bevery Hills-en található birtok, amely a maga két teniszpályájával, úszómedencéjével és hatalmas alapterületével egyedülálló. Szintén a közelben található az a ranch, amely egy önálló borospincével is rendelkezik.

Taylor Swift otthonai – Mert- hogy nem csak egy van neki
  • Nashville-i otthon

Az énekesnő Nashville-ből származik, így nem is csoda, hogy élete első ingatlanpiaci beruházása is itt történt. Ő maga kifejezetten csajosként definiálja ezt a modern penthouse lakást, a maga faltól falig érő üvegablakaival, melyek csodás panorámát biztosítanak az előttük elterülő városra.

Taylor Swift otthonai – Mert- hogy nem csak egy van neki
Fundatipp
Kis lakásodat nagyobbra cserélnéd? Vágj bele a Fundamentával!
Kérj visszahívást a részletekért! most
Visszahívást kérek!

Köszönjük szépen érdeklődésedet!

Köszönjük érdeklődésedet! A megadott elérhetőségen kollégánk hamarosan felkeres téged!

Valami hiba történt.

Munkatársaink már dolgoznak a problémán, kérünk gyere vissza pár perc múlva.

Hírlevél feliratkozás

Ha nem akarsz lemaradni az Otthonok & Megoldások cikkeiről, akkor iratkozz fel hírlevelünkre mielőbb!

Feliratkozom
Gyerek Gyerekek és a házimunka – Így neveljük őket otthontudatosságra

Ha jót akarunk gyermekünknek, már korán megbízzuk különféle feladatokkal oahaza. Bár rövid távon a házimunka leosztása kemény feladat, annak hatása egy életen át kitart majd.

Otthon Tényleg nincs lehetetlen! Így változott OTTHONNÁ egy taszári katonalakás

Bármennyire reménytelennek is tűnik elsőre, kitartó munkával, némi saját (kéz)erővel és kellő türelemmel bármilyen térből lehet valódi otthon. Így járt ez a taszári katonalakás is.

Otthon Kis szobák, szűk terek – A legjobb megoldás a tolóajtó

A tolóajtó számos esetben nyújt praktikus megoldást. És szerencsére ma már annyi a lehetőség, hogy esztétikailag sem kell kompromisszumokat hoznunk.

Otthon Fák köré épült társasház – Amikor mi igazodunk a természethez

Lehet (a levegőbe) beszélni a környezetvédelemről, és lehet tenni is érte. Tökéletes példával szolgálnak utóbbira azok, akiknek a fejében ez a fák köré épült társasház megszületett.

Tipp Lehetőségek az ágy alatti tér kihasználására – 4 alternatívát mutatunk

Mindig az a fránya helyszűke... Most jobbnál jobb tippeket hoztunk az ágy alatti tér megfelelő kihasználására, hogy többé ne legyen ilyen gondod.

Stíluskerék

minimál
klasszikus
egzotikus
retro
nőies
rusztikus
konyha
nappali
háló
fürdő
dolgozó
gyerek
fekete
fehér
hideg
meleg
pasztell
élénk
Pörgess
Mehet

Stílus

Helyiség

Szín

Pörgesd meg a kereket, vagy forgasd be a tárcsákat ízlésed szerint és nézd meg a neked szóló tippünket!

Megjelent a legújabb Otthonok és Megoldások magazin