Romatikus, olasz, tetőtéri lakás! Elolvadsz tőle!

Romatikus, olasz, tetőtéri lakás! Elolvadsz tőle!

Édesen stílusos modenai lakást mutatunk be Nektek, mely álmaink tetőtéri lakásának valódi mása! Kifinomult ízlés és stílusos megoldások!

Ötletládához ad!

Romatikus, olasz, tetőtéri lakás! Elolvadsz tőle!

A Charme Quartopiano nevű apartman Modena történelmi központjában helyezkedik el. Az olasz és francia vintage találkozása, ahol a provancei hangulat és a romantikus olasz idill keveredik! Minden darab egy történetet mesél!
Romatikus, olasz, tetőtéri lakás! Elolvadsz tőle!

A látszógerendás mennyezet megalapozza az intim hangulatot, melyet a fehér színnel tovább emeltek a tulajdonosok. Sok a sajátkezű bútor és antik tárgy felújítás, mely csodálatosan érvényesül a felújított lakásban, mely egy másfél évszázados épület tetőterében helyezkedik el.
Romatikus, olasz, tetőtéri lakás! Elolvadsz tőle!

“Főzés közben elfelejtkezünk arról, hogy melyik évszázadban is élünk, ezen a helyen!” Romatikus, olasz, tetőtéri lakás! Elolvadsz tőle! Romatikus, olasz, tetőtéri lakás! Elolvadsz tőle!

Romatikus, olasz, tetőtéri lakás! Elolvadsz tőle! Romatikus, olasz, tetőtéri lakás! Elolvadsz tőle!
Romatikus, olasz, tetőtéri lakás! Elolvadsz tőle! Romatikus, olasz, tetőtéri lakás! Elolvadsz tőle! Romatikus, olasz, tetőtéri lakás! Elolvadsz tőle! Romatikus, olasz, tetőtéri lakás! Elolvadsz tőle!

Hírlevél feliratkozás

Ha nem akarsz lemaradni az Otthonok & Megoldások cikkeiről, akkor iratkozz fel hírlevelünkre mielőbb!

Feliratkozom
Friss Lélegzetelállító tér az év legkülönlegesebb komolyzenei koncertjén

Korábban sehol sem látott produkcióval léptek az ötödik alkalommal életre hívott MVM ZENERGIA színpadára a hazai komolyzene nagyjai augusztus 29-én. Az élő zenei műsor mellett nagyszabású fényfestés, extra tartalmak, helyszíni bejelentkezések és interjúk varázsolták el a zenekedvelőket. Az MVM a koncert teljes jegybevételét megduplázta és a teljes összeget idén is jótékony célra ajánlotta fel, a közönségszavazás eredményeként az összeget a Csalogány EGYMI kapja meg.

Tipp Lakásriasztó kisokos – Minden információt egy helyen megtalálsz

Manapság évről évre nagyobb értéket képviselnek az ingatlanok, illetve az ingatlanokban megtalálható tárgyak is, így a védelmükről érdemes gondoskodni. Jó megoldás erre egy lakásriasztó, aminek az optimális beszereléséről ebben a cikkben tájékozódhatnak.

Felújítás 4 tipp, hogy készítsd fel ablakaidat a hidegebb napokra

Szeretnél minél hatékonyabban megbirkózni a hideggel? Utálod a telet, mert mindig hideg van az otthonodban, a fűtésszámla pedig az egekben jár? Lehetséges, hogy az ablakaid nem tartják a meleget. Mutatjuk, mit tudsz ellene tenni.

Tipp Lakáshitel kiváltása – Milyen esetekben nincs rá mód?

A lakáshitel kiváltása kapcsán számos dolgot át kell gondolnunk, nehogy a végén ráfizessünk. Lássuk, hogy milyen esetben ajánlott, illetve mikor nem lehetséges a kiváltás.

Stílus Bizonyított: 8 dolog, amitől boldogabb lesz egy lakás

A teljes boldogság eléréséhez nincs pontos recept, viszont számos kutató kiderítette, hogy mivel juthatunk közelebb hozzá. Lássuk, hogy melyek ezek.

Felújítás Így játék lesz a zuhanyzó felújítása – Mutatjuk, hogyan kezdj neki

Gondot okoz a zuhanyzó felújítása? Nem mertél még belevágni, mert nem vagy biztos benne? Túl drágának tartod? Tippjeinkkel segítünk megvalósítani!

Stíluskerék

minimál
klasszikus
egzotikus
retro
nőies
rusztikus
konyha
nappali
háló
fürdő
dolgozó
gyerek
fekete
fehér
hideg
meleg
pasztell
élénk
Pörgess
Mehet

Stílus

Helyiség

Szín

Pörgesd meg a kereket, vagy forgasd be a tárcsákat ízlésed szerint és nézd meg a neked szóló tippünket!

Megjelent a legújabb Otthonok és Megoldások magazin