Íme Nick Carter kisfiának gyönyörű babaszobája!

Íme Nick Carter kisfiának gyönyörű babaszobája!

Íme a Backstreet Boys legismertebb tagjának, Nick Carter nemrég született kisfiának a csodálatosan gyönyörű és nagyon édes babaszobája.

Ötletládához ad!

Nick Carter 2016 tavaszán apa lett. Felesége (és egyben gyermeke anyja), valamint a népszerű tervező páros Stephanie Avila és Tori Swaim pedig megálmodták és meg is alkották az egyik legcukibb babaszobát, amit valaha láttál.

Íme Nick Carter fiának, Odinnak a babaszobája!

Egy gyermek érkezése hatalmas nagy öröm a családnak. Amint megtudják a nagy hírt a szülők, máris tervezgetésbe kezdenek. Legyen-e külön szobája? Ha igen, melyik legyen? Hogy kerüljön a kiságy? Milyen szín domináljon? Milyen legyen a tapéta? És a bútorok. Rengeteg kérdés és még több válasz(tási) lehetőség. Nick Carter és felesége segítségére Stephanie Acila és Tori Swaim tervezők érkeztek, akik első kisfiuk érkezésére egy csodálatos babaszobát hoztak létre.
04

Az első és legfontosabb a “hozott”, már meglévő dolgok megismerése volt. Ilyen volt a kiságy és a másik Backstreet Boy-tól, AJ McLeantől kapott bölcső. Mindkettő fából készült, így a tervezők már könnyebben el tudtak indulni

05

Természetes anyagokkal és színekkel dolgoztak végig, azokban gondolkoztak. Ezután azonban még továbbra is az egyik legfontosabb feladat várt rájuk: a tapéta kiválasztása. Számtalan verziót végignéztek, végül a két ajánlott minta közül a szülők, Nick Carter és felesége a képen látható léggömböket ábrázoló natúr, de annál különlegesebb tapétát választották. 11


03 06

Az egész szobában a természetes színek dominálnak, és a fa. Nem látni babakék, vagy élénk dolgokat, barnát, bézst, fehéret, natúr színeket viszont annál inkább. 07

01

15 16

A tervezők elmondták, nehéz dolguk volt, a szobának ugyanis négy ajtaja van. Bár szerencséjük volt mégis, mert a szoba elég nagy, hogy minden bútor számára legyen elegendő hely.
08

Kedvencünk a komód, ami nem kifejezetten pelenkázó szekrény, mégis megoldható rajta a pelenkázás addig, amíg szükséges. És utána se kell megszabadulni tőle. Ez cél is volt, hogy olyan szobát hozzanak létre, olyan bútorokkal, amit nem kell évente lecserélni, megváltoztatni, hanem a kis Odinnal együtt fog tudni nőni, változni, átalakulni.

14

A szobában található egy nagy tükör is a komód felett, ami a szülők nagy kedvence, a fotel mellett található kisasztal mellett. 09

12 13

Hogy tetszik neked a szoba?

Hírlevél feliratkozás

Ha nem akarsz lemaradni az Otthonok & Megoldások cikkeiről, akkor iratkozz fel hírlevelünkre mielőbb!

Feliratkozom
Friss Jól szellőző hálószoba, kellemes klíma és fényviszonyok, hogy pont úgy induljon a nap, ahogy szeretnéd

A hálószoba a ház, lakás legintimebb területe, ide bújunk el párunkkal, itt hajtjuk fejünket pihenésre éjszakára. Fontos, hogy ez a szoba kellemes érzetet keltsen bennünk, kényelmes legyen, és biztosítsa számunkra mindazt a komfortot, amire vágyunk. A szobának kialakításában biztosítania kell nyugalmunkat, intim szféránk megőrzését és az egészséges klímát is. A VELUX tetőtéri ablakok minderre megoldást kínálnak számunkra.

Otthon Íme, a villa, ahol Jackie Kennedy töltötte a nászútját

A luxushotel 1926-27-ben készült, a tervezője pedig Reginald Johnson építész és Ralph Stevens tájépítész voltak. Kettejük szakértelme az épített környezet és a természet gyönyörű kettősét adja. A luxusüdülő tökéletesen vegyíti az art decot a mediterrán építészettel, a spanyol gyarmati, illetve mór stílussal.  Az évtizedek alatt a szállodának több tulajdonosa is volt, így többek között San […]

Tipp Új mikroközösség – Így lesz 1-ből 3

Az ingatlanzsonglőrködés nagymestereinek ma már meg sem kottyan egy közepes lakást két részre osztani. Az új kihívás olyan lakást találni a piacon, amelyből három minigarzon alakítható ki. Ez nemcsak izgalmas feladat, hanem kiadás esetén jobban is csilingel a kassza, további jó hírünk pedig hogy ez is finanszírozható Fundamenta Lakásszámlával.

Stílus Álom luxuskivitelben – A fürdőszoba falai között is

A fürdőszoba otthonunk egyik fontos relaxációs pontja. Nincs más választásunk hát, mint szépen berendezni, és hívogató hangulatot teremteni benne.

Tipp Mikor kell lecserélni a háztartási eszközöket? – Tippek szakértőktől

Igen, jól sejted, azt a szivacsot, ami a mosogatód szélén áll, már lassan ki kéne dobnod. De milyen gyakran szükséges cserélni az alapvető háztartási eszközöket?

Stílus Most meggyőzünk: ezért fesd a falakat szürkére

Már egy ideje tudjuk, hogy a szürkének ötven árnyalata is létezik. Most bemutatjuk ezt a belsőépítészet világában is.

Stíluskerék

minimál
klasszikus
egzotikus
retro
nőies
rusztikus
konyha
nappali
háló
fürdő
dolgozó
gyerek
fekete
fehér
hideg
meleg
pasztell
élénk
Pörgess
Mehet

Stílus

Helyiség

Szín

Pörgesd meg a kereket, vagy forgasd be a tárcsákat ízlésed szerint és nézd meg a neked szóló tippünket!

Megjelent a legújabb Otthonok és Megoldások magazin