Kiakadsz, ha meglátod Oprah Winfrey új villáját és annak árát!

Kiakadsz, ha meglátod Oprah Winfrey új villáját és annak árát!

A műsorvezető nemrég vásárolt, legújabb ingatlanától garantáltan eláll a lélegzeted. Hát még az árától!

Ötletládához ad!

A műsorvezető a legtöbb Hollywood-i hírességgel ellentétben nem Malibuban, vagy Hawaii-n, hanem a Colorado-i Telluride-ban vásárolta meg legújabb ingatlanát. A meleg, a napsütés, a tengerpart és a víz helyett a hegyeket, a havakat, az erdőt és a természetet választotta. Busás ára is volt azonban ennek, a villa ugyanis 14 millió dollárba, vagyis nagyjából 4 milliárd forintba került.

Ezért cserébe azonban Oprah-nak olyan luxusban lesz része, amelyről legtöbbünk csak álmodik. A híresség viszont mostantól akkor élvezheti az új otthona nyújtotta extrákat, amikor csak szeretné. Ilyen például a 800 négyzetméteres villában található 7 személyes pezsgőfürdő, a moziszoba biliárdasztallal és bárpulttal, a sárszoba, a jelenleg több mint 1000 bort rejtő borospince, amelyből egy bányákban is található vasút visz át a közeli sípályára. És akkor még nem is említettük a számtalan csodálatos háló- és fürdőszobát, a nappalikat, és a konyhát, a gyönyörű teraszt, a lélegzetelállító kilátással és a szédítő magasságban az erdő fáinak lombkoronái között megépített szabadtéri sütögetőt.

És most jöjjenek a leírtak képek formájában is: 01 02 03 04 05 06 07 09 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23

Mit szólsz a villához? És az árához? Szerinted ez már túlzás vagy Oprah helyében te is ilyen luxusingatlant vásárolnál?

Ha nem akarsz lemaradni az Otthonok&Megoldások cikkeiről, akkor iratkozz fel hírlevelünkre mielőbb!
<< Ezt ITT tudod megtenni! >>

Hírlevél feliratkozás

Ha nem akarsz lemaradni az Otthonok & Megoldások cikkeiről, akkor iratkozz fel hírlevelünkre mielőbb!

Feliratkozom
Gyerek RAJZPÁLYÁZAT! Rajzold le nekünk álmaid otthonát, és nyerj alkotásoddal

Szeretsz rajzolni? No, és tervezgetni? Ha mindkettőre egy nagy igen a válasz, akkor tarts velünk, mert egy szuper játékra invitálunk.

Otthon Ahol a konyha a nappali – Egy budapesti lakás különös története

Érdekes változáson esett át az elmúlt években ez a konyha. Státusza megváltozott, a lakáson belül a fő szociális élettérré lépett elő, és ma már az étkezővel gyakran nagyobb négyzetméterszámon van jelen, mint a nappali. Most egy olyan budapesti otthonba látogatunk, ahol a lakás szociális tere erősen konyhahangsúlyos. Ez nem véletlen, vendéglátónk, Bezzegh Éva a gasztronómia szerelmese, nemrégiben megjelent Tizenkét hónap című munkájával pedig egészen új színt hozott a hazai szakácskönyvek piacára.

Friss Kreativitást, teljesítményt ösztönző alkotótér – dolgozószoba máshogyan

Mindenki másképpen dolgozik, és mindenkire más hat ösztönzőleg. De azt egyértelműen kijelenhetjük, hogy ha jó eredményeket szeretnénk elérni, akkor a jó munkához olyan helyiség szükséges, ahol minden komfort rendelkezésre áll és ahol jól érezzük magunkat. Engedd szabadon a fantáziád és álmodd meg azt a dolgozószobát, ahol szárnyalhatnak a gondolataid és ahol kiteljesedhetnek az új ötletek és a kreativitásod is.

Tipp Lakás szigetelés belülről – Ezek a legtutibb megoldások

Lakás szigetelés belülről – sokan szitokszóként emlegetik a szigetelés ezen fajtáját, de előfordul, hogy olyan épületbe költözöl, ahol másként nem oldható meg a meleg bent tartása.

Tipp 4 tipp, hogyan védd meg a tetőd a viharkároktól

Ahogy beköszönt az ősz, egyre gyakoribbak a viharok, melyek sajnos a tetőket sem kímélik. Szerencsére a viharkárok ellen védekezni nem lehetetlen. Az újHÁZ Centrum szakértői az alábbi tippekkel segítenek felkészíteni a tetőszerkezetet a szélsőséges időjárási viszonyokra.

Tipp Mikor szükséges a kéményseprés? Minden hasznos tudnivaló egy helyen

Ha van kémény az otthonunkban, akkor oda kell figyelnünk annak tisztítására és karbantartására. Mutatjuk, melyek az alapszabályok.

Stíluskerék

minimál
klasszikus
egzotikus
retro
nőies
rusztikus
konyha
nappali
háló
fürdő
dolgozó
gyerek
fekete
fehér
hideg
meleg
pasztell
élénk
Pörgess
Mehet

Stílus

Helyiség

Szín

Pörgesd meg a kereket, vagy forgasd be a tárcsákat ízlésed szerint és nézd meg a neked szóló tippünket!

Megjelent a legújabb Otthonok és Megoldások magazin