Szinte hihetetlen! Ennyi minden elfér 34 négyzetméteren

Szinte hihetetlen! Ennyi minden elfér 34 négyzetméteren

Pedig egy ennél másfélszer nagyobb lakást is hajlamosak vagyunk kicsinek gondolni. Ebből is látszik: nem a méret a lényeg.

Ötletládához ad!

Hanem az elrendezés, a térkihasználás, és az anyagok és színek játékával nyert optikai hatások. Ezekből épül fel az alábbi lakás is – egyetlen kivétellel. Az alapárnyalatként választott mélykék ugyanis nem segítik elő, hogy a fények átjárják a lakásbelsőt.

De szerencsére ablakokból nincs hiány, melyek a magas mennyezettel együtt gondoskodnak az enteriőr légiességéről. Tradicionális és modern hangulatvilágok találkoznak ezen a néhány négyzetméteren, a kontraszt azonban mégsem szétfeszíti, sokkal inkább teljessé teszi a lakást. Egyetlen szoba, egy nyitott konyha, mellette a nappali és a fürdő – mindennek megvan tehát a maga tere, nincsenek többfunkciós zónák, ahogy a különféle napszakok sem torlódnak egymásra. Ez a lakás önmagában véve zseniális bizonyíték arra, hogy egy kicsi helyet is lehet kényelmessé és teljes értékűvé tenni. “Mindössze” stílusérzék és okos térgazdálkodás kell hozzá.

Galéria / 14 kép

Megnézem a galériát

Forrás: kvartirastudio.ru

Hírlevél feliratkozás

Ha nem akarsz lemaradni az Otthonok & Megoldások cikkeiről, akkor iratkozz fel hírlevelünkre mielőbb!

Feliratkozom
banner
Váltsd valóra lakásálmaidat! Válaszd a Fundamentát, az otthonteremtés szakértőjét
Megnézem
Bezárom
Tipp Antik and Art Budapest – A Millenárison indul újra!

Több mint 10 éves kihagyás után Antik and Art Budapest néven újjáéled a nagy sikerű Antik Enteriőr kiállítás és vásár.

Tipp Így tedd rendbe az otthonod 10 perc alatt

A legtöbb hétköznapi halandó általában nem rendelkezik huszonnégy órás házvezetőnővel, valamint a 21. században bizonyára sem ideje, sem energiája arra, hogy naponta órákat töltsön azzal, hogy gatyába rázza a házat. Viszont te tedd rendbe otthonod seperc alatt!

Stílus Tavaszi DIY ötletek – Frissek, szépek, imádni valók

Napsütés, színek, friss levegő. Ezek mindig jó hatással vannak a kreativitásra. Ha te is érzed a pezsgést, ne fogd vissza magad. Itt vannak a legjobb tavaszi DIY ötletek hozzá.

Friss Az idén április elején lesz a CONSTRUMA

Az idei évben egészen korán, április 3-7. között ismét érdemes kilátogatni a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontba, a CONSTRUMA Otthonteremtési csokorra mindazoknak, akik már építkeznek vagy csak tervezik, vagy épp már a lakásbelső kialakításánál, esetleg a kerttervezésnél tartanak. Mintegy 500 kiállító 5 pavilonban és a szabadterületen vonultatja fel legújabb kínálatát. Gyakorlati bemutatók, ingyenes tanácsadások, akciók színesítik a kínálatot.

Otthon Sorsszerű: a 45. megnézett ingatlant vette meg a 45. születésnapjára – azonnal beleszeretett!

Házigazdánk, Bella 45. születésnapján találta meg álmai otthonát, misztikus módon a 45. ingatlanként, amit a keresgélése alatt végigjárt.

Stíluskerék

minimál
klasszikus
egzotikus
retro
nőies
rusztikus
konyha
nappali
háló
fürdő
dolgozó
gyerek
fekete
fehér
hideg
meleg
pasztell
élénk
Pörgess
Mehet

Stílus

Helyiség

Szín

Pörgesd meg a kereket, vagy forgasd be a tárcsákat ízlésed szerint és nézd meg a neked szóló tippünket!

Megjelent a legújabb Otthonok és Megoldások magazin