Mindörökké Batman – még otthon is

Mindörökké Batman – még otthon is

A denevérember otthona életre kelt.

Ötletládához ad!

Egy otthon, ahol a hálószobától a fürdőig mindenhol Batman az úr

Batman vélhetően legnagyobb rajongója úgy döntött, hogy kedvenc szuperhősének szenteli otthona dekorációját. A háló rögtön maga a sötétség birodalma. Az ágy mögött Gotham városa elevenedik meg, a támlán pedig egy hatalmas Batman-jel díszeleg, ahogy a fekhely felett található beépített szellőző rendszer dísze is ugyanez. A plafonba szerelt hangszórók pedig biztosítják, hogy a fekete harcos filmjeinek hangja átjárja a lakás minden pontját.

A falak kőszerű burkolata a Batman-barlang hangulatát idézi. A rejtett világítás sejtelmes atmoszférát teremt a DC rajongó otthonában, aki nem rettent vissza a tematikus otthon komor stílusától sem, és minden egyes darabot gondosan összehangol az uralkodó sötétséggel. A fürdőszobát is a Batman filmekben is látható puritán elegancia jellemzi. Egyetlen kivétel talán a süllyesztett jakuzzi, ahonnan egy síkképernyős tévén nézhető a szuperhősről szóló tartalom.

Rajongás vagy beteges szenvedély? Nektek mit tükröz ez a lakás?

Mindörökké Batman - még otthon is

Hírlevél feliratkozás

Ha nem akarsz lemaradni az Otthonok & Megoldások cikkeiről, akkor iratkozz fel hírlevelünkre mielőbb!

Feliratkozom
Tipp Antik and Art Budapest – A Millenárison indul újra!

Több mint 10 éves kihagyás után Antik and Art Budapest néven újjáéled a nagy sikerű Antik Enteriőr kiállítás és vásár.

Tipp Így tedd rendbe az otthonod 10 perc alatt

A legtöbb hétköznapi halandó általában nem rendelkezik huszonnégy órás házvezetőnővel, valamint a 21. században bizonyára sem ideje, sem energiája arra, hogy naponta órákat töltsön azzal, hogy gatyába rázza a házat. Viszont te tedd rendbe otthonod seperc alatt!

Stílus Tavaszi DIY ötletek – Frissek, szépek, imádni valók

Napsütés, színek, friss levegő. Ezek mindig jó hatással vannak a kreativitásra. Ha te is érzed a pezsgést, ne fogd vissza magad. Itt vannak a legjobb tavaszi DIY ötletek hozzá.

Friss Az idén április elején lesz a CONSTRUMA

Az idei évben egészen korán, április 3-7. között ismét érdemes kilátogatni a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontba, a CONSTRUMA Otthonteremtési csokorra mindazoknak, akik már építkeznek vagy csak tervezik, vagy épp már a lakásbelső kialakításánál, esetleg a kerttervezésnél tartanak. Mintegy 500 kiállító 5 pavilonban és a szabadterületen vonultatja fel legújabb kínálatát. Gyakorlati bemutatók, ingyenes tanácsadások, akciók színesítik a kínálatot.

Otthon Sorsszerű: a 45. megnézett ingatlant vette meg a 45. születésnapjára – azonnal beleszeretett!

Házigazdánk, Bella 45. születésnapján találta meg álmai otthonát, misztikus módon a 45. ingatlanként, amit a keresgélése alatt végigjárt.

Stíluskerék

minimál
klasszikus
egzotikus
retro
nőies
rusztikus
konyha
nappali
háló
fürdő
dolgozó
gyerek
fekete
fehér
hideg
meleg
pasztell
élénk
Pörgess
Mehet

Stílus

Helyiség

Szín

Pörgesd meg a kereket, vagy forgasd be a tárcsákat ízlésed szerint és nézd meg a neked szóló tippünket!

Megjelent a legújabb Otthonok és Megoldások magazin