Íme Nick Carter kisfiának gyönyörű babaszobája!

Íme Nick Carter kisfiának gyönyörű babaszobája!

Íme a Backstreet Boys legismertebb tagjának, Nick Carter nemrég született kisfiának a csodálatosan gyönyörű és nagyon édes babaszobája.

Ötletládához ad!

Nick Carter 2016 tavaszán apa lett. Felesége (és egyben gyermeke anyja), valamint a népszerű tervező páros Stephanie Avila és Tori Swaim pedig megálmodták és meg is alkották az egyik legcukibb babaszobát, amit valaha láttál.

Íme Nick Carter fiának, Odinnak a babaszobája!

Egy gyermek érkezése hatalmas nagy öröm a családnak. Amint megtudják a nagy hírt a szülők, máris tervezgetésbe kezdenek. Legyen-e külön szobája? Ha igen, melyik legyen? Hogy kerüljön a kiságy? Milyen szín domináljon? Milyen legyen a tapéta? És a bútorok. Rengeteg kérdés és még több válasz(tási) lehetőség. Nick Carter és felesége segítségére Stephanie Acila és Tori Swaim tervezők érkeztek, akik első kisfiuk érkezésére egy csodálatos babaszobát hoztak létre.
04

Az első és legfontosabb a “hozott”, már meglévő dolgok megismerése volt. Ilyen volt a kiságy és a másik Backstreet Boy-tól, AJ McLeantől kapott bölcső. Mindkettő fából készült, így a tervezők már könnyebben el tudtak indulni

05

Természetes anyagokkal és színekkel dolgoztak végig, azokban gondolkoztak. Ezután azonban még továbbra is az egyik legfontosabb feladat várt rájuk: a tapéta kiválasztása. Számtalan verziót végignéztek, végül a két ajánlott minta közül a szülők, Nick Carter és felesége a képen látható léggömböket ábrázoló natúr, de annál különlegesebb tapétát választották. 11


03 06

Az egész szobában a természetes színek dominálnak, és a fa. Nem látni babakék, vagy élénk dolgokat, barnát, bézst, fehéret, natúr színeket viszont annál inkább. 07

01

15 16

A tervezők elmondták, nehéz dolguk volt, a szobának ugyanis négy ajtaja van. Bár szerencséjük volt mégis, mert a szoba elég nagy, hogy minden bútor számára legyen elegendő hely.
08

Kedvencünk a komód, ami nem kifejezetten pelenkázó szekrény, mégis megoldható rajta a pelenkázás addig, amíg szükséges. És utána se kell megszabadulni tőle. Ez cél is volt, hogy olyan szobát hozzanak létre, olyan bútorokkal, amit nem kell évente lecserélni, megváltoztatni, hanem a kis Odinnal együtt fog tudni nőni, változni, átalakulni.

14

A szobában található egy nagy tükör is a komód felett, ami a szülők nagy kedvence, a fotel mellett található kisasztal mellett. 09

12 13

Hogy tetszik neked a szoba?

Hírlevél feliratkozás

Ha nem akarsz lemaradni az Otthonok & Megoldások cikkeiről, akkor iratkozz fel hírlevelünkre mielőbb!

Feliratkozom
Tipp Tarts rendet az ékszerek között – Ezekkel a rendezőkkel nem lesz nehéz

Mindenki fiókjában ott vannak azok a kedvenc ékszerek, melyektől igazán jól érzi magát a bőrében. Tartsd őket rendben, hogy könnyen kéznél legyenek mindig!

Otthon Követendő modell – Megosztani ér!

Ingatlanbefektetések tekintetében Nyári Atilla szokatlan, de övedelmező modellt követ. Megvesz Budapest belvárosában egy kisebb lakást, azt megosztja, így hoz az üzlet jóval nagyobb megtérülést annál, mintha a lakást egyben adná ki.

Otthon A tökéletes minimalista otthon – Minden pontja hibátlan

A tökéletes minimalista otthon titka egyszerű: jó ízlés és megfontoltság. Ha ellesnéd a nagyok titkait, less be galériánkba.

Tipp 4 hasznos tipp, ha otthoni festés előtt állsz – Ezeket fogadd meg!

Egy jól időzített festés igazi felüdülést jelenthet az otthonodnak és a lelkednek egyaránt. Érdemes azonban bizonyos szempontokat szem előtt tartanod, mielőtt belevágsz.

Tipp 5 tipp a makulátlan mosogatógép érdekében – Így mindig működni fog

Háztartásod eszközeit nem árt tisztán és karbantartani, hogy hosszútávon szolgálhassanak téged. Ma a mosogatógéppel kapcsolatban segítünk tisztán látni.

Stíluskerék

minimál
klasszikus
egzotikus
retro
nőies
rusztikus
konyha
nappali
háló
fürdő
dolgozó
gyerek
fekete
fehér
hideg
meleg
pasztell
élénk
Pörgess
Mehet

Stílus

Helyiség

Szín

Pörgesd meg a kereket, vagy forgasd be a tárcsákat ízlésed szerint és nézd meg a neked szóló tippünket!

Megjelent a legújabb Otthonok és Megoldások magazin