Ilyen a tökéletes loft lakás! Tágas, modern, otthonos és fiatalos

Ilyen a tökéletes loft lakás! Tágas, modern, otthonos és fiatalos

Bontott téglafal, fém gerendák és burkolatok, dobozolás nélküli csövek, felületi elektromos kábelezés, haszonelvű világítás – az ipari stílusra jellemzői. Ezek eredménye egy rideg, erőteljes hangulatú lakás is lehetne. De nem ebben az otthonban.

Ötletládához ad!

Ez a lakás nagyon is élő és jellegzetes. Az ékszerszín árnyalatok, a színes, hangsúlyos bútorok és virágok, a hagyományos sziluettek és a hívogató falfestmények, a meleg felületű szőnyegek összeállnak, és egy tartalommal gazdag ipari megjelenést alkotnak, amelyet akár még hangulatosnak is nevezhetnénk.

Ilyen a tökéletes loft lakás! Tágas, modern, otthonos és fiatalos

Bár az ipari lakberendezés egy modern és nagyon divatos tendencia, sokak számára kissé hideg és üres lehet. De ahogy ennél a loftnál is, az ékkőszínek –  mint például a gránátvörös fotel árnyalata – új személyiséget adnak a szobának. A színesen kárpitozott bútorok pedig vizuálisan hoznak melegséget a lakás egészébe. Tökéletes ellentétben áll a pompás, vörös szék a smaragdzöld növényekkel, együtt azonban még jobban kiemelik a növények és a bútor szépségét.

Galéria / 11 kép

Megnézem a galériát

Mi egyenesen imádjuk! És te? Élnél itt?

Hírlevél feliratkozás

Ha nem akarsz lemaradni az Otthonok & Megoldások cikkeiről, akkor iratkozz fel hírlevelünkre mielőbb!

Feliratkozom
Tipp Antik and Art Budapest – A Millenárison indul újra!

Több mint 10 éves kihagyás után Antik and Art Budapest néven újjáéled a nagy sikerű Antik Enteriőr kiállítás és vásár.

Tipp Így tedd rendbe az otthonod 10 perc alatt

A legtöbb hétköznapi halandó általában nem rendelkezik huszonnégy órás házvezetőnővel, valamint a 21. században bizonyára sem ideje, sem energiája arra, hogy naponta órákat töltsön azzal, hogy gatyába rázza a házat. Viszont te tedd rendbe otthonod seperc alatt!

Stílus Tavaszi DIY ötletek – Frissek, szépek, imádni valók

Napsütés, színek, friss levegő. Ezek mindig jó hatással vannak a kreativitásra. Ha te is érzed a pezsgést, ne fogd vissza magad. Itt vannak a legjobb tavaszi DIY ötletek hozzá.

Friss Az idén április elején lesz a CONSTRUMA

Az idei évben egészen korán, április 3-7. között ismét érdemes kilátogatni a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontba, a CONSTRUMA Otthonteremtési csokorra mindazoknak, akik már építkeznek vagy csak tervezik, vagy épp már a lakásbelső kialakításánál, esetleg a kerttervezésnél tartanak. Mintegy 500 kiállító 5 pavilonban és a szabadterületen vonultatja fel legújabb kínálatát. Gyakorlati bemutatók, ingyenes tanácsadások, akciók színesítik a kínálatot.

Otthon Sorsszerű: a 45. megnézett ingatlant vette meg a 45. születésnapjára – azonnal beleszeretett!

Házigazdánk, Bella 45. születésnapján találta meg álmai otthonát, misztikus módon a 45. ingatlanként, amit a keresgélése alatt végigjárt.

Stíluskerék

minimál
klasszikus
egzotikus
retro
nőies
rusztikus
konyha
nappali
háló
fürdő
dolgozó
gyerek
fekete
fehér
hideg
meleg
pasztell
élénk
Pörgess
Mehet

Stílus

Helyiség

Szín

Pörgesd meg a kereket, vagy forgasd be a tárcsákat ízlésed szerint és nézd meg a neked szóló tippünket!

Megjelent a legújabb Otthonok és Megoldások magazin