Nagyon pici, de praktikusan berendezett, hangulatos legénylakás egyedi tervezésű bútorokkal

Nagyon pici, de praktikusan berendezett, hangulatos legénylakás egyedi tervezésű bútorokkal

Ez lesz abból, amikor egy fiatal férfinek egyedül kell belaknia egy csupán 43 négyzetméteres, nem túl jó elrendezésű lakást. Jól megoldotta!

Ötletládához ad!

Legyen bármilyen nagy, egy hosszúkás lakást a legnehezebb berendezni úgy, hogy a legbelsőbb terek is kapjanak fényt. Sőt, gyakorlatilag lehetetlen. Példalakásunk tulajdonosának azonban egész jól sikerült. Az egyszobás lakása nappali és hálórészét egy polcos térelválasztóval különítette el egymástól, és a konyha falára is ablakot tett, hogy nappal, felhúzva a rolót oda is eljusson némi fény.

Persze azt tudni kell, hogy bútorai nem készen vásároltak, a lakás méretei miatt minden külön ide lett tervezve és készítve. Így a magas, de nem túl széles gardróbszekrény, a már említett térelválasztó, sőt még a nappaliban található kanapé, dohányzóasztal és a kétszemélyes étkező is.

A konyha se lett túlgondolva, helyhiány miatt gáztűzhely helyett csak egy villanyrezsó van, a mosógép is itt található, a hűtő pedig szinte a nappaliban van. 02 03 04 05 06 07 08

Mit szólsz a lakás elrendezéséhez?

Ha nem akarsz lemaradni az Otthonok&Megoldások cikkeiről, akkor iratkozz fel hírlevelünkre mielőbb!
<< Ezt ITT tudod megtenni! >>

Hírlevél feliratkozás

Ha nem akarsz lemaradni az Otthonok & Megoldások cikkeiről, akkor iratkozz fel hírlevelünkre mielőbb!

Feliratkozom
banner
Lakás vásárlása vagy felújítása esetén válaszd a Fundamentát
Megnézem
Bezárom
Friss Jól szellőző hálószoba, kellemes klíma és fényviszonyok, hogy pont úgy induljon a nap, ahogy szeretnéd

A hálószoba a ház, lakás legintimebb területe, ide bújunk el párunkkal, itt hajtjuk fejünket pihenésre éjszakára. Fontos, hogy ez a szoba kellemes érzetet keltsen bennünk, kényelmes legyen, és biztosítsa számunkra mindazt a komfortot, amire vágyunk. A szobának kialakításában biztosítania kell nyugalmunkat, intim szféránk megőrzését és az egészséges klímát is. A VELUX tetőtéri ablakok minderre megoldást kínálnak számunkra.

Otthon Íme, a villa, ahol Jackie Kennedy töltötte a nászútját

A luxushotel 1926-27-ben készült, a tervezője pedig Reginald Johnson építész és Ralph Stevens tájépítész voltak. Kettejük szakértelme az épített környezet és a természet gyönyörű kettősét adja. A luxusüdülő tökéletesen vegyíti az art decot a mediterrán építészettel, a spanyol gyarmati, illetve mór stílussal.  Az évtizedek alatt a szállodának több tulajdonosa is volt, így többek között San […]

Tipp Új mikroközösség – Így lesz 1-ből 3

Az ingatlanzsonglőrködés nagymestereinek ma már meg sem kottyan egy közepes lakást két részre osztani. Az új kihívás olyan lakást találni a piacon, amelyből három minigarzon alakítható ki. Ez nemcsak izgalmas feladat, hanem kiadás esetén jobban is csilingel a kassza, további jó hírünk pedig hogy ez is finanszírozható Fundamenta Lakásszámlával.

Stílus Álom luxuskivitelben – A fürdőszoba falai között is

A fürdőszoba otthonunk egyik fontos relaxációs pontja. Nincs más választásunk hát, mint szépen berendezni, és hívogató hangulatot teremteni benne.

Tipp Mikor kell lecserélni a háztartási eszközöket? – Tippek szakértőktől

Igen, jól sejted, azt a szivacsot, ami a mosogatód szélén áll, már lassan ki kéne dobnod. De milyen gyakran szükséges cserélni az alapvető háztartási eszközöket?

Stílus Most meggyőzünk: ezért fesd a falakat szürkére

Már egy ideje tudjuk, hogy a szürkének ötven árnyalata is létezik. Most bemutatjuk ezt a belsőépítészet világában is.

Stíluskerék

minimál
klasszikus
egzotikus
retro
nőies
rusztikus
konyha
nappali
háló
fürdő
dolgozó
gyerek
fekete
fehér
hideg
meleg
pasztell
élénk
Pörgess
Mehet

Stílus

Helyiség

Szín

Pörgesd meg a kereket, vagy forgasd be a tárcsákat ízlésed szerint és nézd meg a neked szóló tippünket!

Megjelent a legújabb Otthonok és Megoldások magazin