Piacra került a mesés Jackson-villa! Járjuk körbe együtt a popkirály egykori otthonát!

Piacra került a mesés Jackson-villa! Járjuk körbe együtt a popkirály egykori otthonát!

Neverland után egy újabb villa, ami legalább olyan izgalmas, és nem kevésbé különleges. Jacko sajátos világának újabb szintere tárul fel előttünk.

Ötletládához ad!
Fundatipp
Valósítsd meg terveidet Fundamentával!
Kérj most visszahívást a részletekért!
Visszahívást kérek!

Köszönjük szépen érdeklődésedet!

Köszönjük érdeklődésedet! A megadott elérhetőségen kollégánk hamarosan felkeres téged!

Valami hiba történt.

Munkatársaink már dolgoznak a problémán, kérünk gyere vissza pár perc múlva.

A most következő rezidencia sok szempontból különleges. Egyrészt már az elhelyezkedése sem mindennapi, hiszen New York előkelő negyedében, az Upper East Side-on található. Másrészt a lakás korábbi tulajdonosainak névsora kellőképp veretes, köztük olyan világsztárokkal, mint például a pop királya, Michael Jackson. És ha ez még mindig nem lenne elég: mind kívülről, mind belülről tömény luxus és extravagancia jellemzi. Mindezek fényében talán nem is annyira meglepő, hogy az ingatlan piaci értéke a csillagokon is messze túlmutat: 39 millió dollárt (azaz közel 10 milliárd forintot) kóstol.

A hét hálószobás villa 1898-ban épült, de hiába járt el felette az idő, a mai napig sokat megőrzött eredeti hangulatából. Így például a kezdetektől fogva tölgyfa padlózat díszíti, de az aranyozott üvegdíszek is a régi korok emlékét őrzik. A ház egészében összesen tíz fa tűzelésű kandalló található. Ebbe a régies enteriőrbe szövődik bele Jacko modern ízlésvilága, a jelenkori dizájn magas szintű luxussal átitatva. Kivülről egy hatalmas kert öleli át a villát, és megannyi erkélye is van. No, meg persze egy teljesen berendezett terasza. Járjatok ti is a csodájára!

Galéria / 17 kép

Megnézem a galériát

Forrás: elledecor.com

Hírlevél feliratkozás

Ha nem akarsz lemaradni az Otthonok & Megoldások cikkeiről, akkor iratkozz fel hírlevelünkre mielőbb!

Feliratkozom
Otthon Egy eladásra felkészített budafoki panellakáson mutatjuk be, mi az a home staging!

Az ingatlan vonzóvá tétele, felkészítése az eladásra. A műfaj az angolszász lakáskultúrában ismert és elismert, de egyre többen alkalmazzák Európában is.

Tipp Redőny vagy reluxa? – A legfontosabb előnyök egy helyen

Bármennyire is imádjuk a napsütést és a természetes fényt, jó néha kizárni ezeket. De mi az okosabb megoldás? Redőny vagy reluxa?

Kert Ilyen egy autodidakta kertépítő és lakberendező birodalma – lélegzetelállító fotók!

A télben a legfájóbb a színek hiánya. Fejezetünk, mely a téli tervezgetésre és tavaszi megvalósításra buzdít, tartogat egy színes anyagot, mert bizony jó a nyári emlékeket télvíz idején elővenni. Irány a titkok kertje, azaz Uliczki Dóra autodidakta kertépítő és lakberendező birodalma.

Stílus Tavaszi hygge életérzés a lakásodban

Tavaszi hygge életérzés a lakásodbanA dánok kedvenc kifejezéséről, vagyis a „hygge”-ről legtöbbünknek puha, meleg porkócok, mécsestartók, gyertyák, közös téli esték jutnak eszünkbe. Nem is kérdés, hogy a hygge életérzés létjogosultságát skandináv eredete okán kézenfekvő az őszi-téli szezonnal párosítani, ugyanakkor tavasszal sem lehetetlen belecsempészni az életünkbe.

Felújítás Így jártam, amikor ablakcserére adtam a fejem

Ablakcsere: erre a szóra 361 ezer oldalt talál a Google. Nincs hát egyszerű helyzetben az, aki ablakcsere előtt áll, és a megfelelő vállalkozót keresi erre a feladatra.

Stíluskerék

minimál
klasszikus
egzotikus
retro
nőies
rusztikus
konyha
nappali
háló
fürdő
dolgozó
gyerek
fekete
fehér
hideg
meleg
pasztell
élénk
Pörgess
Mehet

Stílus

Helyiség

Szín

Pörgesd meg a kereket, vagy forgasd be a tárcsákat ízlésed szerint és nézd meg a neked szóló tippünket!

Megjelent a legújabb Otthonok és Megoldások magazin