42 nm-es lakásból így lett egy modern csoda – GALÉRIA!

42 nm-es lakásból így lett egy modern csoda – GALÉRIA!

Békából királyfi – szokták mondani. Ez a hasonlat a következő lakásra is érvényes. Az elhanyagolt lakásból egy modern csoda lett.

Ötletládához ad!

Málló, romos lakásból lett egy igazi modern csoda otthon. Az út viszont nem volt egyszerű. A századeleji ház és a benne lévő lakás rémes állapotban volt, így mindent az alapoktól kellett kezdeni. Az elektromos hálózat korszerűsítése, a vízvezetékek cseréje, sőt, a falak mozgatása is a feladatlistán volt.

modern csoda

Fotó: Andrej Bezuglov
Berendezés: Neevroremont Studio

modern csoda

Fotó: Andrej Bezuglov
Berendezés: Neevroremont Studio

A lakásban található kémény az átalakítás után megkapta új funkcióját. Klasszikus méretű kandalló kialakítására nem volt lehetőség, de egy kisebb méretű verzió ide tudott kerülni. A konyha és a nappali egy térbe került, a hálószoba viszont szeparált.

A berendezést a nagy áruházakból és bolhapiacról biztosították. A lakás egyik vezérszíne egy nagyon természetes zöld árnyalat, mely szinte minden helyiségben megjelenik, a hálóban például banánleveles tapéta formájában a mennyezeten.

A felújítás után a lakás egy álom lett. Szavak helyett jöjjenek a képek!

Ez lett a romos lakásból:

Galéria / 15 kép

Megnézem a galériát

Hírlevél feliratkozás

Ha nem akarsz lemaradni az Otthonok & Megoldások cikkeiről, akkor iratkozz fel hírlevelünkre mielőbb!

Feliratkozom
Friss Jól szellőző hálószoba, kellemes klíma és fényviszonyok, hogy pont úgy induljon a nap, ahogy szeretnéd

A hálószoba a ház, lakás legintimebb területe, ide bújunk el párunkkal, itt hajtjuk fejünket pihenésre éjszakára. Fontos, hogy ez a szoba kellemes érzetet keltsen bennünk, kényelmes legyen, és biztosítsa számunkra mindazt a komfortot, amire vágyunk. A szobának kialakításában biztosítania kell nyugalmunkat, intim szféránk megőrzését és az egészséges klímát is. A VELUX tetőtéri ablakok minderre megoldást kínálnak számunkra.

Otthon Íme, a villa, ahol Jackie Kennedy töltötte a nászútját

A luxushotel 1926-27-ben készült, a tervezője pedig Reginald Johnson építész és Ralph Stevens tájépítész voltak. Kettejük szakértelme az épített környezet és a természet gyönyörű kettősét adja. A luxusüdülő tökéletesen vegyíti az art decot a mediterrán építészettel, a spanyol gyarmati, illetve mór stílussal.  Az évtizedek alatt a szállodának több tulajdonosa is volt, így többek között San […]

Tipp Új mikroközösség – Így lesz 1-ből 3

Az ingatlanzsonglőrködés nagymestereinek ma már meg sem kottyan egy közepes lakást két részre osztani. Az új kihívás olyan lakást találni a piacon, amelyből három minigarzon alakítható ki. Ez nemcsak izgalmas feladat, hanem kiadás esetén jobban is csilingel a kassza, további jó hírünk pedig hogy ez is finanszírozható Fundamenta Lakásszámlával.

Stílus Álom luxuskivitelben – A fürdőszoba falai között is

A fürdőszoba otthonunk egyik fontos relaxációs pontja. Nincs más választásunk hát, mint szépen berendezni, és hívogató hangulatot teremteni benne.

Tipp Mikor kell lecserélni a háztartási eszközöket? – Tippek szakértőktől

Igen, jól sejted, azt a szivacsot, ami a mosogatód szélén áll, már lassan ki kéne dobnod. De milyen gyakran szükséges cserélni az alapvető háztartási eszközöket?

Stílus Most meggyőzünk: ezért fesd a falakat szürkére

Már egy ideje tudjuk, hogy a szürkének ötven árnyalata is létezik. Most bemutatjuk ezt a belsőépítészet világában is.

Stíluskerék

minimál
klasszikus
egzotikus
retro
nőies
rusztikus
konyha
nappali
háló
fürdő
dolgozó
gyerek
fekete
fehér
hideg
meleg
pasztell
élénk
Pörgess
Mehet

Stílus

Helyiség

Szín

Pörgesd meg a kereket, vagy forgasd be a tárcsákat ízlésed szerint és nézd meg a neked szóló tippünket!

Megjelent a legújabb Otthonok és Megoldások magazin