Gigantikus luxusvillával lepte meg magát Michael Phelps!

Gigantikus luxusvillával lepte meg magát Michael Phelps!

2,5 millió dollárért, vagyis nagyjából 650 millió forintnyi összegért vásárolt új házat az olimpiai bajnok úszó, Michael Phelps.

Ötletládához ad!

Ezzel a spanyol stílusú, Arizonában található luxusvillával lepte meg magát és újdonsült családját az amerikaiak egyik leghíresebb úszója, Michael Phelps.

Íme Michael Phelps 2,5 millió dolláros új háza!

Bár a házat Phelps 2015 decemberében vásárolta meg, csak most, közvetlenül a Rio-i olimpia befejezése után látott napvilágot a hír.
michael phelps új otthona 01

Hatalmas terek, nagy ablakok, világos színek és rengeteg fény jellemzi a villát. Ilyen a nappali is, amelyben egy gyönyörű kandalló található, és hófehér bútorok. De még a mennyezeti gerendák is hófehérre lettek lefestve. michael phelps új otthona 02

A házban mindenhol nem túl sötét fa padlóburkolatot vélhetünk felfedezni, még a konyhában is. Ám a nappalihoz hasonlóan a konyhában is hófehér a konyhabútor, a konyhapult és a bárpult is egyaránt márványból van. Külön felhívnánk a figyelmet a mennyezeti ablakokra, amiknek köszönhetően még világosabb a tér. michael phelps új otthona 03

Michael Phelps és felesége hálószobája is megérdemel néhány szót. Természetesen ebben a helyiségben is található kandalló, méghozzá nem is pici, mennyezeti ventilátor, egy hatalmas franciaágy, és a szobából ajtó nyílik rögtön a család gyönyörű kertjébe.

michael phelps új otthona 04

A fürdőszobára is érdemes egy pillantást vetni. Hófehér, hatalmas, elegáns, és gyönyörű! Ráadásul két mosdókagyló is van benne, hogy ha az olimpikon és felesége egyszerre készülődnek, ne legyenek egymás útjába. És az a csillár… michael phelps új otthona 05

Végül, de nem utolsó sorban jöjjön Phelps kedvence, a hatalmas kerti medence, amely bár úszásra nem alkalmas (Phelps számára legalábbis), ám egy átlag ember számára igazi álom ez a medence. michael phelps új otthona 06

Fundatipp
Valósítsd meg terveidet Fundamentával!
Kérj most visszahívást a részletekért!
Visszahívást kérek!

Köszönjük szépen érdeklődésedet!

Köszönjük érdeklődésedet! A megadott elérhetőségen kollégánk hamarosan felkeres téged!

Valami hiba történt.

Munkatársaink már dolgoznak a problémán, kérünk gyere vissza pár perc múlva.

Hírlevél feliratkozás

Ha nem akarsz lemaradni az Otthonok & Megoldások cikkeiről, akkor iratkozz fel hírlevelünkre mielőbb!

Feliratkozom
Otthon Követendő modell – Megosztani ér!

Ingatlanbefektetések tekintetében Nyári Atilla szokatlan, de övedelmező modellt követ. Megvesz Budapest belvárosában egy kisebb lakást, azt megosztja, így hoz az üzlet jóval nagyobb megtérülést annál, mintha a lakást egyben adná ki.

Otthon A tökéletes minimalista otthon – Minden pontja hibátlan

A tökéletes minimalista otthon titka egyszerű: jó ízlés és megfontoltság. Ha ellesnéd a nagyok titkait, less be galériánkba.

Tipp 4 hasznos tipp, ha otthoni festés előtt állsz – Ezeket fogadd meg!

Egy jól időzített festés igazi felüdülést jelenthet az otthonodnak és a lelkednek egyaránt. Érdemes azonban bizonyos szempontokat szem előtt tartanod, mielőtt belevágsz.

Tipp 5 tipp a makulátlan mosogatógép érdekében – Így mindig működni fog

Háztartásod eszközeit nem árt tisztán és karbantartani, hogy hosszútávon szolgálhassanak téged. Ma a mosogatógéppel kapcsolatban segítünk tisztán látni.

Otthon Hírességek és fényűző nyaralóik – Így nyaralnak a sztárok

A hírességek élete – átlag feletti életszínvonaluk miatt – természetesen mindig izgalmas téma Ma nyaralóikra vetünk egy pillantást!

Stíluskerék

minimál
klasszikus
egzotikus
retro
nőies
rusztikus
konyha
nappali
háló
fürdő
dolgozó
gyerek
fekete
fehér
hideg
meleg
pasztell
élénk
Pörgess
Mehet

Stílus

Helyiség

Szín

Pörgesd meg a kereket, vagy forgasd be a tárcsákat ízlésed szerint és nézd meg a neked szóló tippünket!

Megjelent a legújabb Otthonok és Megoldások magazin