Gigantikus luxusvillával lepte meg magát Michael Phelps!

Gigantikus luxusvillával lepte meg magát Michael Phelps!

2,5 millió dollárért, vagyis nagyjából 650 millió forintnyi összegért vásárolt új házat az olimpiai bajnok úszó, Michael Phelps.

Ötletládához ad!

Ezzel a spanyol stílusú, Arizonában található luxusvillával lepte meg magát és újdonsült családját az amerikaiak egyik leghíresebb úszója, Michael Phelps.

Íme Michael Phelps 2,5 millió dolláros új háza!

Bár a házat Phelps 2015 decemberében vásárolta meg, csak most, közvetlenül a Rio-i olimpia befejezése után látott napvilágot a hír.
michael phelps új otthona 01

Hatalmas terek, nagy ablakok, világos színek és rengeteg fény jellemzi a villát. Ilyen a nappali is, amelyben egy gyönyörű kandalló található, és hófehér bútorok. De még a mennyezeti gerendák is hófehérre lettek lefestve. michael phelps új otthona 02

A házban mindenhol nem túl sötét fa padlóburkolatot vélhetünk felfedezni, még a konyhában is. Ám a nappalihoz hasonlóan a konyhában is hófehér a konyhabútor, a konyhapult és a bárpult is egyaránt márványból van. Külön felhívnánk a figyelmet a mennyezeti ablakokra, amiknek köszönhetően még világosabb a tér. michael phelps új otthona 03

Michael Phelps és felesége hálószobája is megérdemel néhány szót. Természetesen ebben a helyiségben is található kandalló, méghozzá nem is pici, mennyezeti ventilátor, egy hatalmas franciaágy, és a szobából ajtó nyílik rögtön a család gyönyörű kertjébe.

michael phelps új otthona 04

A fürdőszobára is érdemes egy pillantást vetni. Hófehér, hatalmas, elegáns, és gyönyörű! Ráadásul két mosdókagyló is van benne, hogy ha az olimpikon és felesége egyszerre készülődnek, ne legyenek egymás útjába. És az a csillár… michael phelps új otthona 05

Végül, de nem utolsó sorban jöjjön Phelps kedvence, a hatalmas kerti medence, amely bár úszásra nem alkalmas (Phelps számára legalábbis), ám egy átlag ember számára igazi álom ez a medence. michael phelps új otthona 06

Fundatipp
Valósítsd meg terveidet Fundamentával!
Kérj most visszahívást a részletekért!
Visszahívást kérek!

Köszönjük szépen érdeklődésedet!

Köszönjük érdeklődésedet! A megadott elérhetőségen kollégánk hamarosan felkeres téged!

Valami hiba történt.

Munkatársaink már dolgoznak a problémán, kérünk gyere vissza pár perc múlva.

Hírlevél feliratkozás

Ha nem akarsz lemaradni az Otthonok & Megoldások cikkeiről, akkor iratkozz fel hírlevelünkre mielőbb!

Feliratkozom
Friss Jól szellőző hálószoba, kellemes klíma és fényviszonyok, hogy pont úgy induljon a nap, ahogy szeretnéd

A hálószoba a ház, lakás legintimebb területe, ide bújunk el párunkkal, itt hajtjuk fejünket pihenésre éjszakára. Fontos, hogy ez a szoba kellemes érzetet keltsen bennünk, kényelmes legyen, és biztosítsa számunkra mindazt a komfortot, amire vágyunk. A szobának kialakításában biztosítania kell nyugalmunkat, intim szféránk megőrzését és az egészséges klímát is. A VELUX tetőtéri ablakok minderre megoldást kínálnak számunkra.

Otthon Bevállalták! Olyan színnel dekorálta a fiatal pár felújított lakását, ami elsőre mindenkit sokkol!

Az ember a húszas éveiben merész és bevállalós. E generációból mutatjuk meg most egy pár első közös otthonát. És hogy miért izgalmas, amit látunk? Mert lakói imádják a neonzöldet és nem féltek használni sem.

Tipp A 8 legfontosabb hely az otthonodban, amit minden nap érdemes rendbe tenned

Néha te is érzed úgy, hogy folyamatos őrület vesz körül, és szeretnéd, hogy egy kicsit rendezettebb legyen az életed? Szerintünk ehhez az első lépés az, hogy a saját környezetedet egy kicsit gatyába rázod, nap, mint nap. Minimális napi erőbefektetéssel rendet tehetsz magad körül, elkerülve azt, hogy egyszer csak úgy érezd, hogy elönt a kosz és a szemét. Mutatunk pár érzékeny pontot, ahol napi pár perc odafigyeléssel megelőzheted a mordori állapotok kialakulását.

Stílus Kis lakások jó barátja: ilyen a jó térelválasztó

Tudjuk, milyen nehézségeket okozhat egy kisebb lakásban megtartani a privát szférát. Különösen akkor, ha a nappali és a háló egy helyiségben van. Nem kell óriási költségekbe verned magad ahhoz, hogy áthidald ezt a problémát. Mutatunk pár elképesztően ötletes és stílusos térelválasztót, amitől az otthonod még különlegesebb lesz.

Otthon Szokatlan alaprajz, izgalmas terek – Párját ritkítja ez az angyalföldi lakás

Ingatlanpiaci kuriózum ez az angyalföldi lakás. Nemcsak szokatlan alaprajzának, hanem a terek izgalmas kialakításának köszönhetően is nagyon megszerettük.

Stílus Így lesz stílusos a mosószobád – Inspirálódj és vágj bele!

Egyre elterjedtebb, hogy a házban mosószobát vagy háztartási helyiséget alakítsanak ki. Praktikus és kényelmes megoldás, amelyről akkor sem kell lemondanod, ha nem szeretnél hatalmas összegeket kiadni a felújítására. Ha pedig igazán stílusos helyiséget szeretnél, olvasd el tippjeinket!

Stíluskerék

minimál
klasszikus
egzotikus
retro
nőies
rusztikus
konyha
nappali
háló
fürdő
dolgozó
gyerek
fekete
fehér
hideg
meleg
pasztell
élénk
Pörgess
Mehet

Stílus

Helyiség

Szín

Pörgesd meg a kereket, vagy forgasd be a tárcsákat ízlésed szerint és nézd meg a neked szóló tippünket!

Megjelent a legújabb Otthonok és Megoldások magazin